Мед и джинджифил предпазват от и лекуват рак, две истории на успеха и рецептата

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

honey-ginger

Историята на Анте Кресич от Хърватска е много известна в света на натуропатите. Всичко се случва преди 13 години, когато му е поставена диагнозата рак на белите дробове, един от най-опасните видове рак. Лекарите му казват, че му остава малко време. Въпреки това той успява да се излекува с помощта на мед и някои билки (не казва кои).

„Излязох от болницата през април и през лятото вече бях съвсем друг човек. Когато отидох на консултация с лекарите, те не можаха да повярват, че още съм жив, нито на резултатите от изследванията, които последваха”, обяснява Кресич.

Макар че историята му е навсякъде в интернет, той не споделя рецептата си и хората предполагат, че иска да я продаде (и може би вече го прави). Не е наша работа да съдим когото и да било, ако реши да си изкарва хляба с откритието си. Макар че не вярвам, че това е вярно, понеже той сега се е отдал на пчеларството.

Обаче, хора от Хърватска, неговата родина, се опитват да открият тайната му рецепта и най-вече са се натъкнали на две съставки – мед и джинджифил. Натурален мед се разбърква с нарязан джинджифил, оставя се да престои няколко дни и след това се взимат по 3-4 супени лъжици на ден.

Те също така откриват, че той е добър човек, разговаря с хората и им дава съвети. Анте Кресич можете да откриете на неговия сайт. За жалост той е само на хърватски, но който иска, намира начини: pcelarstvo-kresic.com.

Историята на жена от Босня и Херцеговина. Поставят й диагнозата ендокринен рак и тя прекарва 20 дни в интензивното отделение. Никой не вярва, че жената ще остане жива. Обаче, тя започва да използва лек от мед и джинджифил и само след няколко дни се връща към живота. Рецептата се състои от 1/2 кг натурален мед и няколко по-големи корена джинджифил – ситно настърган. Една супена лъжица се приема по 3 или 4 пъти на ден. Използвайте пластмасова или дървена лъжица, не метална. При нея резултатите се проявили само след 4 дни.

Рецептата за лекуване на рак:

500 грама мед
200 грама настърган/смлян пресен джинджифил

Смесете ги добре и дръжте лека на хладно, сухо и тъмно място.
Използвайте само натурален органичен мед. Използвайте само дървена или пластмасова лъжица, никога метална.
Пийте по 3 супени лъжици на ден след храненията.
Ще забележите резултатите след 4 дни.

Очаквайте продължение.

Източник:

http://healthywithhoney.com/honey-and-ginger-may-prevent-and-treat-cancer-is-there-any-evidence-to-confirm-it/

Снимка: www.biovita.al

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *