КУНДАЛИНИ МУДРА

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

depositphotos_8154540-Yoga-kundalini-mudra

Кундалини мудра – мудра за събуждане на сексуалната мощ

ЗАЩО: Духовният ни напредък и благосъстояние зависят от нашите сексуалния ни нагон. Сексуалният ни нагон съдържа в себе си неимоверна сила. Пробудената змия може да послужи за идеална илюстрация на тази мощ. Всички ние изпитваме тази мощ в различни пропорции по време на активния период на живота си. Тя започва през юношеството и достига върха и дъното си в зависимост от възрастта, здравето и заобикалящата ни среда.

Хората се разболяват психически и физически поради подтиснатите си сексуални желания. Кундалини мудра помага на всеки като задейства тяхната потенциална сексуалност.

КОГА:

– За профилактика и лечение на сексуални проблеми.

– Подкрепя стремежа към красота, съзидание и творчество.

– Събужда Кундалини;

– Трансформира енергията на сексуалната чакра.

– Кундалини мудрата събужда сексуалната сила и ни подготвя за просветление чрез опита ни, извличан от единението на мъжката и женска енергия.

– Кундалини мудра е особено полезна за жените, понеже им помага да освобождават тялото от натрупалите се бактерии и гъбички чрез вагиналните секреции.

КАК: Свийте и двете си ръце в хлабави юмруци. Левият юмрук е отдолу, като левият показалец влиза в десния юмрук. Десният палец се поставя върху върха на левия показалец като капаче. Ръцете се държат възможно най-ниско пред корема.

КОЛКО: Правете мудрата при необходимост или по желание – докато подейства. Мудрата може да се изпълнява по 15 минути два или три пъти на ден през активния период на любовен живот, или при нужда, за по-дълго – 3 пъти дневно, по 5 минути.

Източници:

http://bg.convdocs.org/docs/index-96628.html

http://learningdays.tumblr.com/post/24409014128/kundalini-mudra-mudra-for-awakening-sexual

Снимка: depositphotos.com

Прочетете още по темата:

За мудрите с любов

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *