Лек за снижаване на кръвната захар и триглицеридите! Резултатите ще ви впечатлят!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

cloves-cinnamon-bs

Ако често сте гладни, имате стомашни проблеми или сте напълнели макар и да държите нещата под контрол, това са само някои от признаците, показващи високи нива на кръвна захар.

Най-често срещаните допринасящи фактори за високи нива на кръвната захар са: нездравословен начин на хранене, прекомерно излагане на стрес, някои лекарства, заседнал начин на живот, някои здравословни проблеми и т.н. Високата кръвна захар е преддиабетно състояние. С други думи, високите нива на кръвна захар означават, че сте в преддиабетно състояние.

Пригответе си сами домашен лек за контролиране на диабета!

За жалост хората често не знаят, че нивата на кръвната им захар са високи, като най-честите симптоми са:

 • сухота в устата,
 • чувствате жажда през цялото време,
 • стомашни проблеми,
 • импотентност,
 • бавно зарастване на порязвания и рани,
 • усещане на глад през цялото време,
 • суха и сърбяща кожа,
 • често уриниране и уриниране през нощта,
 • липса на съсредоточаване,
 • проблеми с нервите,
 • замъглено зрение,
 • чести инфекции,
 • прекомерни стомашни тлъстини/напълняване, и
 • хронична умора или много силно изтощение.

Тук ви препоръчваме естествен лек, който е изключително полезен за регулирането на нивата на кръвната захар, както и за снижаването на нивата на триглицеридите. Той се приготвя много лесно!

Съединение в плодовете и ядките премахва болестта на Алцхаймер, рака и диабета

Лек при високи кръвна захар и триглицериди

Какво ви трябва:

 • 1 литър вода
 • 60 грама карамфил
 • 4 пръчки канела

Как да го приготвите:

Смесете всички съставки и дръжте лека в хладилника 5 дни, докато се смесят добре и полезните вещества се освободят във водата. Пийте по 100 мл на гладен стомах всяка сутрин веднага след събуждане. Когато дозата свърши (след 10 дни), направете още една и изпийте и нея. Трябва да я направите пет дни преди да изпиете първата доза. След като изпиете и втората доза, направете почивка от 15 дни.

Този подсилващ здравето лек не само ще снижи нивата на кръвната ви захар, но и ще подобри здравето ви цялостно и ще ви накара да се чувствате отлично! Много скоро ще почувствате резултатите!

Как канабисът лекува диабет

Вижте сами колко ефикасен е този лек и положителната разлика в показателите в следващата си кръвна картина. Нивата на кръвната захар и на триглицеридите ви ще са снижени,а вие ще сте пълни с живот. Ще сте изпълнени с енергия и ще възстановите здравето си.

Както винаги, преди да опитате нов лек, непременно първо се консултирайте с лекаря си. Той най-добре познава състоянието ви и най-точно ще ви насочи.

Източник:

http://www.homehealthyrecipes.com/this-is-the-ultimate-cure-to-reduce-blood-sugar-levels-and-triglycerides-youll-be-amazed-by-the-results/

Снимка: blogizabelasilva.wordpress.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно:

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *