Тантричен секс – пътят към долината на оргазма!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Какво е тантричен секс и как да постигнем тантричен оргазъм?

Днес има бум в практикуването на тантричен секс. Но знаем ли всички какво всъщност е тантра? Какво е тантричен оргазъм? Как да го опитаме?

Какво е Тантра?

Тантра е състояние на върховно освобождаване. Най-голямото освобождаване става чрез редовно практикуване на тантрични техники. Тантра свързва идеите за недокосване, чувствени удоволствия и е най-подходящият метод за самоосъзнаване в съвременната епоха.

В контекста на съвременния живот на високи обороти, ние не можем да отидем в гората и да се откажем от всички социални предразсъдъци и чувствени удоволствия. Животът е кратък и трескав, ето защо тантра се препоръчва особено в нашия век.

Какво е тантричен секс?

Тантричният секс е божествен феномен. Това не е секс в обичайния смисъл на думата. Тантричният секс се основава върху принципа на енергийното взаимно проникване един в друг на партньорите.

Тантричен секс за начинаещи

Каква е основната причина за затруднения между половете?

Мъжът и жената са противоположни страни на една и съща монета. Човек е бисексуално същество. Съвременните психолози посредством дългосрочни изследвания са доказали, че всеки мъж е мъж само до определен процент. Същото се отнася и за жените.

Пола на човек се определя от качествата, придобити в предишни прераждания.

За съвместимостта между партньорите

Съвместимостта на партньорите зависи от процента на мъжки и женски качества. Всеки мъж изпитва липса на женска енергия, а всяка жена се нуждае от мъжка енергия. На това се дължи привличането между половете.

Най-идеалният вариант на енергийна съвместимост е когато мъж и жена се допълват един друг, което означава, че те двамата имат съответно 100% мъжка и 100% женска енергия за двама. При тези двойки царуват взаимно разбиране и хармония.

Може мъжката енергия да е 80% а женската 20% и обратното. Двойките с неравни проценти имат затруднения във връзката си. Например, ако даден мъж има 30% мъжка енергия, а дадена жена има 20% женска енергия, то такова единение е краткотрайно.

Осем ползи от силното либидо, които трябва да знаете

Какво е андроген?

Древно схващане е че първоначално не е имало деление между половете. Съществували са само идеални андрогенни бисексуални хора. Андрогенът има 50% мъжка енергия и 50% женска енергия. Това са били хармонични и самодостатъчни си същества, в които енергията е напълно балансирана.

Какво е тантричен оргазъм?

Тантричният оргазъм е най-висшият космически оргазъм.

Всеки мъж и всяка жена могат да изживеят оргазъм в обхвата на сетивата единствено на своя пол. Това поражда непрестанно неудовлетворение от сексуалния партньор. Но тук изобщо не става дума за партньора. Проблемът винаги е в нас самите.

По време на тантричен оргазъм, човек изживява както мъжки, така и женски оргазми. Човек в същото време изживява пълен обхват на оргазмени усещания в цялото си тяло едновременно. Това състояние на върховно щастие се нарича тантра.

Тантричен секс: 4 упражнения, които да правим заедно или сами

Какъв е механизмът на тантричния оргазъм?

Тантра казва, че в гръбначния стълб на човек има верига от нервно-енергиини канали, наречени нади². Съществуват безброй нади и всяка една от тези вериги има своя собствена функция и през нея преминава определен вид енергия.

В гръбначния стълб има три основни нади, които поддържат работата на цялата енергийна система на тялото. Ето защо йога и тантра са особено важни за здравето на гръбначния стълб.

Три основни нади канала

  • Ида е левият канал, лунна женска енергия.
  • Пингала е десният канал, слънчева мъжка енергия.
  • Шушумна е централният канал, андрогенна енергия (няма пол).

Когато човек изпитва мъжки оргазъм, това задейства десния енергиен канал със слънчева енергия. При женски оргазъм действа левият канал с лунна женска енергия. Средният канал по правило не функционира в ежедневието.

Шушумна е средният канал, през който протича мистичната сексуална сила на Кундалини.

КУНДАЛИНИ МУДРА

Какво е Кундалини?

Кундалини е много мощна мистична сексуална съзидателна енергия благодарение на която е създадено човечеството.

Това е сексуалната енергия на мъжките и женските принципи, сляна в едно. В резултат на пробуждането на кундалини човек може да изживее спонтанно отваряне на множество супер сили.

Някои хора в резултат на събуждането на кундалини започват да виждат пророчески видения или се издигат във въздуха (левитация).

Този аромат разпалва либидото

Какво се случва по време на тантричен мулти-оргазъм?

По време на тантричен мулти-оргазъм човек изживява мъжки и женски оргазъм едновременно. Той/тя изживява пълна гама от блажени усещания, които се разливат по цялото тяло. Тялото започва да се тресе и се отдава на божествено удоволствие.

Няма по-голямо удоволствие от тантричен мулти-оргазъм. Той води до нирвана, самадхи, най-висшето състояние при йога и тантра.

Тантричен оргазъм може да бъде придружен от ярки видения и звукови ефекти, понеже се разкриват области в мозъка, които обичайно са неактивни.

Епифизната жлеза секретира специфичните хормони мелатонин, серотонин и ендорфини. Освобождаването на мелатонин помага за постигането на състояние на вечна младост.

Серотонинът и ендорфините са естествен лек за тялото, получавайки ги човек изживява състояние на безусловна радост и на силна емоционална възбуда.

Защо любовта лекува и как да черпим сила от нея

Необходим ли е интимен партньор за постигане на тантричен оргазъм?

Тантра ни разкрива методите на индивидуална практика и на работа с партньор от другия пол. Това не е важно понеже естеството на този оргазъм е че той се случва вътре в практикуващия тантра. Така че човек може да го прави с или без партньор.

Партньорът служи единствено като механизъм за възбуждане на сексуалната енергия на кундалини. Когато човек е в най-високата степен на сексуална възбуда, той работи вътре в себе си.

За тантра няма значение дали имате партньор или сте сами. Тантричният оргазъм е самодостатъчен феномен.

Ще почувствате пълно единение вътре в себе си. Тантричният оргазъм е пълен оргазъм. Той предоставя обемащо всичко сексуално и морално удовлетворение, както когато сте сами, така и когато сте с партньор.

Най-ефикасният афродизиак: жените не могат да се спрат, както и мъжете…

Колко продължава един тантричен оргазъм?

Продължителността на тантричния оргазъм може да е различна, от пет минути до 2 дни. Този феномен се нарича „долината на оргазма”. Когато повърхностен оргазъм бива заменен от по-дълбок и по-стабилен такъв, а след това от дори по-дълбок и т.н.

Един оргазъм се заменя от друг, така че да продължава неопределено дълго докато не ви доскучае. Времето на „долината на оргазма” може да се коригира съобразно желанието на този, който го практикува.

Как да постигнем тантричен оргазъм?

За постигането на тантричен оргазъм е необходимо ежедневно да правите редица специфични техники, които да научите от човек, който знае как да влизате в това състояние или поне да практикувате техники, указани в определени книги.

Обяснения на термини:

Тантра е общо име на езотеричните индийски традиции, представяни основно в будизма и индуизма, които използват конкретни тайни практики и инициации, водещи до освобождаване и духовно развитие и приемането, че тези методи са най-ефикасните.

Нади е система от канали (шроти), през които се движи жизнена енергия съобразно с идеите на йога и тантра.

Очаквайте още информация за енергията Кундалини.

Прочетете също:

Чудодейна комбинация от мед и орехи: Естествени лекове за множество болести!

3 стимулиращи хранителни добавки за двойки

Лек на 6000 години за чудесно здраве

Хламидии, най-разпространеното венерическо заболяване, 5 домашни лека

Мастурбацията, здравословна и необходима

Хубавите неща се правят на празен стомах!

Секси мюсли с много цинк

Природната виагра на лятото

Източник:

https://omkling.com/tantricheskij-seks-2/

Снимка: DESIblitz

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *