Истината за рака и етеричните масла от първа ръка, която НИКОЙ онколог няма да ви разкрие

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Учените днес осъзнават силата на веществата в някои етерични масла, които спират рака да не метастазира и които карат раковите клетки да се самоунищожават. Тяхната способност да предпазват от заболявания вече не се поставя под съмнение, особено при рак.

oils-cancer

Здравото тяло, от главата до петите, обикновено има честота, варираща от 62 до 78 MHz, докато заболяванията се появяват при 58 Hz. По време на някои изпитания с честотата на тялото и честотата на етерични масла бе измерено, че: държането на чаша кафе сваля честотата на човек от 66 Hz до 58 MHz само за три секунди. Отнело три дни честотата му да се върне към нормалната.

Други изследвания показват, че: негативните мисли снижават честотата на тялото средно с 12 MHz. Положителните мисли повишават нашата честота средно с 10 MHz.

Изследвайки някои от тези най-често употребявани етерични масла като ментовото, джинджифиловото, лимоненото, от грейпфрут, жасмин, лавандула, лайка, мащерка, роза и канела изследователите се опитват да открият как тези масла се борят с рака. Правели го като изследвали антибактериалната сила, както и ин витро токсикологията спрямо линиите на човешките ракови клетки, както и проучвали честотата по отношение на заболяванията.

„Ракът настъпва когато ДНК кодът в ядрото на клетката се увреди”, казва имунологът Махмуд Сухайл. Изглежда някои етерични масла имат пренастройваща функция. Те казват на клетката какъв трябва да е верния й ДНК код.

Маслата трябва да са с терапевтичен клас

Продават се много етерични масла, обаче, повечето са с ниско качество, синтетични и разредени със спирт и други добавки. Ако искате маслото, което използвате да е ефикасно, то трябва да е от 100% чист терапевтичен клас качествено етерично масло, иначе няма да извлечете здравословните ползи и освен това ще трябва да сменяте комбинацията всяка седмица с правилните съотношения на всяко от маслата.

Робърт О. Бекер, M.D., автор на книгата The Body Electric потвърждава, че човешкото тяло има електрическа честота и че много неща относно здравето на съответния човек могат да се определят от тази честота. Никола Тесла казва, че ако можехме да елиминираме определени външни честоти, които влияят на телата ни, ние бихме могли да сме по-устойчиви на заболявания. Д-р Ото Варбург беше два пъти Нобелов лауреат и носител на Нобелова награда за изследвания в областта на рака за това, че откри че човешките клетки имат електрически волтаж.

Без съмнение, определени честоти предпазват от развиването на заболявания, а други честоти унищожават заболяванията. Субстанциите с по-висока честота унищожават заболяванията с по-ниска честота.

Етеричните масла от терапевтичен клас започват от 52 и достигат чак до такива със сила от 320 MHz! Например: розово масло 320 MHz; хеликрисум 181 MHz; тамяново 147 MHz; равенсара 134 MHz,  лавандулово 118 MHz, смирна 105 MHz, немска лайка 105 MHz, хвойна 98 MHz, сандалово дърво 96 MHz, ангелика 85 MHz, мента 78 MHz.

Да имат множество лечебни свойства

Раковите клетки при рак на гърдата се унищожават най-вече от маслата от канела, мащерка, лайка и жасмин, като маслото от лайка убива до 93% от тях ин витро. Дори още по-ефикасно е маслото от мащерка, което води до убиването на 97% от MCF-7 клетките при рак на гърдата.

Друго изследване, публикувано в списанието Industrial Crops and Products откри, че маслото от лайка има мощни антиоксидантни свойства. В изследването, в което са изследвани 11 етерични масла включително от лавандула, мащерка, чубрица, розмарин, салвия, мента, френски пелин, горчив (див) и сладък фенел, откри, че римската лайка има най-мощно антиоксидантно действие.

Маслото от тамян – убиец на рака

„Тамянът отделя „мозъка” от раковите клетки – ядрото – от „тялото” – цитоплазмата и затваря ядрото като го спира да не възпроизвежда сбъркани ДНК кодове”, казва Сухайл.

Маслото от тамян е ефикасно, защото съдържа монотерпени, съединения, които имат способността да помагат в премахването на раковите клетки още в началото на развитието им, както и в различните стадии на развитието им, което го прави идеално без значение кога е открит рака.

Работата с тамян може да доведе до революция в лечението на рака. В момента, с химиотерапията лекарите разбиват мястото около тумора, за да убият рака, но това убива също така и здравите клетки и отслабва пациента. Лечението с тамян може да премахва само раковите клетки и да оставя останалите клетки живи.

„В етеричното масло от тамян има 17 активни вещества”, казва д-р Сухайл

Още за маслото от тамян: 21 ефикасни употреби на маслото от тамян за здраве и красота

Истории на успеха

Силни истории за хора с рак и дегенеративни заболявания и за опита им в използването на етерични масла

Рак на черния дроб в терминален стадий

Жена в Лонг бийч казва, че казали на съпруга й да сложи в ред делата си. Ракът му на черния дроб бил в така непреднал стадии, че туморите били твърде големи за премахване с операция. Дали му шест месеца живот. Тя научила за силата на 100% чистото масло от тамян скоро след диагнозата. Той го нанасял върху кожата си над черния дроб и под езика си всеки ден. При следващото им посещение при лекаря било открито, че туморите чудодейно се свивали. Продължили да използват тамяновото масло. През април туморите се били свили толкова много, че лекарите се съгласили да го оперират. Ракът бил отстранен,  при което били премахнати 3/4 от черния дроб. Днес той е в добро здраве и се радва на живота с прекрасната си съпруга и със семейството си.

Пет годишно дете с рак на мозъка

При петгодишно дете с рак на мозъка помогнало използването само по една капка масло от тамян, редувано с по една капка масло от снадалово дърво, нанасяни върху табаните на стъпалата, наред с лавандулово масло, нанасяно върху китките. Днес детето е в напълно идеално здраве!

Рак на пикочния мехур

Когато поставят на Джаки Хоуган диагноза за рядък вид рак на пикочния мехур, лекарите я информират, че в крайна сметка ще трябва да отстранят пикочния й мехур. Тя открила лечебните свойства на маслото от тамян, открити от изследователи от Университета на Оклахома, особено в комбинация с масло от сандалово маслло, които се изразяват в убиването на раковите клетки. Маслото от тамян е толкова ефикасно, че експертите казват, „Етеричното масло от тамян може да е кандидат за включване в растящ списък от естествени съединения, които селективно унищожават раковите клетки”.

Рак на белите дробове в 4 стадий – метастази в костите, гръбначния стълб, ребрата, таза

Майката на Бебе имала злокачествени тумори в белите си дробове, с метастази в гръбначния стълб, костите, ребрата, раменете, бедрата и таза. След като започва лечение с етерични масла, четири месеца по-късно тя е в чудесно здраве, а туморните клетки бързо измирали. Тя си е у дома и се занимава с градинарство и планира да отиде на почивка. Седем месеца след като лекарите й казват, че ракът в 4 стадий ще я убие, лекарите й казват, че е в добро здраве и че вече няма рак. Бебе препоръчва: Масло от тамян: използвайте щедри дози на всеки 2-3 часа, както по кожата, така и по табаните на стъпалата. Ако можете да капвате множество капки под езика си, още по-добре.

Дегенериране на костен мозък

Елън е диагнозирана с дегенерация на костния мозък и с полицитемия рубра вера. „След 3 месеца кръвните ми изследвания показаха значително подобрение като повечето маркери бяха в нормалните граници! Не ми се наложи да се подлагам на 2 от последните 3 флеботомии (кръвопускания), които ми правеха на всеки 2 седмици, а сега са на всеки месец или на по-дълъг интервал! Чувствам се превъзходно и вече не изглеждам все едно съм на крачка от смъртта! Използвайте тези масла и имайте вяра, че те ще ви помогнат. Употребата им е ефикасна”.

Рак на гърдата

Използвах тамян за свиване на тумор на гърдата. Когато отидох за операция, те не можаха да намерят и следа от рак! Туморът на гърдата ми се появи през февруари и просто изчезна, а аз продължавам с използването на етеричните масла. Слагам тамяново масло и масло от лимонена трева върху гърдата си всеки ден и взимам билкови хранителни добавки. Направих редовния си 6-месечен преглед миналия месец и лекарят каза, че всичко е просто чудесно. Вече нямам рак! Никога не бих се подложила на химиотерапия или на лъчетерапия, защото страничните ефекти са твърде опасни. Той беше много изненадан, че изглеждам толкова добре, защото не се бях подложила на тези лечения.

Още по темата: Етерични масла убиват рака на гърдата за дни

Рак на маточната шийка

Моя добра приятелка ми се обади преди малко да ми каже, че ракът на маточната шийка на сестра й се е появил повторно. Била записана за операция за отстраняване на матката. Щом разбрала, тя веднага изпратила на сестра си масла от гаултерия и тамян. Инструктирала майка им да се увери, че сестра й нанася върху табаните на ступалата си от маслата на всеки 3 до 4 часа за болката, както и направо върху коремната област. Преди седмица увредените клетки все още се появявали в кръвната й картина. Днес (по-малко от един месец след започването на лечението с маслата) беше операцията за отстраняване на матката й, и лекарите не могли да открият никакви тумори.

Левкемия

Племенникът ми при когото левкемията се бе върнала… използваше етерични масла наред с химиотерапията и е в ремисия много по-бързо, отколкото казваха лекарите, и няма никакви противни странични ефекти.

Рак на гърлото

Близък приятел на майка ми се бори с дегенеративне заболяване на гърлото, което се бе разпростряло и в други части на тялото му. Миналия октомври той започна да използва маслата! Тамян и естествени лекове. Днес той беше на магнитно ядрен резонанс и го обявиха за истинско чудо.

Рак на панкреаса

Приятел имаше дегенеративно заболяване на панкреаса и му даваха 3-4 седмици живот. Той направи следното, 3 капки масло от тамян, по 1 капка масла от лимонена трева, лавандула, мента, сандалово дърво и естествени лекове. Днес той е в отлично здраве… Вече минаха 8 месеца, откакто е здрав.

Рак на простатата

Тази сутрин получих обаждане от добър наш приятел, който се бори с рак на простатата. През последните 3-4 месеца той взима етерични масла. Днес той ми се обади да ми каже, че изследванията му от вчера показват, че е напълно здрав!

Базално-клетъчен рак

Бащата на моя приятелка имаше базално-клетъчен рак върху носа си. Той беше проникнал през ноздрата и онкологът искаше да изреже голяма част от ноздрата, надолу до горната му устна и с ширината на около един пръст в бузата, когато той се свърза с мен. Още не бях използвала маслата при такъв вид рак и исках да помогна колкото се може повече. Той премахна захарта от храната си, повиши приема си на вода, ядеше повече сурови храни и вярваше, че може да победи рака. След няколко седмици раната сякаш се беше затворила, след още седмица мокренето на раната спря напълно, а червенината около мястото започна да изсветлява. След шест седмици тази страна на носа изглеждаше по-здрава от незасегнатата страна!! Това беше преди 15 месеца и още няма признаци за завръщане на болестта.

Рак на кожата

„Отидох на редовен преглед през февруари 2013 година. Лекарят ми каза, че израстъкът над окото ми е както предполагах форма на дегенерация на кожата: базално-клетъчен рак. Олеле! Една година преди този преглед ходих при дерматолог за премахването на няколко подозрителни петна от лицето, врата и гърба ми. След преживените интервенции се запитах дали няма по-безопасен начин за премахването на това петно (все пак то беше точно над окото ми). Проучих употребата на етерични масла при рак на кожата и тя ми се стори не така агресивна, колкото беше посещението при дерматолога, пък и нямаше да отсъствам от работа. Така че си набавих опаковка масло от тамян и го нанасях според указанияа върху кожата си по 3 пъти на ден и капвах по 2 капки под езика си сутрин и вечер. През първата седмица нямаше особено значима промяна, просто усещах щипане на мястото след нанасянето на маслото върху кожата и пиенето вътрешно. През втората седмица забелязах, че петното наистина се смаляваше. През третата седмица петното започна леко да мокрее, но въпреки това ставаше  по-малко. През четвъртата седмица туморът сякаш се СПУКА сам и още мокрееше, но продължаваше да се свива. През петата седмица беше много, много по-малък и хвана коричка. През шестата седмица коричката падна докато си миех лицето и петното беше с големината на мъничка пъпка. За 6 седмици гигантското петно бе намаляло до големината на глава на кърфица от нанасянето върху него и поглъщането на етерично масло – от тамян. Бях ПОРАЗЕНА, ИЗУМЕНА И ОБНАДЕЖДЕНА!!!! Етеричните масла ми помогнаха!!!”

Меланома

Нанасях масло от тамян сутрин и вечер и покривах мястото с лепенка. След 3 дни бенката се бе свила. На 5 ден тя прокърви малко и половината падна. На 7 ден вече я нямаше! Остана малко розова кожа и се притесних, че е белег. Няколко дни по-късно всичко изчезна! Съпругът ми имаше злокачествена меланома в 4 стадий, опериран миналата година на гърба… друга меланома излезе на носа му… преди да започнем да използваме етеричните масла му правиха лъчетерапия на това място. Оттогава ракът се появи отново… и вече сме се образовали как да използваме етерични масла. Той започна да използва масло от лавандула тамян и безсмъртниче върху меланомата и тя се СВИВА!

от Дон Хол, лична фитнес треньорка и специалист по женско здраве

Още за силата на етеричните масла можете да прочетете в категория Етерични масла в сайта http://zdravivsekiden.com/

Източник:

http://healthycures.org/cancer-curing-oils

Снимка: True Viral News

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *