Ефикасна рецепта за бързо нормализиране на високото кръвно налягане

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

walnuts-blood-pressure

Алтернативната медицина ни предоставя още един наистина ефикасен лек, който можете сами да си приготвяте. Необходими са ви само: водка, мед, лук и черупки от орехи.

Ефикасен лек за сваляне на кръвното налягане

Съставки:

  • Изстискайте сока от 3 кг лук
  • 500 грама мед
  • 25 грама черупки от орехи (черупките са много важна съставка)
  • 500 мл водка

Приготвяне:

Лесна и ефикасна рецепта – смесете всички съставки, разбъркайте добре и оставете лека да престои 10 дни.

След 10 дни можете да използвате лека – по 2 до 3 супени лъжици на ден.

Хората които са опитали този лек имат положително впечатление, защото след като са опитвали много други рецепти без успех, казват, че най-накрая с този лек успяват да държат хипертонията си под контрол.

Ето защо горещо ви препоръчваме да го опитате, защото с този лек единственото нещо, което можете да изгубите е високото си кръвно налягане.

Още по темата:

Сложете край на високото кръвно веднага с този чай

Кажете сбогом на високото кръвно и холестерола след само 7 дни!

Запалете скарата: ПЪРЖОЛЕНАТА тайна за предпазване на артериите!

 

Източник:

http://www.homehealthyrecipes.com/normalize-your-high-blood-pressure-quickly-and-effectively-with-this-recipe-of-vodka-onions-and-honey/

Снимка: Google plus

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *