Древното китайско лечение Ки Гонг топи злокачествени тумори

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

dissolving-tumors-1

Как да накарате злокачествен тумор да се стопи за 40 секунди!

В Китай има болница, която рутинно стопява злокачествени тумори с помощта на лечебна практика на 5000 години, наречена Ки Гонг. Всъщност, има впечатляващ видеозапис, в който се показва как практикуващите лекари в болницата стопяват тумор на пациент с размер на портокал за 40 секунди!

Центърът по Ки Гонг Хуаксиа Жиненг е най-голямата болница неизползваща лекарства в света. Четирима майстори по Ки Гонг от болницата стопяват описания по-горе тумор, докато двама лекари наблюдават процедурата в реално време със СТ скенер.

Откакто е отворил врати през 1980 година, Центърът е излекувал повече от 135000 пациенти от 180 различни заболявания — като постигнатият общ процент на успешно излекуване е 95 процента!

Ки Гонг (произнасяно също като чи гонг или чи кунг) е китайска лечебна практика, която използва движение, афирмации, дишане, визуализации и медитация за подобряване протичането на жизнено важната енергия или жизнена сила ки (произнасяна също като чи).

Майсторите лекуващи с Ки Гонг успяват да постигнат излекуване като просто вливат енергия ки в пациент — или я проектират върху част от тялото, засегната от неразположение или болест. В началото на осемдесетте години на миналия век Лу Ян Фанг, Ph.D., старши учен в Националната лаборатория по електроакустика в Пекин, Китай, откри, че ръцете на Ки Гонг майсторите излъчват високи нива на ниско честотни акустични вълни.

Лечение с прана – енергията, подтикваща тялото да се самолекува

Всяко човешко същество генерира такива акустични вълни, но сигналите, генерирани от Ки Гонг майсторите са 100 пъти по-силни от тези на обикновените хора — и 1000 пъти по-силни от тези на възрастните или болни хора.

Ки Гонг може да звучи невероятно на западните лекари, които не са обучени в методологиите на лечение с енергия. Обаче, дори лекарите в Харвард, които са изпитвали оздравяване с помощта на Ки Гонг признават, че са имали електирчески усещания в тялото си когато майстор по Ки Гонг проектира невидимата си лечебна енергия върху тях.

Д-р Хонг Лиу, майстор по Ки Гонг, който живее в Калифорния и е автор на книгата Усъвършестване на чудесата, е демонстрирал способността си да проектира енергията ки, която е смъртоносна за раковите клетки.

Когато работи в Шанхайската болница на Червения кръст, той излъчвал енергия ки, за да убива ракови клетки, култивирани в петри съдове. Раковите клетки в съда умирали, докато раковите клетки в контролен съд, върху които не била проектирана енергия ки продължавали да процъфтяват.

Какво представлява лекуващата с енергия медитация?

Ки Гонг доказано помага за лечението не само на рак, но и в случаи на ХИВ/СПИН, коронарна болест на сърцето, хипертония, храносмилателни проблеми, астма, артрит, безсъние, болки, депресия и безпокойство.

Макар че усвояването на практиката Ки Гонг отнема години, има и кратка процедура, форма на „самообслужване” с Ки Гонг, наречена Чи Лел, която се преподава в Центъра по Ки Гонг Хуаксиа Жиненг. Тя представлява научна и прогресивна система за самолечение, състояща се от няколко лесни упражнения, които стопяват блокажите, така че енергията ки да може да преминава през тялото, носейки живот на всяка клетка в него.

Ла Чи, самолекуване и лекуване на други

Едно от тези упражнения се нарича Ла Чи. То е лесен и ефикасен начин за събиране на енергия ки и за използването й за самолечение или за лечение на други.

Много хора, посетили Центъра и излекувани от рак или от други заболявания, са постигнали тези невероятни резултати като са използвали техниката Ла Чи.

Техниката Ла Чи

Ето как да я прилагате:

1. Сложете ръцете си пред вас далеч от тялото като пръстите на двете ръце сочат едни към други и почти се докосват.

dissolving-tumors-2

2. Отпуснете рамене и ръце и бавно движете ръцете си настрани, докато те са на няколко сантиметра (инча) разстояние едни от други. Докато изпълнявате тази стъпка, си представяйте, че болката или болестта напускат тялото ви и изчезват в безкайността.

dissolving-tumors-3

3. Приберете ръцете си отново една към друга до начална позиция, докато пръстите почти се докоснат. Докато изпълнявате тази стъпка, представяйте си, че насочвате своята енергия ки или жизнената си енергия към частта на тялото, където тя е необходима.

4. Повтаряйте движенията на ръцете навън и навътре (стъпки 2 и 3) в продължение на няколко минути или по-дълго като утвърждавате в себе си, че цялата болка и болест са изчезнали и че сте напълно здрави.

На този линк https://www.youtube.com/watch?v=bZruOtw8bNg можете да гледате видео за това как лекари практикуващи Ки Гонг премахват тумор в пикочния мехур с помощта на лечението Жиненг Ки Гонг на пациент за по-малко от 3 минути като използват енергия ки и мантри.

 

Източник:

http://undergroundhealthreporter.com/quigong-ancient-chinese-healing/

Снимки: YouTube; Underground Health Reporter; Underground Health Reporter

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *