Ефикасни домашно приготвени лекове за премахване на бръчките

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Макар че има много качествени кремове за премахване на бръчките на пазара, не се залъгвайте да мислите, че няма и естествени средства за премахване на бръчките – защото има. Всъщност можете да си правите сами лекове за премахване на бръчки с неща, които имате в дома си.
Ето няколко естествени начини да се спасите от бръчките
Медът е едно от най-полезните средства за премахване на бръчките. Трябва само да разстелете тънък пласт мед върху лицето си и да го оставите там за около 25-30 минути. След като времето изтече, отмийте меда с топла вода и нежно натъркайте лицето си с кубче лек – по-конкретно, натъркайте с леда местата, които преди това са били намазани с мед. Важно е да помните преди започването тази процедура за премахване на бръчките да измиете лицето си с топла или почти гореща вода. Това позволява на порите върху кожата да се отворят, като по този начин се повишава ефикасността на действието на меда.

Лек срещу тъмни петна ви разделя с тях след 3 дни!

Бананите могат да се използват за направата на ефикасен естествен крем против бръчки. Просто намачкайте един или два банана на кремоподобна маса – това няма да ви отнеме много време. След като приготвянето на крема, нанесете го щедро върху цялото си лице. Оставете го да действа около 30 минути и след това го отмийте с топла вода. Подсушете лицето си с леки потупвания с кърпата без да го търкате при подсушаването.

Когато говорим за естествено премахване на бръчките, няма нищо по-лесно от използването на кокосово масло. Просто натривайте топло кокосово масло върху кожата си всяка вечер и продължете толкова дълго колкото искате да държите бръчите настрана – нищо повече.

Круши за красива и здрава кожа, 8 употреби

Анананасът е още едно чудесно домашно средство за премахване на бръчките. Започнете като отделите сърцевината на ананаса. Вземете резен сърцевина и нежно натрийте лицето си като непременно намажете всички проблемни зони; около устата, под и около очите и т.н. Оставете тънкия слой сок от ананас върху лицето си около 20 минути, след което го отмийте с топла или студена вода.

Както виждате имате много възможности що се отнася до избирането на домашни лекове за премахването на бръчките. Това означава ли, че трябва да забравите за всички останали продукти против бръчки? Разбира се, че не, защото това би било глупаво. Казваме само, че не трябва повече да разчитате единствено и чистосърдечно на купешките кремове против бръчки.

от Шон Сондърс

Ето още рецепти за красива кожа:

Търкайте лицето си с прясно нарязан домат 3 секунди за невероятен ефект

Защо да започнем да мием лицето си с мед?

Как да изглеждаме 10 години по-млади, този път с лимон и мед

Ето как да се сдобиете с 10 години по-младо лице

Маска от сода за хляб срещу торбички и тъмни кръгове под очите и отекли клепачи, рецепта

Източник:

http://www.medyouth.com/2013/02/homemade-wrinkle-removers-that-work.html

Снимка: goudenpompoen.nl

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *