Домашна „терапия” със стволови клетки регенерира стареещите клетки в тялото

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

fasting-stem-cells-reg

Изживяла съм какво ли не — операции на коляно, операции на рамото — всичко, което можеше да ми се случи.

Всъщност, казвах на съпруга си онзи ден, че много ще се зарадвам, ако мога да се подложа на терапия със стволови клетки като просто ми направят инжекции във всичките ми стави, та да се почувствам като нова.

Ако не сте чували още за стволовите клетки, това са в основни линии „главните клетки” в тялото. Те могат да се превръщат в други видове клетки и са изграждащите блокчета на тъканите ви и на вътрешната ви система за възстановяване на организма.

Но фактът е че тези терапии със стволови клетки, които съществуват в момента са ужасяващо скъпи и следователно са непосилни за повечето хора на този етап на нещата.

Регенерирането на 6 телесни тъкани чрез храна възможно

Ако ставите ви просто не искат да се движат и изпитвате значителни болки, ето ви добра новина…

Според ново изследване има начин за възстановяване на функцията на собствените ви стволови клетки в рамките на само 24 часа и той е напълно БЕЗПЛАТЕН!

Не ми вярвате? Прочетете останалия текст…

Биолозите от Масачузетския технологичен институт (MIT) стимулират регенерацията

Биолозите от MIT започнаха изследването използвайки чревни стволови клетки.

Трябва да знаете, че чревните стволови клетки бързо се влошават с възрастта като се регенерират все по-бавно.

Така че нека видим какво решиха да направят биолозите

От много десетилетия учените знаят, че приемът на малко калории е свързан с по-дълъг живот. Ето защо, изследователите си поставиха за цел да открият въздействието на постенето върху функцията на стволовите клетки.

Постенето регенерира стволовите клетки, отпушва имуносупресията за три дни

Ето какво откриха те… след като мишки постили само 24 часа, чревните им стволови клетки удвоили способността си да се регенерират.

Да, точно така… след само един ден на постене тези стволови клетки работели два пъти по-дълго!

Удивително, нали?

Как да постим за по-добра функция на стволовите клетки

Можете да провеждате месечно или дори седмично 24-часово постене, за да подсилвате функцията на стволовите си клетки.

Най-лесният начин да поемете по пътя на постенето е да постите от вечеря до вечеря или от закуска до закуска.  Например:

  1. Вечеря в неделя в 18:00;
  2. Начало на постенето в неделя в 19:00 часа; и
  3. Постенето приключва в понеделник в 18:00 часа.

За да се справите с глада по време на постенето, добре е да пиете много здравословни течности като вода и зелен чай, особено във времето на храненията, за да помогнете на тялото си да се чувства сито.

Билковите чайове от лайка, хибискус и лимонена трева са вкусни и също могат да ви заситят и да спомогнат за по-бързото и безпроблемно преминаване на постенето.

Факт или мит: Постенето регенерира имунната система?

Непременно си набавете добра храна като нетлъсти протеини и зелени листни зеленчуци когато постенето ви приключи. Те ще ви помогнат да не се насочите незабавно към ресторант за бързо хранене и да опропастите добрата работа, която сте свършили.

Първият ни съвет за дните на постене е да държите ума си зает. Най-лошото нещо, което можете да направите е да прекарате времето си в седене и мислене за храна. Ако поддържате ума си активен, времето ви за постене ще отлети много бързо.

За да се отървете от ставните болки и да се чувствате и движите като по-млад човек, 24-часовото постене е ниска цена. Заделете време за постене за редовна регенерация на стволовите клетки и спасете ставите и банковата си сметка.

Д-р Ейдрия Шмиторст

Прочетете още по темата:

Постенето на вода може да ви помогне да живеете по-дълго + 3 други ползи

Как терапията със стволови клетки помага за оздравяване и регенериране на тялото

Източник:

https://easyhealthoptions.com/try-home-stem-cell-therapy-regenerate-aging-cells/

Снимка: New Atlas

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *