Рецепта удължава живота с 20 години, предпазва от и лекува множество заболявания

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

japanese-drinkin-water

Първо трябва да знаете, че тази рецепта ще ви помогне в лечението на диабет, менингит, сърдечни заболявания, епилепсия.

Чудили ли сте се някога защо японките и китайките винаги изглеждат млади и защо не можете да познаете възрастта им, гледайки лицата им? Китайците от край време са известни с метода си на подмладяване, който включва пиенето на вода незабавно след събуждането сутрин.

Учените изследваха този здравословен навик и потвърдиха ефикасността му. Следователно, този метод не е мит. Тази японска народна терапия дава отлични резултати в битката с редица здравословни проблеми като менингит, диабет, гастрит, мигрени, астма, бронхит, епилепсия, сърдечни заболявания, мазнини в кръвта и хемороиди. Тази терапия обикновено е полезна и за пречистването на тялото.

В настоящата статия ще ви покажем този метод. По-точно сутрин преди да си измиете зъбите трябва да изпиете четири чаши хладка вода (640 мл), и през следващите 45 минути след като изпиете водата не трябва да пиете или ядете нищо.

Препоръчва се също така да пиете топла вода по време на трите основни хранения и 15 минути след тях, като промеждутъкът между храненията ви трябва да е поне два часа.

Резултатите са видими след само един месец. Няма неблагоприятни последици, освен честото уриниране, което може да е малко неудобно.

Още ценни подробности за метода вижте в статията: Японско лечение с вода: Излекувай тялото си по естествен начин

Японците са много различни от хората на запад. А именно, японците никога не използват студена вода в начина си на хранене и също така имат навика да консумират горещ чай по време на храненията. Те са една от най-здравите и дълголетни нации в света. Не случайно днес в страната на изгряващото слънце живеят повече от 36000 души на възраст над 100 години.

Нека допълним и какво пише на снимката:

5 преимущества от пиенето на вода сутрин

5. Пиенето на вода на празен стомах пречиства дебелото черво и прави по-лесно усвояването на хранителни вещества.

4. Повишава производството на нови кръвни и мускулни клетки.

3. Спомага отслабването. Пиенето по поне 480 мл изстудена вода може да подсили метаболизма ви с 24% сутрин.

2. Блестяща кожа. Водата помага за изхвърлянето на токсините от кръвта, което спомага поддържането на кожата ви блестяща и чиста.

1. Балансира лимфната система. Тези жлези помагат на тялото да изпълнява ежедневните си функции, балансират телесните течности и се борят с инфекциите.

Прочетете още по темата:

12 тайни за дълъг живот на 105-годишен японски експерт по дълголетие

Чудесните ползи от пиенето на вода преди сън

Японска тайна за здраве и дълголетие: Кога да пием вода, за да сме здрави

Многото неочаквани ползи от пиенето на гореща вода

 

Източник:

http://www.yourstylishlife.com/this-recipe-will-prolong-your-life-for-20-years-no-one-will-know-how-old-you-are/

Снимка: QuantumBalancing.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *