Първият симптом при повече от 250000 инфаркти е СМЪРТ – не позволявайте това да се случи на вас

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

 

heart-attack

Съветите на д-р Боб Демария как да се предпазваме от инфаркт:

1. Поддържайте нормално кръвното си налягане естествено с магнезиев оротат.
2. Не позволявайте обиколката на талията ви да преминава 89 см (35 инча), ако сте жена и 101 см (40 инча), ако сте мъж. Прекомерните коремни тлъстини причиняват чернодробен стрес; кръвотокът в черния дроб е препятстван, което води до сърдечен стрес.
3. Захарта изчерпва минералите и В витамините, необходими за оптималната сърдечна функция.
4. Снижавайте възпалението в кръвоносните съдове като взимате хранителни добавки с омега-3 масла, включително такива извличани от аншоа и сардини; те по принцип са по-малко токсични.
5. Правете си годишни изследвания на кръвния серум за възпаление – изследване на С-реактивния протеин (CRP) и на нивата на хомоцистеин. Както и изследване EFA Blood spot за аминокиселината EPA, маркер за сърдечно здраве.
6. Снижете консумацията на млечни продукти, включително на сладолед и кисело мляко, които предизвикват процес в тялото, наречен гликация или възпаление на тъканите и кръвоносните съдове.
7. Правете аеробни упражнения ежедневно със скоростни спринтове или бързо ходене за създаване на необходимост сърдечния мускул да заздравява тъканите и да повишава кръвотока.
8. Нивата на витамин D трябва да са над 30; витамин D снижава кръвното налягане и повишава релаксиращия кръвоносните съдове калций.
9. Ограничете приема си на алкохол и кофеин ако имате проблеми с кръвното налягане – те имат способността да повишават кръвното налягане. Пийте минимум един литър вода на ден.
10. Избягвайте възпаляващите кръвоносните съдове транс-мазнини и маргарин.
БОНУС:

1. Пиенето на аспирин и нормалните нива на холестерола не гарантират живот без инфаркти!!
2. Сърцебиене – Нуждата от магнезий се подобрява с яденето на зелени листни зеленчуци, а В витамините се изчерпват при консумацията на захар и при стрес.

Д-р Боб Демария (лекуващият без лекарства лекар)

Източник:

http://tv.naturalnews.com/v.asp?v=E316A47D0CAD072ED043C16618F70CAA

Снимка: www.suggestkeyword.com

Бъдете здрави.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно:

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *