Подмладете се на клетъчно ниво, за да се излекувате от старостта

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Забравете всичко, което МИСЛИТЕ, че знаете за подмладяването.

Всъщност, ако сте на възраст между 50 и 90 години, смело можете да съберете всички лосиони, еликсири и хапчета, които претендират, че могат да ви помогнат да изглеждате по-млади, и да ги изхвърлите на боклука.

Защото днес ще ви разкрия единствения ИСТИНСКИ лек за старостта.

Това поразително и епохално откритие може да пренастрои телесния ви часовник… като върне назад стрелките на времето за вашето физическо, психическо, емоционално и дори сексуално здраве.

И можете да видите първите резултати само след някакви си седем дни.

10 лесни трика да добавим години към живота си

Недейте просто да забавяте стареенето… направо го ПРЕМАХНЕТЕ

Познавате ме… скептик съм по рождение. И това е така, защото по-скоро когато нещо звучи почти твърде невероятно, за да е истина, то съвсем не е невероятно.

Но честно ви казвам, когато моят приятел и колега д-р Ричард Герхаузер ми обясни с научни доводи това изумително ново откритие, останах очарована. И какво мога да кажа? Сега вече вярвам.

Защото за разлика от много други „препятстващи стареенето” решения на пазара, този продукт не само забавя стареенето.

То ПОДМЛАДЯВА като просто премахва самите усещания, които ви карат да чувствате всеки болезнен, изтощаващ момент на възрастта си… помагайки ви да си възстановите ставите, силата на мозъка, кожата и енергийните нива такива, каквито те са били в по-младите ви години.

Смейте се повече, за да живеете по-дълго

Премахнете ГОДИНИ от възрастта си със S.P.A.R.

Това мощно хапче използва новаторската супер технология, наречена S.P.A.R. на английски, която на български можем да преведем горе-долу така: Спонтанно подмладяване за ПРЕМАХВАНЕ НА СТАРОСТТА. В лабораторията, учените са използвали този вид технология, за да удължат живота на мишки с цели 35 процента.

Представете си ТОВА в човешки години. То би могло да премахва… 20 или дори 30 години от възрастта ви.

Може би си мислите, „Чудесно, но аз не съм лабораторен плъх”.

Но знаете ли какво? Този мощен S.P.A.R. подход вече се използва в реалния свят с невероятни резултати.

Древен чай сваля 5 години от възрастта ви 

Делят ви само 7 дни от ПО-МЛАДОТО ВИ АЗ

И така, как можете да задействате S.P.A.R. да работи за вас за подмладяването ви в СОБСТВЕНОТО ви тяло?

Е, това е най-хубавата част. Можете да извлечете всички новаторски ползи от S.P.A.R. в хапче. То се нарича Метафенол 27 и можете да си го набавяте онлайн.

Представете си как гълтате една единствена таблетка дневно и след седем дни се сдобивате с подобрени кръвно налягане и кръвна захар.

И само малко по-късно отивате при лекаря си и го шашкате с по-гъвкавите си стави, гладка кожа, по-ниски триглицериди и по-здраво сърце.

Боровият прашец предоставя естествена помощ при хормонален дисбаланс

Възстановете митохондриите си и се ПОДМЛАДЕТЕ

S.P.A.R. започва да действа незабавно като помага за излекуването на старостта като в основни линии ПРЕМАХВА СТАРЕЕНЕТО в митохондриите на клетките ви.

Вероятно сте чували за митохондриите и по-рано. Това са малките енергийни депа вътре в клетките ви. И те са жизнено важни за здравето и благосъстоянието ви.

Всъщност 95 процента от цялата енергия в тялото ви се произвежда в тези малки „електроцентрали”. Така че можете да си представите какво се случва когато те започват да забавят действието си и стават мудни.

Точно така, ВИЕ също ставате мудни. Което се оказва, че е именно нещото, което се случва, когато стареем.

Здравето се случва на клетъчно ниво, защитавайте безценните си митохондрии

Натиснете копчето за пренавиване на живота с Метафенол 27

Метафенол 27 съдържа три мощни съединения за подсилване на митохондриите, които незабавно се заемат с натискането на копчето за пренавиване към младостта…

Съединение от Фаза 1 на технологията S.P.A.R.: Наричано също NT Фактор, Фаза 1 възстановява митохондриите ви, използвайки фосфолипиди, така че те да остават млади и жизнени

Съединение от Фаза 2 на технологията S.P.A.R.: Познато също като FIIT, метаболитната Фаза 2 защитава митохондриите ви от сериозно увреждащите ги свободни радикали, които атакуват ставите и кожата ви и причиняват болки, неразположения и бръчки, които ви карат да се чувствате и да ИЗГЛЕЖДАТЕ по-стари

Съединение от Фаза 3 на технологията S.P.A.R.: Наречено пикногенол, това забележително хранително вещество кара тялото ви да произвежда повече митохондрии и азотен оксид, което води до по-добра памет, повишен фокус, по-остро зрение и по-здраво сърце

Този малко познат, но много ефикасен антиоксидант ще промени здравето ви

За завършване на целия протокол на технологията S.P.A.R. са ви необходими и трите съединения. И Метафенол 27 е ЕДИНСТВЕНОТО решение, което ги обединява в една мощна, подмладяваща формула.

И резултатите са забележителни. В клинично изпитание, започвайки седем дни след началото на приема доброволците, които взимали съставките в Метафенол 27 почувствали…

  • 33 процентно подобрение на умствената дейност
  • 37 процентно усилване на паметта
  • 41 процентов скок в способността за съсредоточаване
  • 55 процентно подобрение на настроението като цяло
  • 359 процентно покачване на енергийните нива

Метафенол 27 е единствено по рода си. Той представлява ЦЯЛОСТНА СИСТЕМА ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ, която може да замени всички други хранителни добавки и противодействащите на стареенето решения, запълващи домашната ви аптечка.

от Алис Джейкъб, статията е от 16.01.2019 година

Нищо и никакъв трик добавя години към живота ви

А сега още полезна информация за Метафенол 27 от 02.02.2019 година

Ако не сте на себе си напоследък и усещате неочаквани затруднения, то тогава може би искате да намерите нещо, което да ви ободри и да ви помогне да се съвземете.

След като на пазара се предлагат много хранителни добавки, които ви обещават извора на младостта, важно е да решите дали тази хранителна добавка може да е най-добрата за вас.

Метафенол 27 съдържа в себе си свойствата, които да спомогнат изграждането на по-силни ум и тяло.

Научете повече за тази противодействаща стареенето хранителна добавка, която кара много хора да говорят за ползите, които тя предоставя.

Ако усещате замъгляване на мозъка или че ви е необходимо повече време, за да се качите по стълбите, защото ви болят ставите, то Метафенол 27 може да е отговорът, който търсите.

Отпуснете се! Това ще промени вашето ДНК

Какво е Метафенол 27?

Метафенол 27 е хранителна добавка на база на технологията S.P.A.R. (Спонтанно подмладяване за елиминиране на старостта) за подмладяване при хората, използващи продукта според предписанията.

S.P.A.R. или спонтанното подмладяване се състои от три различни фази (описани по-горе), които предоставят на потребителя начин не само да елиминира старите клетки, но и да произведе нови и след това да се справи с много други здравословни проблеми.

Ще откриете, че този метод, когато се използва, както трябва, е един от най-добрите на пазара според много потребители.

Използвайки технологията за елиминирането и освобождаването на тялото от свободни радикали, хранителната добавка след това защитава и възстановява организма като цяло.

Домашна „терапия” със стволови клетки регенерира стареещите клетки в тялото

Съставките на Метафенол 27

Важно е да знаем съставките в Метафенол 27.

Искате да знаете какво приемате в организма си, и с правилната информация за продукта, както и за това какво има в него, та да ви предоставя желаните от вас резултати, вие ще научите дали този продукт е за вас или не.

Много от съставките на Метафенол 27 са естествени продукти, а други от тях са активните съставки, които вършат основната работа.

Пикногенол

Тази съставка е съединение от химически елементи, които се срещат естествено в природата. То се съдържа в кората на боровете, от която се извлича и използва в хранителни добавки. Пикногенолът е доказал, че предоставя облекчение за хората, страдащи от астма и алергии, както и че помага за здравето на сърцето и артериите, както и че подобрява цялостно кръвообръщението в тялото, водейки до по-добри нива на кръвното налягане. Освен тези ползи, пикногенолът е полезен за очите и при диабет, както и при други употреби.

Пикногенол за всичко, от върха на главата до върха на пръстите

Екстракт от зелен чай

Екстрактът от зелен чай е съставка, използвана често в множество хранителни добавки.

Зеленият чай има много ползи за здравето, които се проявяват с консумацията му, така че е напълно нормално, че той се включва в много хранителни добавки, спомагащи възстановяването на организма. Сайтът WebMD посочва, че някои от познатите ползи от зеления чай включват, без да се ограничават до, подобряване остротата на ума, облекчаване на депресия, предпазва от различни видове рак, помага в лечението на стомашни заболявания и на други стомашно-чревни проблеми, помага за намаляване на главоболията и се бори с остеопорозата.

Зеленият чай също така предоставя ползи в лечението на болни венци.

Химическо съединение, скрито в зеления чай се бори с рака

Меласа

Вторичният продукт от преработката на захарна тръстика меласа е познат на много лечители в целия свят.

Използвана от векове не само в лекове, но и в рецепти за готвене, тази захарно сладка субстанция предоставя ползи за здравето. Според сайта Healthline, меласата е богата на хранителни вещества и витамини като желязо, витамин В6, калций, магнезий и много други. Тя се препоръчва като супер храна.

Меласата е полезна и за костите, кръвта и дори при диабет.

11 причини да използвате редовно суперхраната меласа

Екстракт от семената на гуарана

Извлича се от растение, чиито семена обикновено се използват за варене на напитки.

Този екстракт все още се използва и днес, както в миналото като лечебен продукт.

Той може да се използва поради редица причини, според сайта WebMD като, например, за отслабване, умствена острота, подсилване на енергията, афродизиак и за по-добро представяне на спортистите.

Той помага за стимулиране на централната нервна система, която след това мощно задейства органите и кръвотока в тялото.

12 тайни за дълъг живот на 105-годишен японски експерт по дълголетие

Метафенол 27 странични ефекти

Въпреки че е натурална хранителна добавка, Метафенол 27 има някои странични ефекти, които могат да се проявят, както е при всички хранителни добавки на пазара.

Важно е да знаете за страничните ефекти преди да използвате хранителната добавка.

Също така, трябва да говорите с личния си лекар, за да разберете дали тази хранителна добавка е полезна за вас, особено, хората които страдат от хронични заболявания.

  • Разстроен стомах или други стомашно-чревни проблеми
  • Главоболие
  • Кофеинова нервност
  • Неприятен вкус в устата
  • Отслабване

Възможни са и други странични ефекти, но е важно да отбележим, че много от тях са различни при различните хора.

Натуралните съставки в хранителната добавка могат да причинят още странични ефекти сами по себе си, така че за безопасен прием е важно да се консултирате с лекаря си относно употребата на Метафенол 27.

Рецепта удължава живота с 20 години, предпазва от и лекува множество заболявания

За кого е предназначен Метафенол 27?

Този продукт може да се пие от мъже и жени на всяка възраст над 50, които искат да изглеждат и да се чувстват по-млади.

Не само това, но онези, които чувстват, че остаряват по-бързо, че се чувстват по-възрастни, отколкото би следвало или може би имат проблеми със ставите и с костите и искат да намалят симптомите на тези заболявания често се насочват към този продукт.

Метафенол 27 не трябва да се приема от хора под 30-годишна възраст, защото той не е предназначен за хора на по-млада възраст. И това е логично, понеже те няма да изпитат каквито и да било резултати от взимането на продукта, тъй като при тях стареенето още не е настъпило.

Прочетете още по темата:

Най-важният антиоксидант в тялото ни е предпоставка за нашето здраве

Как да изглеждаме 10 години по-млади, този път с лимон и мед

Домашен гел лекува стрии, старчески петна, белези от акне, псориазис, изгаряния!

Лекарствата за снижаване на холестерола ни тровят на клетъчно ниво

Източници:

https://healthiertalk.com/reverse-aging-metaphenol/

https://www.supplementcritique.com/metaphenol-27-review/

Снимка: Scientific American

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *