Доналд Тръмп не си прави противогрипни ваксини… и не боледува от грип – случайно ли е това?

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

(Natural News) Президентът Доналд Тръмп казва, „Не ми харесва идеята за инжектиране на вредни вещества в тялото, а в основни линии те точно това правят”. Ако още не го знаете, повечето хора, които се разболяват от грип, са онези, които биват инжектирани с противогрипна ваксина година след година след година.

Donald-Trump-new-e1486561979250

С идването си на власт, Доналд Тръмп назначи за директор на досега печално послушната на Биг фарма Агенция за храните и лекарствата Джим О’Нийл, човек, който от десетилетия се бори неуспешно с този орган за узаконяването на полезни и нямащи странични ефекти лекарства. Сега има надежда всички открития в областта на медицината, крити и отхвърляни с години, най-накрая да достигнат до хората, така че обществото отново да е в чудесно здраве, което изглежда е един от приоритетите на новия президент! Ние ще ви информираме своевременно за тези обнадеждаваши промени в здравната система на САЩ, а сега да продължим със настоящата статия (Здрави всеки ден):

В листовката на противогрипната ваксина в прав текст се казва, че човек не трябва да си прави повече от една ваксина през живота си, но пък кой чете листовките към ваксините и на кого му пука за предупрежденията и за страничните ефекти, нали? Четем само съставките, посочени върху храните и продуктите за лична хигиена и разчитаме на лекарите да ни информират за това, че противогрипната инжекция съдържа високи нива живак, изброени като тимерозал, плюс формалдехид (за балсамиране на мъртвите) и алуминий (водещата причина за болестта на Алцхаймер).

Как Президентът Тръмп, човек, ръкуващ с повече хора на ден от повечето хора на Земята, който никога не си прави противогрипна ваксина, но и някак си никога не се разболява от грип? Много просто: Противогрипната ваксина е огромна измама, която упорито се пласира на всеки жив американец, включително на старите хора, бременните и бебета на само 6 месеца.

Може да смятате, че трудно ще хванете американското правителство и Центъра за контрол на заболяванията в безочливи лъжи, но не е така. Центърът за контрол на заболяванията безсрамно лъже всеки американски гражданин всяка година като казва че живака е премахнат от ваксините за децата, но противогрипната ваксина (наричана не без основание грипна ваксина) е буквално заредена с голямо количество живак, като някои инжекции съдържат до 25000 пъти повече от количеството, което ЕРА (агенцията за защита на околната среда) казва, че е твърде високо за консумиране от питейната вода или от яденето на риба.

Представете си само. Вие или детето ви не само сериозно предозирани с този познат невротоксин и увреждащ мозъка химикал, но с биенето на ваксина заобикаляте  нормалните защитни системи и филтри на тялото, включващи кожата, белите дробове и храносмилателния тракт.

Противогрипните ваксини се бият направо в мускулната тъкан, навлизайки в кръвта и понякога преминавайки кръвно/мозъчната бариера. Точно така, това означава заболявания в спектъра на аутизма, при игнориране на настоящото съобщение!

Повече изплатени искове от индустрията на ваксините за нанесени увреждания и смъртни случаи от биенето на противогрипна ваксина, отколкото за всички останали ваксини взети заедно

Както и да го погледне човек Президентът Доналд Джей Тръмп е възхитителен човек. Той направи невъзможното според мнозина като спечели президентския пост, и се бори за истината и за моралните принципи, въпреки неверния имидж, в който го обрисуваха масмедиите. Той съчетава здрав разум, изследователски дух и искрена загриженост във взимането на информирани решения по много теми. Тръмп непрестанно огласява загрижеността си относно безопасността на ваксините и за това как химическите съставки могат да навредят на хората, било то възрастни, деца или бебета. Твърде многото ваксини, поставяни твърде скоро една след друга са просто неприемливи. Днес ваксините, включително противогрипната ваксина, са най-опустошителната форма на химическо насилие в историята.

На всеки три месеца Националната програма за компенсиране на уврежданията от ваксини (National Vaccine Injury Compensation Program – NVICP) допълва с последни  данни алармиращата статистика за хората, страдащи от сериозни последици за здравето от инжектирането в мускулните им тъкани на живак, формалдехид и алуминий. Огромната част от случаите на обезщетяване поради увреждане от ваксини, включително и за няколко смъртни случаи, са свързани с противогрипната ваксина.

Защо толкова много американски деца са алергични към фъстъците и се нуждаят от инжекции с епинефрин (EpiPens)?

Чудили ли сте се някога защо стотици хиляди американски деца са алергични към фъстъците? Преди сто години алергиите към фъстъци бяха непознати, но днес цели 2 милиона американски деца са алергични към тях. Какво се е променило? Противогрипната ваксина.

Ваксината против инфлуенца се прави във фъстъчено олио, което не е посочено в списъка на съставките, защото от него остават само „незначителни количества” – които са недостатъчни, според Агенцията за храните и лекарствата (FDA) и Центъра за контрол на заболяванията (CDC), за увреждането на хората. Фъстъченото олио се използва във ваксините от шейсетте години на миналия век, но понеже то не се „появява” във финалния продукт (ваксините), на производителите им е позволено да не го посочват в листовките към тях.

Фъстъченото олио е само една от „растителните среди”, които производителите на ваксини използват, за да правят ваксини, като яйчени ембриони (протеини) и казеин (прясно мляко). Това е което те използват за производството на MMR ваксините за морбили, заушки и рубеола. Дали не позволявате инжектирането на фъстъчено олио в мускулната тъкан на детето ви, а после се чудите защо то получава анафилактичен шок само при отварянето на пакетче фъстъци или на фъстъчено масло в стаята?

Алергията към фъстъците внезапно изниква като номер едно причината за смърт от реакции към храна, а все повече бременни, деца и бебета са ваксинирани с противогрипна ваксина от когато и да било преди в историята. Случайност ли е това?

Най-добрият начин да избегнете грипа и сериозните хранителни алергии е като напълно избягвате противогрипната ваксина

Масовата хипер чувствителност е съпътстваща характерна черта на модерната химическа медицина, но това се пази в тайна. Именно затова много лекари в началото на двадесети век бяха твърдо против ваксините; рекламираните ползи не си струваха риска.

Внасянето на чужд протеин в кръвта е универсална причина за алергични реакции при всички животни. Учените знаят, че това е факт. Анафилактичният шок, причинен от храна представлява бурна реакция, която изисква първоначална сенсибилизация, включваща инжектирането на определени протеини, последвана по-късно от поглъщането на същата тази храна. Разбирате ли? Правят ви инжекция в мускулната тъкан, което причинява противоестествената имунна реакция „бий се или бягай”, след което по-късно ядете същата тази храна. Ваксините първо се правеха в протеини от яйца, месо, прясно мляко и дифтерия. Учените започнаха да използват фъстъчено олио за производството на ваксините през шейсетте години на миналия век.

Искате да избегнете грипа и да се предпазите от хранителни алергии? Избягвайте противогрипните ваксини. Можете да си изградите естествен имунитет към вирусите като консумирате масло от риган, органичен чесън и множество други естествени лекове.

от С. Д. Уелс

Още за естествените лекове:

Лечение на простудни и дегенеративни заболявания с „мулти-С” протокол

7 естествени антибиотика, които няма да ви убият

Върховен тоник прочиства и тонизира тялото

Електролити срещу настинка и умора, рецепти

10 необичайни лекарства срещу грипа

 

Източник:

http://www.naturalnews.com/2017-02-13-president-donald-trump-has-never-received-the-flu-shot.html

Снимка: Natural News

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *