Елиминирайте скрития причинител на целулита

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Едно от нещата, от които жените, идващи във фитнес салона ми се оплакват най-много е целулитът. Някои от тях даже го считат за нещо неизбежно, с което трябва непрекъснато да се борят.

Това не е истина! Вие можете лесно и ефективно да се отървете от целулита. Причината за целулита е една единствена и вашият лекар или треньор вероятно изобщо не са ви казали коя е тя. Въпреки че целулита често се свързва с наднорменото тегло, той засяга жени с всякакви размери и форми на тялото, докато мъжете обикновено се отървават безнаказано.

cruciferous vegies

      И за това си има причина: Естроген.

      Точно така, дами. Целулитът често е пряка последица от натрупването на естроген, което отслабва вашата съединителна тъкан. Слабата съединителна тъкан позволява мазните клетки да изплуват на повърхността, създавайки всички тези буци и грапавини, които ви подлудяват.

Аз обаче имам добра новина за вас, защото разговарях с Тара Смит, медицинска сестра в офиса на д-р Ал Сиърс…

Тя ми каза за едно безопасно естествено съединение, което разгражда излишния естроген и го изхвърля от тялото. То се нарича DIM (дииндолиметан).

Ако сте опитали какво ли не и не сте успели да се освободите от проклетите вълнички, може да се окаже, че се нуждатете именно от повече DIM в храната. А прибавянето му в храната ви е супер лесно, защото то се съдържа в кръстоцветните зеленчуци.

Така че трябва просто да ядете повече броколи, карфиол, зеле и брюкселско зеле. Само това! Кръстоцветните зеленчуци бъкат от DIM.

      Но за да победите целулита напълно Тара препоръчва да приемате DIM и като хранителна добавка.  Можете да я намерите в магазините за здравословни храни и в аптеките. Следвайте указанията на етикета, но трябва да приемате поне по 100 мг на ден. Започнете с тази доза и ако се нуждаете от повече, можете да удвоите дозата.

от Ярикса Ферао, фитнес инструктор

Източник: Ageless Beauty, Eliminate the Hidden Cause of Cellulite, 21 December 2009

Снимка: pinstake.com

Още за целулита: Целулит, сбогом! Здравей, лято!

 

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a