Изхвърлете очилата си! Използвайте една едничка билка и подобрете зрението си с 97%

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

shaffran-eyes

Хората в напреднала възраст имат повече здравословни проблеми от по-младите хора. Те по-често се лекуват по традиционния начин, като използват само естествени съставки и домашни рецепти.

Очите ни вероятно са най-важното нещо, което притежаваме, защото те получават около 90% от информацията от реалния свят. Но именно това сетиво страда най-много с минаването на годините.

Науката вече много е напреднала, така че има очила и контактни лещи, които се използват за подобряване на зрението. Но те са скъпи и не винаги са решение на проблема.

Така че днес ще ви представим рецепта, която ще ви помогне да изхвърлите очилата си след няколко седмици и която е напълно естествена!

Основната съставка в тази рецепта е шафран.

Според изследвания на Силвия Бисти, този натурален лек е способен да спре влошаването на зрението и да го възстанови, като прави клетките, свързани със зрителната система по-силни и по-устойчиви за много кратко време.

Този лек трябва да се пие под формата на чай

Още за шафрана: Шафранът доказано противодейства на раковите клетки

Рецепта за възстановяване на зрението

Съставки:

5 мг шафран

1 чаена чаша вода

Приготвяне:

Много е лесно. Оставете водата да заври и след това добавете шафрана в нея. Ако искате можете да добавите малко мед, за да стане чая малко по-сладък. Пийте по няколко чаши през деня.

Освен че подобрява зрението, шафранът пречиства и кръвта, подобрява кръвообръщението, помага в лечението на артрит, подобрява нивото на триглицеридите и холестерола и стимулира ученето и запазването на паметта.

Прочетете за други особено полезни за здравето на очите билки:

Безценната за зрението очанка е истинско съкровище за здравето

Подобрете зрението си с тази удивително ефикасна рецепта на академик Филатов

Билката, която пази зрението

Ако тази статия ви харесва, споделете я с приятелите и семейството си и помогнете и на тях да подобрят зрението си по напълно естествен начин.

Още за шафрана: Как да се преборим с макулната дегенерация, практически съвети

Източник:

http://www.healthylivinghouse.com/throw-away-your-glasses-only-using-this-one-ingredient-will-help-you-increase-your-vision-by-97/

Снимки: Healthy 4 Good Life

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно:

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *