Чудодейна комбинация от мед и орехи: Естествени лекове за множество болести!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

wallnuts-honey

Тази комбинация от мед и орехи предоставя на тялото всички необходими витамини, минерали, протеини, мазнини, въглехидрати и още

Орехите в комбинация с мед предоставят много добър натурален лек, който може да замени много днешни популярни фармацевтични продукти. Както вече казахме, тази комбинация от мед и орехи предоставя на тялото всички необходими му витамини, минерали, протеини, мазнини, въглехидрати и т.н.

Лек за снижаване на кръвната захар и триглицеридите! Резултатите ще ви впечатлят!

За какво е полезен този натурален лек от мед и орехи?

Първо, тази комбинация е много полезна за подобряване на кръвната картина. Ако страдате от анемия, непременно си пригответе естествен лек от мед и орехи. Смесете 500 г мед с 500 г смлени орехи и добавете сока от един лимон.

Разбъркайте добре и приемайте по една супена лъжица по 3 пъти на ден.

Мед с орехи е полезна комбинация за възстановяването на изтощени и анемични хора.

Напитка за отслабване само от две съставки

В случай, че страдате от високо кръвно налягане, препоръчително е да приемате всеки ден по 100 грама орехи и същото количество мед за период от 45 дни.

Медът и орехите ще ви помогнат срещу главоболие. Всъщност, медът, смесен с орехи е естествен лек за главоболие. Този натурален лек е много вкусен и наистина помага, ако страдате от главоболие или безсъние.

Мед и орехи за лечение на стомашни язви. Ако имате проблеми с язви в стомаха, направете си орехово мляко с мед.

Много е лесно: вземете 20 грама смлени орехи и ги смесете с чаша топла вода. Разбийте добре в буркан и прецедете.

Към така приготвеното мляко добавете 2 супени лъжици мед и приемайте по две до три супени лъжици от лека половин час преди всяко хранене.

Мед и канела, най-полезните 10 рецепти за здравето

Страдате от импотентност?

Тогава тази рецепта за натурален лек против импотентност може да ви помогне: смелете орехи и добавете към тях същото количество мед. Приемайте по две супени лъжици от лека, по два или три пъти на ден половин час след хранене. Лечението трябва да продължи поне 20 до 30 дни за постигане на желаните резултати.

Все пак, преди да си приготвите тази чудодейна комбинация, консултирайте се със своя лекар, за да сте сигурни, че тя няма да ви навреди по някакъв начин.

Източник:

http://healthneedscare.com/miraculous-combination-of-honey-and-walnuts-start-with-this-natural-cure-tomorrow/

Снимка: Positive Health Wellness

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *