Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

dinia

Сочен. Разхлаждащ. И действа като виагра в лечението на еректилната дисфункция, но без страничните ефекти и абсурдната цена.

Този летен плод съдържа фитонутриент, успокояващ артериите и засилващ кръвотока в цялото тяло. Когато кръвотокът не е оптимален се стига до еректилна дисфункция, смущаващото и понижаващо увереността ви заболяване, за което никой мъж не иска да мисли, камо ли да изживее.

Въпреки това само 25 процента от страдащите от еректилна дисфункция търсят лечение. По-възрастните мъже е най-малко вероятно да се подложат на лечение. Онези, които потърсят помощ често получават рецепта за виагра, която струва от $5 до $10 на хапче.

Виаграта не само че се нуждае от до четири часа, за да подейства, но е придружена и от твърде прозаични странични ефекти като главоболие, болки в стомаха, гадене и диария. Едва ли това са симптоми, които искате да изживеете в спалнята.

Този стълб на лятото е по-безопасната алтернатива, помагайки за прогонването на еректилната дисфункция в рамките на четири седмици…

Ако щете вярвайте, но това е динята. Да, любимата храна, която много хора носят дори на излети в планината е ключът към по-доброто ви представяне в спалнята. Динята съдържа цитрулин, неесенциалната аминокиселина, която играе особено важна роля в редица биологични процеси, помага за отпускането на артериите като повишава нивата на аминокиселината аргинин в тялото.

Това от своя страна повишава нивата на азотен оксид в тялото. Повишените нива азотен оксид след това помагат за усилването на кръвотока в цялото тяло, включително където ви е най-необходим!

Знаете ли че цветната риза, която носите може би влияе на нивата на тестостеронa в тялото ви? Звучи странно, но е истина. Какъв цвят да изберете? Червено. Ново изследване откри, че мъжете, които носят червено имат по-високи нива тестостерон. Цветът прави поведението им по-властно и агресивно. Също така, спортистите приемат противниците си в червено за по-силна конкуренция.

В изследване, публикувано в списанието Urology, мъжете с лека форма на еректилна дисфункция, които взимали екстракт от цитрулин, подобрили сексуалната си форма в рамките на четири седмици. Половината от тях отново изпитали удоволствието от нормална еректилна функция. Мъжете съобщили за по-твърди ерекции и пълно задоволяване.

Цитрулинът е напълно безопасен за вземане като ежедневна хранителна добавка. Той спомага за справянето на еректилната дисфункция преди тя да се появи, защото действа върху всичките кръвоносни съдове. Не трябва да се притеснявате за това кога ще продейсва и в същото време да се надявате да не изпитате страничните ефекти, както е при виаграта.

„Динята може да не е така конкретно насочена към определен орган като виаграта”, казва д-р Бхиму Патил, директор на тексаския Център за подобряване на плодовете и зеленчуците на A&M в ‘Колидж стейшън’. „Но тя е чудесен начин за отпускане на кръвоносните съдове без каквито и да било странични ефекти за разкика от лекарствата”.

Кората на динята съдържа 60 процента повече цитрулин от самия плод. Кората се яде макар и да не е най-вкусното нещо на света. И макар че плодът съдържа цитрулин, за да изпитате ползи в сексуалния си живот ще ви се наложи да изядете доста диня. Шест чаени чаши, за да сме по-точни. Това са много вода и захар. Така че най-добрият ви подход е да взимате хранителна добавка с цитрулин.

Не се оставяйте срамът да ви държи в подтиснато състояние. Запалете огъня в спалнята отново и си възвърнете увереността.

Между другото, има много причини за еректилна дисфункция и ниският тестостерон е една от тях. Нивата на тестостерон спадат с около 1% на година след 30 годишна възраст. Това е симптом на така наречения „синдром за остаряването на мъжа”. Повечето мъже мислят, че проблемите като липса на енергия и либидо са естествена последица от остаряването… когато това може всъщност да се окаже лесно поправим хормонален дисбаланс.

Източник: Institute for Natural Healing, Regain Your Sexual Confidence with the Help of this Summer Fruit, 16 June 2013

Снимка: frogprincepaperie.com

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *