Отличен естествен лек за гастрит: Облекчава болката моментално!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Болките в горната част на корема с гадене и стомашни киселини са най-често срещаните симптоми при гастрит.

gastritis-remedy

Класическото лечение обикновено означава спиране на пушенето и промяна в навиците на хранене. Ето защо е особено важно да не се пропуска нито едно хранене, особено закуската.

Първите лекарства, които се взимат са тези противодействащи на киселините. Тук предлагаме естествена алтернатива…

Това е лесна, но много ефикасна рецепта

Лекарство против гастрит

Съставки:

Половин тиква

2 супени лъжици мед

1 супена лъжица ябълков оцет

Приготвяне:

Обелете и смелете суровата тиква в кухненски робот. Добавете 2 супени лъжици мед и една супена лъжица ябълков оцет (на всеки половин литър сок)

Този сок незабавно спира болката, а сокът от тиква е вкусен, пълен с витамини и минерали и можете да го пиете всеки ден понеже е отличен за здравето ви!

Източник:

http://www.cuisineandhealth.com/excellent-herbal-remedy-for-gastritis-relieves-the-pain-in-a-moment-recipe/

Снимка: Natureba

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *