10 признаци и симптоми, че третото ви око се отваря

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

third-eye-opening

Третото око е познато като вътрешното око. Това е вратата, която води до пространства и сфери на по-висше вътрешно съзнание.

Времето, необходимо за отваряне на третото око е различно за всеки човек. Ако сте се развили духовно в предишни животи или сте се опитали да напреднете духовно, то отварянето на третото око може сега да отнеме много кратко време.

Третото око често се свързва с изключителна проницателност, религиозни видения, интуиция, изживявания извън тялото и способност за наблюдение на чакрите и аурите.

Също така, след като отвори третото си око, човек може да изживее необичайни състояния. Някои от тези изживявания са приятни, а други не. Специалистите съветват хората да се опитат да повишат вибрацията си, защото само тогава те ще могат да видят по-високи измерения.

Ако повишите вибрацията си до много високо ниво (мир, любов, благодарност и щастие), вие ще можете да виждате в по-развити светове от онзи, в който живеете. Ще знаете със сигурност, че сте в този вид измерение, ако виждате ярки и живи цветове, както и когато въздухът изглежда наситен със златни светлини като златисто/белите цветове ще преобладават в тези измерения.

Оргон енергията е особено важна за човешкото здраве

10 признака и симптоми, че третото ви око се отваря

1. Свръхчувствителност

След отварянето на третото ви око, вие ще станете по-чувствителни към енергиите на другите. Ще имате възможността да натъквате, както на добри, така и на лоши енергии.

2. Интензивен натиск в Аджна чакра

Един от първите признаци, които човек може да изпитва е главоболие или натиск в средата на челото. Това усещане може също така да се усеща все едно идва отвътре обикновено от 5 см или по-дълбоко зад челото. Това е положителен знак за активиране на епифизната жлеза и че започва да функционира по по-здравословен начин.

Забележка – След изпитването на такъв вид главоболие или натиск в челото, вие може да се събудите някоя сутрин с усещания за потрепване или изтръпване в тази област, подобни на настръхване.

Това усещане може да е много силно все едно там има нещо. Усещането на пулсиране или вибриране ще продължи през целия ден и може да „чувате” звуци, идващи от главата ви.

Как да балансираме седемте си чакри за оптимално здраве

3. Мигрени

Някои хора може да изпитват мигрена, продължаваща няколко часа. Сериозността на страничните ефекти зависи от степента от атрофия / калцификация на жлезата от самото начало.

4. Интуиция

Хората, които изпитват полза от отварянето на третото си око, също така имат много силна интуиция. Освен това, те очакват бъдещи събития и усещат различни неща от и отвъд реалност, както я познаваме. Този феномен не може да бъде обяснен с думи, защото той представлява състояние отвъд този свят.

Освен това, когато интуицията ви е напълно развита, вие ще държите твърдо на убежденията и знанието си, независимо кой ви противоречи.

5. Прорицателски способности

Вече забелязвате по-блестящи и по-живи цветове, като – в цветята, листата и небето и ще започнете да виждате искри светлина около себе си.

Епифизната жлеза: една от НАЙ-ГОЛЕМИТЕ, крити от човечеството тайни

6. Чувствителност към звуци

Този признак е специфичен за духовно извисените хора. Те се смущават от звуци с висок или дори от звуци с нисък интензитет. Някои от тези звуци се асимилират от мозъка и най-често се трансформират в изключително силни емоции, които не могат да бъдат свързани с нищо, което са преживели дотогава.

7. Повишена творческа активност

Творчеството е мощна сила, която ви е дадена като подарък, който да бъде използван по конструктивен и положителен начин.

Освен това, творчеството ни свързва с по-висше съзнание като ни кара да разчитаме на онова, което имаме вътре в себе си (особено с помощта на Аджна чакра – чакрата на третото око) и колкото повече твори, толкова повече и по-лесно човек може да се свърже с върховното съзнание.

В допълнение, вие сте бомбардирани с идеи през цялото време. Например, обграждат ви идеи, изображения, музика и други творчески вдъхновения, обикновено с шеметна скорост.

Декалциране на епифизната жлеза за повишено духовно и физическо здраве

8. Ярки и живи сънища

По време на тези живи сънища, вие буквално освобождавате стари енергии от аурата си. Освен това вие си спомняте и се свързвате с минали спомени, животи, познания и изживявания, които са все полезна информация, която бихте могли да използвате в ежедневния си живот.

Можете също да преминете през промени в моделите на сън, включително – необходимост от повече или по-малко сън от обичайното, периоди на безсъние или неспокойствие, и вълни на екстремна умора, които се появяват и изчезват неочаквано.

9. Промени в храната

По време на отварянето на вашата Аджна чакра, можете да направите някои промени в редовната си диета, като – отказване от алкохолни напитки и избиране на различни храни от тези до момента, особено истински пресни плодове и зеленчуци. Тези храни ще поддържат вибрацията ви висока и ще ви помогнат да поддържате високи нива на енергия.

Целебни мантри и въздействието им върху чакрите

10. Яснота

Можете да усетите по-ясно какво е лошо и какво е добро. Освен това, можете да предусетите последиците от случващото се и просто да „знаете” за нещо преди то да се случи.

Източник:

http://www.insightstate.com/spirituality/symptoms-third-eye-opening/

Снимка: Pinterest

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *