Лек срещу тъмни петна ви разделя с тях след 3 дни!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

dark-spots-remedy

Тъмните петна, както и всички други кожни проблеми, могат да бъдат облекчени с естествени, приготвени вкъщи лекове, вместо с продавани без рецепта продукти, които са скъпи и пълни с химикали.

Много ефикасен начин за премахване и облекчаване на тъмни петна са ледените кубчета, приготвени от различни видове сокове, плодове и зеленчуци.

Може да се изненадате, но ледените кубчета с лимон и картоф са супер ефикасни що се отнася до тъмните петна.

Лимонът има избелващи свойства и избелва и прави кожата ви блестяща, а картофеният сок в голяма степен подсилва комбинацията за премахването на тъмните петна върху кожата.

Вижте какво ви е необходимо, за да направите тези ледени кубчета и да извлечете ползите от тях.

Натурален лек срещу тъмни петна

Съставки:  

  • 1 картоф
  • ½ купичка семена от нар
  • 1 форма за лед
  • ½ лимон

Метод:

Първо измийте и обелете картофа и го настържете внимателно. Сложете настъргания картоф в миксер и добавете семената от нар. Добавете 1 супена лъжица вода и разбийте съставките на сок. След това добавете лимоновия сок и отново разбийте.

Сипете лека във формата за лед и я сложете във фризера. Оставете лека да замръзне, което ще отнеме около 6 часа. След като сокът замръзне, лекът ви за тъмни петна е готов за употреба.

Употреба:

Извадете ледено кубче и нежно натъркайте засегнатото място върху кожата – на лицето или тялото. Търкайте мястото, което искате да третирате или конкретно тъмно петно в продължение на няколко минути.

След това изплакнете със студена вода и оставете мястото да изсъхне. Използвайте по 1-2 ледени кубчета на ден за най-добри резултати и го правете редовно.

Избрахме още за вас:

Ефикасна маска за млечно бяла кожа

Търкайте лицето си с прясно нарязан домат 3 секунди за невероятен ефект

Защо да започнем да мием лицето си с мед?

Маска заменя ботокса и ви подмладява с 10 години

Как да изглеждаме 10 години по-млади, този път с лимон и мед

Рициново масло, най-добрият естествен лифтинг на лицето в 4 стъпки

Източник:

https://www.secretlyhealthy.com/potato-lemon-juice-ice-cubes-can-remove-dark-spots-3-days/ !!!

Снимка: YouTube

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *