Лесен серум за блестяща кожа

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Glowing-Skin

Използвам този серум от две седмици и сега всички искат да знаят тайната на блестящата ми кожа

През лятото много хора се ядосват за това как изглежда кожата им заради високите температури. Обаче, има много ефикасна домашно приготвена рецепта, която ще поддържа кожата ви хладна през горещите летни дни, както и след това като кожата ви ще грее с естествен блясък.

Много хора се кълнат в този серум, защото непрестанно ги питат откъде лицата им са се сдобили с такъв естествен блясък. Ако също искате да опитате този лек и да придобиете идеална кожа на лицето си, следвайте дадената по-долу рецепта.

Серум за блестяща кожа

Ще ви трябват:

  • 1 лъжица корен от женско биле на прах
  • 3 лъжици гел от алое вера
  • 1 лъжица розова вода
  • 1 таблетка витамин С

Направа:

Сложете праха от женско биле в купа и добавете розовата вода. След това филтрирайте сместа през филтрираща хартия в друга купа. Добавете гела от алое вера и натрошената таблетка витамин С. Смесете съставките добре на хомогенна смес.

Приложение:

Измийте лицето си, вземете мъничко от серума с показалеца си и започнете да го нанасяте върху цялото си лице с масажиращо движение няколко минути. След това изплакнете лицето си с хладка вода и го подсушете. Накрая нанесете натурален овлажнител като кокосово масло.

Още по темата:

Ефикасна маска за млечно бяла кожа

Повече от шампоан: маска за 100% чиста и красива коса

Търкайте лицето си с прясно нарязан домат 3 секунди за невероятен ефект

Защо да започнем да мием лицето си с мед?

Естествен лек премахва пъпките и акнето завинаги след 14 дни

Източник:

http://www.naturehealthandbeauty.com/using-serum-since-last-2-weeks-everyone-want-know-secret-glowing-skin-summer/

Снимка: lethow.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *