Съединение в плодовете и ядките премахва болестта на Алцхаймер, рака и диабета

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

elagic-acid

Хронични заболявания са онези заболявания, които продължават дълго време…

Именно затова човек иска да избегне да се разболее от такова заболяване първо на първо или, ако вече е болен от такова заболяване иска да направи всичко възможно да го преодолее.

Може би дори в този момент се борите с хронично заболяване и смятате, че сте направили всички правилни промени в начина си на живот… и че приемате всички правилни хранителни вещества — и все пак така и не можете да го победите.

За щастие, съществува мощно естествено съединение, което е доказало, че се бори успешно с няколко хронични заболявания. Лесно усвоимо съединение с невероятно силни противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, известно с това, че побеждава дори и най-трудните за лечение заболявания…

Елагова киселина.

Елаговата киселина е натурален фенол, органично съединение, съдържащо се в различни вкусни плодове като нар, сини сливи, праскови, грозде, къпини, малини, ягоди и червени боровинки, както и в ядки като пекани, бадеми и орехи.

И трябва просто да се наслаждавате на няколко порции богати на елагова киселина храни всеки ден — шепа вкусни плодове и ядки — за да изпитате следните преимущества, предоставяни щедро елаговата киселина:

Елексирът на младостта скрит в нара

Отблъсква рака

Това е грандиозно: елаговата киселина се бори срещу неконтролираното делене на раковите клетки, чрез предотвратяване на пролиферацията и размножаването на тези клетките. Тя е особено ефикасна срещу рак на дебелото черво, хранопровода, простатата и кожата.

Елаговата киселина също така играе роля за поддържането и стабилността на ДНК за предпазване появата на рак. А добавено преимущество е, че тя променя енергийната пътека на раковите клетки като ги уморява от глад и те се самоунищожават.

Забележителното е, че тези събития се случват само с увредените, ракови клетки в тялото — запазвайки здравите клетки непокътнати и функциониращи най-добре!

Спасява мозъка от амилоидни плаки

Крайните продукти на напредналата гликация (AGEs) са основните, допринасящи фактори за хроничните заболявания, включително за болестта на Алцхаймер.

В животински изследвания елаговата киселина, давана с нар, доказано снижава възпалителните молекули в мозъка и препятства натрупването на депозити от амилоидни В плаки — основна черта, водеща до развитието на Алцхаймер.

Магия за надхитряване на смъртта

Успокоява улцерозния колит и болестта на Крон

Това са две много трудни за лечение възпалителни заболявания. Но не е твърде трудно елаговата киселина да им въздейства…

Животинско изследване проследява дневния прием на елагова киселина за улцерозен колит и показва значително снижаване на няколко възпалителни маркери, както и пълно спиране развитието на болестта.

Елаговата киселина действа като се цели в ензимите, отговорни за насърчаването на възпалението и болката, доста подобно на противовъзпалителните лекарства — но без страничните ефекти.

Непременно заредете тялото си с лековитите хранителни вещества в тези плодове!

Стимулира здравето на черния дроб

Мощното антиоксидантно действие на елаговата киселина осигурява на черния дроб много необходимото прочистване, за да може този орган да се фокусира по-дълго върху възстановяването си, особено, ако човек пие шепи лекарства, които с времето прекомерно натоварват черния дроб.

Действието й да помага на черния дроб да се справя с товара от токсините, стимулира също така подобрена чернодробна функция като цяло, която е полезна при заболявания като диабет, неалкохолна мастна чернодробна болест и метаболитен синдром.

Спрете туморния растеж и убийте раковите клетки естествено с елагова киселина

Противодейства на диабета          

И накрая, ако страдате от диабет тип 2 или преддиабетно състояние, превърнете плодовете и ядките в своите нови най-добри приятели…

Елаговата киселина изглежда въздейства върху бета-клетките на панкреаса, повишавайки размера и броя им и подобрява действието им, за да спомогне стимулирането на инсулиновата секреция и за да снижи глюкозната непоносимост — а всичко това означава, че нивата на кръвната захар ще бъдат контролирани по-лесно.

Източник:

https://easyhealthoptions.com/edible-acid-annihilates-alzheimers-cancer-diabetes/

Снимка: Paleoaholic – Paleo Recipes for the Paleo Diet

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно:

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *