Дванадесет етерични масла борят рака, подсилват имунитета и подобряват усещането за добро здраве

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Една трета от американците се уповават на алтернативната медицина или за лечение на душата или като съпътстващо медицинско лечение. Хората често включват витамини, рибено масло, пробиотици, мелатонин, дълбоко дишане, йога или хиропрактика като част от арсенала, с който поддържат здравето си. Изглежда тенденциите в естественото здравеопазване са планирани единствено с цел да не спират да се развиват.

Една трета от американците търсят лекове в алтернативната медицина

Пазарът на органичните храни се е очаквало да нарастне с 14 процента между 2013-2018 година, като глобалният пазар на етерични масла се очаква да достигне 11.67 милиарда долара към 2022 година.

Етеричните масла се използват от множество култури от десетилетия за лечението на заболяванията. Етеричните масла вероятно се харесват заради приятните си ухания, но те ще продължават да са популярни благодарение на изследванията, както и на нарастващото търсене на лековете, предлагани от алтернативната медицина.

Различни разновидности на маслото от тамян доказано убиват раковите клетки при рак на пикочния мехур, гърдата и кожата

Катедрата по здравни науки на Университета на Оклахома откри че различните видове масла от тамян ефикасно убиват раковите клетки. Етеричното масло от  Boswellia carteri доказано се цели в раковите клетки при туморите в пикочния мехур, убивайки ги без да засяга здравите клетки. Маслото от Boswellia sacramay се счита, че е ефикасно за превенция на рака на гърдата, както и при напреднали стадии на рак на гърдата. Маслото от Boswellia sacrais предоставя ефикасно и неинвазивно лечение на базално клетъчен карцином. Етеричните масла от Boswellia carteri и Santalum album и двете убиват раковите клетки по различни начини когато се смесят, формирайки силен съюз за премахването на рака.

Истината за рака и етеричните масла от първа ръка, която НИКОЙ онколог няма да ви разкрие

Дванадесет етерични масла, които спомгат битката с рака, стимулират имунитета и подобряват здравето и доброто ни физическо и психически състояние:

Маслото от тамян не е единственото ефикасно етерично масло при рак. Помислете си как да добавяте следните 12 етерични масла с цел да подобрите имунната си система, както и да помогнете на тялото си да се бори с инфекции и заболявания.

Етерично масло от черен пипер

Използвайте маслото от черен пипер при астма, синузит, хронично лошо храносмилане, настинка, респираторни инфекции, затлъстяване, влошен метаболизъм, уринарни проблеми, холера, главоболие, упорита висока температура, токсичност в организма и рак.

Етерично масло от канела

Осемдесет изследвания са проучили способността на цинамалдехида в канелата да причинява клетъчна смърт на туморните клетки и апоптозата на раковите клетки.

Етерично масло от карамфил

Етеричното масло от карамфил съдържа 30 пъти повече антиоксиданти от сините боровинки, което спомага снижаването на уврежданията на свободните радикали.

Етерично масло от риган

Активната съставка в ригана карвакол има противотуморно действие при метастази на ракови клетки при рак на гърдата.

Етерично масло от кардамон

Употребата на етерично масло от кардамон има химиопревантивни и противотуморни свойства.

Етерично масло от фенел

Етеричното масло от фенел (резене) съдържа терпеноида анетол, съединение, което съдържа както естрогенни така и химиотерапевтични свойства.

Етерично масло от тамян

Етеричното масло от тамян убива раковите клетки при рак на пикочния мехур, рак на гърдата и рак на кожата.

Етерично масло от салвия

Етеричното масло от салвия съдържа склареол, съединение, което има противораково действие срещу раковите клетки при рак на гърдата.

Етерично масло от мелалеука (чаено дърво)

Етеричното масло от чаено дърво е доказано, че се бори с не-меланомния рак на кожата при мишки.

Етерично масло от хелихризум (безсмъртниче)

Изследвания показват, че етеричното масло от хелихризум снижава възпалението, бори се с увреждането, нанасяно от свободните радикали и има кортикоидо-подобно действие.

Етерично масло от розмарин

Изследване заключи, че 1 процент от етеричното масло от розмарин успява да деактивира повече от 90 процента от раковите клетки при рак на яйчниците и рак на черния дроб.

Етерично масло от мащерка

Изследване от 2010 година откри, че етеричното масло от мащерка е ефикасно срещу раковите клетки при рак на гърдата рак на белите дробове и рак на простатата.

Намирането на лицензиран ароматерапевт или алтернативен медик може да ви помогне да научите как добре да използвате етерични масла, техните употреби и как те могат да подобрят собственото ви здраве.

от Лин Грифит

Прочетете още:

Куркумата не прави нищо за вас, ако не използвате две храни и един трик

Черен кимион – Еликсирът на живота, който лекува всичко освен смъртта

5 моментално облекчаващи ишиасната болка етерични масла

Удивителното действие на етеричните масла за облекчаването на хроничната болка

Етерични масла убиват рака на гърдата за дни

Мащерката, мощна езотерична и лечебна билка

Направете си сами маслото на 4-та крадци

Маслото от риган: по-силно от антибиотиците, защото то убива и вирусите и паразитите!

Източник:

http://www.naturalnewsblogs.com/twelve-essential-oils-fight-cancer-boost-immunity-improve-feelings-well/
Снимка: BruDirect

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация.

Важно

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *