Лесен начин да изглеждате отпочинали, свежи и красиви

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

darkcircle

Имате важна среща, интервю, поканени сте на тържество и трябва да сте перфектни, искате винаги да изглеждате отпочинали, свежи и красиви…

Има лесен начин да постигнете всичко това

Известно е колко ползи предоставя содата за хляб, използваме я всеки ден като продукт за красота, в почистването на дома си, в готвенето, като лек за множество болежки…

Обаче, най-вече жените я боготворят като съставка за разкрасяване.

Най-ефикасните маски за лице съдържат сода за хляб. Рецептата, която даваме днес премахва  тъмните кръгове около очите ви.

Как да я приготвим:

В чаша гореща вода или чай (от лайка, например) добавете 1 чаена лъжица сода за хляб, разбъркайте добре докато содата се разтвори.

Намокрете памучни тампони в разтвора, леко ги изстискайте и ги поставете под очите си за 10-15 минути.

След това измийте лицето си, нанесете овлажняващ крем и се радвайте на освежения си вид.

Тъмните кръгове под очите ви ще изчезнат, умората, недоспиването или липсата на сън ше са заличени от лицето ви!

 

Източник:

http://healthycures.org/baking-soda-eyes-results-amazing/

Снимка: drmanjiribhusarismrakle.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *