Ефикасна тайна сваля кръвното за 5 минути без лекарства

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Високото кръвно налягане (хипертония) е заболяване на днешното време, свързано с липсата на сън, повишения стрес, храната, изпотяването, главоболията…

accu-blood-pressure

Днес всички хора са в ситуация, в която нивото на кръвното им налягане е повишено. Всеки ден попадаме в ситуации на стрес или повишена физическа активност, при която мускулите се уморяват и кръвоносните съдове се свиват и водят до повишено кръвно. Когато попаднете в такава ситуация, знаете ли какво точно е необходимо за регулирането на кръвното налягане? Мускулите изискват почивка незабавно. Но как всъщност можем да релаксираме мускулите?

Тайната се съдържа в старата китайска алтернативна медицина когато регулирали кръвното налягане в рамките на две минути без използването на хапчета. Правилното протичане на кръвта до мускулите и тъканите е най-важно.

Когато има забавен кръвоток където и да било в тялото, това може да доведе до задълбочаване на заболяването.

Ефикасна рецепта за бързо нормализиране на високото кръвно налягане

Хипертонията или високото кръвно налягане е често срещано сърдечно-съдово заболяване, което ако не се лекува може да доведе до редица сериозни усложнения, особено по отношение на здравето на сърцето. Има различни фактори, които вдигат кръвното като стрес, недостиг на сън, затлъстяване, пълни с натрий храни, пушене и повишена консумация на алкохол.

Ако страдате от заболяването, знайте че начинът ви на живот може значително да въздейства на резултатите от лечението. Всъщност, здравословният начин на живот може да ви помогне да свалите кръвното без използването на лекарства.

Ефикасен лек срещу язви, хипертония, гъбични инфекции и атеросклероза

Това заболяване е доста често. Следните рискови фактори могат да ви помогнат да определите дали сте в риск от развиване на заболяването:

  • Прекомерен стрес
  • Твърде много калорични или киселинни храни
  • Затлъстяване
  • Недостиг на сън
  • Пушене
  • Консумация на алкохол
  • Семейна анамнеза

Когато говорим за естествени лечения на хипертонията, китайската медицина май предоставя най-ефикасният лек. Това естествено лечение на хипертонията се препоръчва дори от Лу Хун Сен, лекарят на московския футболен клуб „Спартак”.

И накрая, снабдявайки тялото с добро кръвообръщение, заболяването може бързо да се излекува. Масажирането на конкретни точки е важно и спомага лечението.

Кажете сбогом на високото кръвно и холестерола след само 7 дни!

Има 2 точки в тялото, които ни помагат за сваляне на кръвното налягане.

Точка 1 – 2

Става дума за линия, свързваща две точки. Това е мястото под месестата част на ухото към средата на ключицата. Не е необходимо да упражнявате натиск, нито да масажирате, а само много нежно движете върховете на пръстите си по протежение на линията от точка едно към точка две, докосвайки мястото съвсем леко. Спуснете пръсти 10 пъти много леко от точка 1 до точка 2 от едната страна на врата, след което повторете същото движение 10 от другата страна на врата.

Точка 3

Тази точка се намира пред долната месеста част на ухото на 1.5 см напред в посока към носа. Тази точка трябва да се масажира с върховете на пръстите около една минута от двете страни на лицето. Упражнете лек натиск без да си причинявате болка. Можете да масажирате по посока на часовниковата стрелка или по посока обратна на часовниковата стрелка. Важно е да отбележим, че трябва да нанасяте натиск върху точката без да ви боли, но да усещате натиска.

Не се колебайте да използвате това лечение – то гарантира свалянето на кръвното ви до нормални стойности.

7 вида естествени разредители на кръвта подобряват кръвообръщението и снижават възпалението

Ключът в регулирането на кръвното налягане е масажирането на тези точки съобразно китайската медицина. Така си осигурявате добро кръвообръщение и предпазване от заболяването, защото масажирането на тези две точки на лицето стимулира кръвообръщението като в същото време сваля кръвното налагане.

Ако го правите правилно и редовно, то ефикасно ще ви помогне да се справите с високото кръвно налягане, понеже бързо го нормализира! Опитайте още сега!

Източник:

http://foodsandhealthylife.com/most-effective-way-of-reducing-high-blood-pressure-in-5-minutes-without-medication/

Снимка: Pinterest

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *