Оргон енергията е особено важна за човешкото здраве

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

orgone-energy

Знаехте ли… че в средата на тридесетте години на миналия век лекар успя да открие и измери съществуването на етерна енергия (жизнена енергия, чи и т.н.), която той нарече оргон—и че тази оргон (оргонова) енергия има огромно значение за човешкото здраве?

По-голямата част от западното медицинско статукво отхвърля идеята, че хората са поддържани от невидима „жизнена сила” или енергия прана, (китайците я наричат Чи или ки). Скептиците отхвърлят тези идеи като духовни фантасмагории независимо от потвърждаването от страна на признати учени като Алберт Айнщайн, че тази „жизненоважна жизнена сила” наистина съществува. Западът не обича да вярва в неща, които не могат да бъдат количествено измерени и това е разбираемо.

Но онова което много хора не знаят е че тази живото-поддържаща енергия е наблюдавана и измервана още през трийсетте години на миналия век!

Лечение с прана – енергията, подтикваща тялото да се самолекува

Как изглежда жизнената сила под микроскоп?

През трийсетте години на миналия век д-р Зигмунд Фройд теоретизира, че начинът по който хората изразяват емоциите и сексуалността си е пряко отражение на енергийно „нещо”, съществуващо вътре в тях. Неговият колега, д-р Вилхелм Райх, психоаналитик и биолог, разгръща теорията на Фройд и открива посредством измеримо наблюдение точно какво е това „нещо”. Той доказва, че тази биологична енергия, която наистина изразява себе си като емоция или сексуалност, действително може да се види под микроскоп! Тази енергия, която д-р Райх нарича оргон енергия, се проявява като блестящ син цвят и обгръща всички живи клетки, тъкани и органи.

ПРАНА МУДРА ( Мудра на живота )

Разширявайки изследванията си, д-р Райх наблюдава това блестящо синьо енергийно поле да се излъчва от всяко животно, човек, растение… като дори и планинските масиви излъчват този син, подобен на аура феномен. Интересното е, че наблюденията на д-р Райх са направени години преди първите сателитни снимки да потвърдят, че Земята е обгърната от синя блестяща енергия.

В опит да впрегне силата на оргон енергията, д-р Райх създава акумулатор за оргон енергия, обшита с метал шестстранна кутия, която прихваща и съдържа енергия на жизнената сила от атмосферата. Това уникално изобретение доказано зареждало семена с възстановителна енергия като по този начин ускорява растежа на растенията. То също така е доказало, че ускорява заздравяването на изгаряния, порязвания и на други рани, и може дори да потиска симптомите на хронични заболявания като рака. Пациентите седели в центъра на акумулатора, дишайки оргон енергията и тя попадала в сърцето и белите им дробове. Уредът имал здравословно въздействие върху кръвта, тъканите и органите на участниците.

Д-р Райх бил на път да усъвършенства начин за детоксикация на радиоактивните отпадъци. Той също така разработил малък мотор, който се движел с оргон енергия и дори попаднал на начин за въздействие над моделите на атмосферното време, използвайки тази биологична енергия.

Какво представлява лекуващата с енергия медитация?

Защо не сте чували за оргон енергията?

За жалост Агенцията за храните и лекарствата (FDA), която е известна исторически с това, че потиска разпространението на методите на естествено лечение, се впусна в масивна атака срещу д-р Райх и неговите изследвания. През 1955 година FDA нареди всички негови книги и дневници да бъдат забранени и изгорени и хвърли д-р Райх в затвора за простъпки в използването на технически средства.

Обвинението е забележително сходно с хвърлянето в затвора на Галилей заради неговата „радикална” идея, че слънцето е центърът на Вселената. Неортодоксалните идеи на Галилей впоследствие бе доказано, че са верни, точно както учени от целия свят непрестанно потвърждават истинността на идеите и откритията на д-р Райх

Древното китайско лечение Ки Гонг топи злокачествени тумори 

Как оргон енергията подсилва здравето ви?

Учените откриват точно колко податливо е здравето ни на геопатичния стрес. Когато магнитната енергия на Земята е ниска—резултат от строителството и от отрови като токсини, химикали, изкуствени торове и сметища за боклук—това въздейства негативно на енергията на жизнената ни сила. Например, геопатичният стрес може да снижи нивата ви на мелатонин и по този начин да предизвика нарушаване на съня и депресия.

Изследователите откриха, че оргон енергията може да неутрализира вредните последици от геопатичния стрес и помага за излекуването на множество заболявания. Можете да подобрите вибрационната си енергия на работното място или у дома си като носите висулка или бижута или като стратегически поставите заредени с оргон енергия предмети около къщата, работното си място, квартала или колата си. Можете също така да се предпазвате от опасните електромагнитни излъчвания от електрическите уреди, клетъчните телефони и лаптопите или компютрите.

Човекът който шокира света: Мислите променят ДНК-то, а то променя света

Оргон енергията ще:

  • Елиминира токсините, отровите и радиацията от въздуха
  • Подобри проблемите с дишането, особено тези свързани с астма
  • Подсили естественото здраве, енергийните нива и благосъстоянието
  • Предпазва от главоболия и мигрени
  • Спре WiFi сигналите да не ви причиняват вреда
  • Подсили цялостното ви здраве

Можете да закупите продукти с оргон енергия онлайн или в магазините за алтернативно здраве близо до вас.

Сурия намаскар – Поздрав към слънцето

 

Източник:

http://undergroundhealthreporter.com/orgone-energy/

Снимка: OOWK MEDIA

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *