Естественият убиец на рака, за който никой не иска да знаете

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

anethole fennel

Съединение със странен вкус наистина е терминатор на рака!

Може да не си падате по фенела или див копър и познат още като резене, както и да не харесвате вкуса на женското биле. Но след като прочетете тази статия може би ще решите да премислите отношението си…

Тези храни съдържат мощен фитонутриент, който им придава характерните вкусове и аромати.

Но съединението прави много повече от това да придава миризма и вкус. То също така мощно се бори с възпалението. Колко мощно?

То може всъщност да предотврати формирането на рак в тялото. И ако вече имате рак, то е достатъчно силно, за да го спре да не се разпространява и да не се влошава.

То може дори да е достатъчно силно да го убие напълно.

Говорим за анетол, органичното вещество, известно заради антимикробните и противогъбичните му свойства. Сега изследванията доказват точно колко мощно е то в битката с рака.

Изследванията показват, че анетолът спира растежа на рака на гърдата. И не само това. Той също така не позволява оцеляването на тези клетки. Всъщност, в някои случаи анетолът може да накара клетките на рака на гърдата тотално да се самоубиват. Това означава, че най-малкото което той може да направи е да забави растежа и разпространението на рака на гърдата.

Друго изследване откри, че това съединение ефикасно спира възпалението и дори развитието на рак. То прави това като се бори с цитокините, познати като тумор некрозни фактори. Тумор некрозните фактори се считат за причина за хронично възпаление. Ако се оставят нелекувани, това може да доведе до заболяване.

Фенелът е добър източник на анетол. Макар че той придава странни вкусове, можете да добавяте фенел в почти всички храни, които ядете. Не ви харесва вкуса? Не се притеснявайте. Можете да намерите екстракт от семена на фенел под формата на хранителна добавка в повечето магазини за здравословни храни или онлайн.

Anethole

Друг източник на анетол е анасонът. Неговият сладък, но силен вкус го прави популярен в тестените сладкарски изделия и в спиртните напитки в целия свят. Като фенела, можете да добавяте анасон в храната за вкус или да го пиете под формата на екстракт.

Без значение откъде решите да си набавяте анетол, добавянето му в храната ви е добра идея. Той ще ви помогне да снижите хроничното възпаление и може да предотврати формирането на рак в тялото ви, причинен цитокини – опасните тумор некрозни фактори.

И ако наистина искате да победите рака, не можете да пропуснете този шанс.

Според доклад, водещ лекар от Sloan‐Kettering Cancer Center открил, че има рак в напреднал стадий.

Но незабавно казал на колегите си, „Правете каквото искате—с изключение на химиотерапия”!

Това е защото лекарите знаят по-добре от всички колко опустошителна може да бъде химиотерапията. Да се чуди човек защо повече лекари не използват тази естествена алтернатива, изследвана от учен, получил Нобелова награда?!?

Само една последна отметка на Здрави всеки ден: Има екстракти на анетол и от босилек.

Източник: Institute for Natural Healing, The Natural Cancer Killer Nobody Wants You to Know About, 8 December 2013

Снимки: www.quizz.bizwww.made-in-china.com

Още по темата: За рецепта за оцет от див копър прочетете:

Направете оцета на мечтите си

Фенелът символизира дълголетие, кураж и сила

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Надяваме се да ви бъдем полезни.

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *