3 стимулиращи хранителни добавки за двойки

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Supplements-ED

С отминаването на годините ние често се изправяме пред все повече и повече проблеми що се отнася до половия си живот — от затруднения с възбуждането и оргазъм, до трудност просто да влезем в настроението, първо на първо.

И макар че лекарят ви може да ви казва, че е нормално да преминавате през промени в половата функция с възрастта, не трябва да отписвате заниманията си в спалнята просто защото вече не сте каквито бяхте едно време.

Всъщност, има три хранителни добавки, които можете да започнете да взимате от днес и които са доказали, че не само ви правят по-здрави, но и ви връщат отново във форма, давайки ви възможност да се наслаждавате отново на здравословна интимна връзка.

И те въздействат както на мъжете, така и на жените, така че непременно ги пийте заедно с половинката си!

Взимайте омега-3 мазнини против болки, възпаление, астма, артрит, инфаркти…

Нека хвърлим един поглед…

Стимулатор в спалнята #1 – Мастните киселини

Кръвотокът е жизнено важен за поддържането на активен полов живот и за двата пола.

Това е една от причините, поради които мъжете със сърдечни проблеми са склонни да изпитват повече проблеми с еректилната дисфункция. Виждате ли, всички тези малки кръвоносни съдове в пениса могат лесно да се запушат. А когато те са блокирани, няма достатъчно кръвоток за необходимата ерекция, която да отведе времето в спалнята на следващото ниво.

Едно хранително вещество срещу сърдечни заболявания и депресия

А жените също не минават без неприятности.

Това е така, защото възбуждането на жената също зависи от кръвотока за възбуждане, сексуално стимулиране и дори удоволствие. Всъщност, колкото по-силен е кръвотокът в половите органи, толкова по-силен е оргазмът.

И така, какво можете да направите, за да повишите кръвотока и да стимулирате половия си живот?

Най-полезните зеленчуци за сексуално здраве

Набавяйте си много омега-3 мастни киселини с храната.

Това е така, защото според експертите, ако храната или хранителната добавка е полезна за сърцето ви, те вероятно са полезни и за половия ви живот.

А омега-3 мазнините са много, много полезни за сърцето. Всъщност, те правят всичко от снижаване на възпалението, което може да увреди кръвоносните съдове, до предотвратяването на съсиреците, които запушват артериите и препятстват доброто протичане на кръвта.

За да си набавяте ежедневните омега-3 мазнини, непременно си купете хранителна добавка с високо качество. И също така яжте много храни, богати на омега мазнини като сьомга, орехи, семена чиа, сардини и ленено семе.

Факт или мит: Растителните и животинските омега-3 мазнини са еднакво ефикасни

Стимулатор в спалнята #2 – L-аргинин

Друга хранителна добавка, доказала, че стимулира кръвотока е аминокиселината L-аргинин.

Всъщност, изследване откри, че мъжете с по-тежки форми на еректилна дисфункция (ЕД) имат значително по-ниски нива на аминокиселината от онези с леки проблеми с ЕД.

Според учените това може да се дължи на действието, което L-аргининът има върху азотния оксид, химикал, който помага за разширяването на кръвоносните съдове за стимулиране на кръвотока.

А възстановяването на добрия приток на кръв към половите органи е задължително що се отнася до удовлетворяващия полов живот, както ако сте мъж, така и ако сте жена.

Естествени лекове за еректилна дисфункция

И откъде да си набавяме L-аргинин?

Хранителните добавки с тази аминокиселина лесно се намират, както онлайн така и в магазините за здравословни храни, но е доста лесно да си я набавяте от богатите на протеини храни, които би следвало да ядете всеки ден, както правите с млечните продукти, бобовите растения, птичето месо и дори червеното месо. Целта ви трябва да е да изяждате по приблизително 6 грама на ден.

Ако пиете лекарства за кръвно налягане, може да обсъдите пиенето на хранителна добавка с L-аргинин с лекаря си.

Шоколад, цветя или вино? Подгответе „гореща” нощ в деня на Св. Валентин

Стимулатор в спалнята #3 – Витамин D

Досега говорихме за кръвотока и как подобряването му може да направи половия ви живот по-добър. Обаче, сега вече говорим за друг голям проблем когато става дума за спалнята – Настроението с главно Н.

Защото всички знаем, че ако не влезете в настроение, нищо друго няма значение, защото в този случай няма дори да започнете.

И тук се появява следващата ни хранителна добавка.

Общоприето е да го наричаме слънчевия витамин. Точно така – витамин D не се използва единствено за здрави кости, той може също така да подобри настроението ви и дори е доказал, че помага за преодоляването на депресията, която често е част от ниското либидо.

И макар че както показва името можете да си набавяте витамин D при излагане на слънцето, можете да го откриете и в широка гама храни като яйца, сьомга, сурово прясно мляко и гъби. Или можете да пиете качествена хранителна добавка, която непременно съдържа витамин D3.

Пазете се от измамата, свързана с витамин D 

Възползвайте се от ползите и на трите хранителни добавки

Не се примирявайте с ниското либидо, затруднението да достигате оргазъм и незадоволяващия секс като част от остаряването. Използвайте горните хранителни добавки, за да подобрите настроението и кръвотока си като се върнете в спалнята и се наслаждавате на здравословен полов живот на всяка възраст.

Вирджиния Тимс-Лосън

Източник:

https://easyhealthoptions.com/3-bedroom-boosting-supplements-couples/

Снимка: DrEd

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *