Още 3 начина да победим коронавируса

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Статията е от 11 март 2020 година

15-годишен младеж в нашия квартал е заразен с коронавирус. Той учи в местното частно училище. В резултат, това частно училище е затворено за две седмици. За да отиде на училище младежът трябваше да минава на километър и половина от къщата ни. В квартала, в който живеем е вероятно, че този тийнейджър е изложил на опасност поне няколко от децата, с които учат и общуват моите деца. Дали съм обезпокоен?

Всъщност, не съвсем. Не мога да кажа категорично не, защото вирусът може да е смъртоносен. Ние познаваме много по-възрастни и с отслабена имунна система хора в нашия квартал, които не искаме да са изложени на опасност. И синът ми има астма. Но в повечето време аз не се безпокоя. Причината? Както е при повечето вируси – има на разположение начини за побеждаване и на този вирус.

Кислородна терапия подсилва енергията, спира болката и лекува

Преди един месец ви дадох протоколите, които нашата клиника е разработила за лечението на всеки случай на коронавирус. (Тази информация можете да откриете тук). В настоящия момент има само два случая в Атланта (споменатия тийнейджър и неговия баща). Подозирам, че ще има още много. И досега нямахме възможност да изпитаме нашия протокол върху коронавируса.

Обаче, в онази първа статия споменах, че мисля, че вливането венозно на витамин С и озон ще е всичко, от което повечето заразени ще се нуждаят, за да оцелеят. Оказва се, че съм бил наполовина прав. Всичко, от което се нуждаят повечето случаи е просто витамин С.

Ензими срещу фиброза, белези, келоиди, заболявания на белия дроб и рак

Жената, която би следвало да е мъртва

Макар че нямахме възможността да лекуваме нито един случай с венозно вливане на витамин С, д-р Ричърд Ченг съобщава в YouTube, че  в Китай те успешно са използвали витамин С венозно. Всъщност той разказва за жена, която вероятно е трябвало да умре от коронавируса. Но тя все още е жива благодарение на витамин С.

Според д-р Ченг, тази 71-годишна жена се разболяла от коронавируса. Само възрастта й сама по себе си я правела високо рисков случай. Но тя страдала и от диабет тип 2 и от сърдечно заболяване. Така че заразяването й с вируса било почти смъртна присъда за нея.

Щом развила симптомите, тя и петима членове на нейното семейство започнали да пият витамин С на таблетки всеки ден. Симптомите й се влошили и тя отишла в болницата, и в крайна сметка попаднала в интензивното отделение. Докато била в интензивното отделение, семейството й настоявало лекарят да й предпише венозно вливане на витамин С. Доста неохотно той се съгласил.

Лечение на простудни и дегенеративни заболявания с „мулти-С” протокол

Знаете, че конвенционалната медицина няма какво да предложи на човек в това състояние. Нито едно от техните лечения не действат при вируси. Дори противовирусните не успяват да лекуват коронавируса. Този лекар знаел това и вероятно е сметнал, че няма какво да губи.

Така че лекарят наредил вливания от по 10 грама витамин С венозно на ден. Това е доста ниска доза, но тя била достатъчна да се справи. В рамките на няколко дни пациентката излязла от интензивното отделение и била планирана за изписване.

Освен това, нито един от останалите пет души от нейното семейство не се разболял от вируса. Това включва тримата, които се грижели за нея и били близо до нея през цялото време. Колкото заразен е този вирус, всичките петима е трябвало да се заразят, особено тримата болногледачи. Но никой от тях не се заразява. А те само взимали обикновен витамин С на таблетки.

8ият елемент: Природният универсален убиец на рака

Защо действа витамин С?

Причината витамин С да убива вирусите така ефикасно е че той произвежда кислородна вода в тялото. Нека обясним малко по-научно как стоят нещата, витамин С убива вирусите като активира така наречената „фентонова реакция”. Това е сложна химична реакция, която учените използват в различни приложения за унищожаването на органични съединения. Знаете как кислородната вода шуми и кипи когато я нанесете върху рана. С помощта на витамин С фентоновата реакция създава най-реактивните, окисляващи вещества, които науката е идентифицирала някога. В резултат на това, те са в състояние радикално да повишат оксидативния стрес, който унищожава вируса.

След като витамин С изглежда е ефикасен срещу коронавируса, именно реакцията на кислородната вода ни дава друг начин за борба с болестта. И най-важното е, че можете да провеждате това лечение в дома си.

Трябва да отбележим, че в момента учените и лекарите в Китай се надпреварват в изследвания да разберат дали витамин С лекува коронавируса.

Водороден пероксид за блестяща чистота в дома

Лечение с кислородна вода срещу коронавирус

Повечето хора познават кислородната вода като антисептик за рани по кожата. Е, тя действа също толкова добре и вътре в белите дробове. Очевидно е, че пиенето на водороден прекис (друго название на кислородната вода) няма да помогне на белите ви дробове и аз така или иначе не ви препоръчвам да я пиете. Така че какво можете да направите, за да стигне кислородната вода на правилното място?

Отговорът е небулизатор, малък уред (потърсете в Интернет), който кара разтворите да се превръщат в малки мехурчета, които изглеждат като мъгла. Когато вдишате тези микроскопични мехурчета, кислородната вода попада направо в дробовете ви. Лекарят ви може да ви помогне да си набавите този уред.

Обаче, има едно важно предупреждение: НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРОДАВАНА БЕЗ РЕЦЕПТА КИСЛОРОДНА ВОДА! Трябва да помолите своя лекар да приготви пероксидния разтвор чрез смесването на  физиологичен разтвор и фармацевтичен клас пероксид (кислородна вода). Просто помолете своя лекар да използва следната формула: към опаковка от 100 сс обикновен физиологичен разтвор се добавят 5 сс фармацевтичен клас 3% кислородна вода. Тази формула има трайност около година в хладилника. След това тя се превръща във вода. Няма да ви навреди, но няма и да е ефикасна.

Този лесен лек спира настинките и грипа в крачка

За да използвате сместа, сипете 3 сс в малкия резервоар на небулизатора. Сложете си маска на лицето и включете машината. Докато вдишате дребните мехурчета физиологичен разтвор и пероксид, те ще подействат и ще пречистят синусите, устата, гърлото и белите ви дробове от всякакви вредни микроби, които може да се намират там. Когато разтворът започне да действа в тъканите ви, той създава кислород, който помага за убиването на всички клетки с активни вируси в тях. Това пречи на клетките да се делят и да разпространяват вируса.

Ако се заразите с коронавирус и ви е нужна помощ, много алтернативни лекари използват венозно вливане на кислородна вода, което може да ви помогне по доста сходен начин – само че по-целенасочено. Обаче, небулизаторът е идеален за дихателни инфекции като коронавирус.

НЕКА МАГИЯТА H2O2 БЪДЕ С ВАС!

Третото лечение за убиване на вируси

Друг венозен препарат, който интегративният ви лекар може да използва е ултравиолетовото лъчение с кръв или UBI. В основни линии, тази процедура включва източване на малко кръв от ръката ви, която се пуска през уред, който я излага на ултравиолетова светлина. И след това третираната кръв се връща обратно в тялото ви, където тя премахва патогените.

Тази технология беше разработена преди десетилетия, (и изследвана и използвана за убиването на Ебола вируса за 2 минути по време на епидемията през 2015 година), но бе потулвана в продължение на много години. Тя представлява сложна технология, която е трудно да се провежда съвсем точно. Някои машини не са толкова ефективни, колкото други, макар че това започва да се променя.

И ние не знаем дали UBI ще е ефикасна срещу коронавируса или не. Но има много доказателства, които ни карат да вярваме, че ще бъде. Затова я включваме в своя протокол.

Край! Робот с UV светлина убива Ебола за 2 минути

Може би знаете, че много медицински заведения използват ултравиолетова светлина за дезинфекция на оборудването в операционните. Това е така понеже ултравиолетовата светлина разкъсва молекулярните връзки, които държат вирусите и бактериите цели. Обаче, широкоспектърната UVC светлина може да прави същото това нещо в човешки клетки, което води до проблеми като рак на кожата и катаракти. Обаче, има тесен спектър на UVC светлина, наречен далечна ултравиолетова С (far-UVC) светлина, който не е вреден за човешките клетки. Но все още може да убива вируси и бактерии. Това е така защото тези вредни организми са много по-малки от човешките клетки, така че този тесен спектър на светлина се цели в тях, докато нашите по-големи клетки предпазват ДНК-то ни.

Екип изследователи в Центъра за радиологични изследвания в Медицинския център Ървинг на Университета Колумбия откри, че далечната ултравиолетова С (far-UVC) светлина убива дори бактериите MRSA (метицилин-резистентен стафилокок ауреус, на български МРС) без да уврежда човешките клетки. Изследователите продължиха с изследване на светлината, за да видят дали тя може да убива вируса на аерозолната инфлуенца, освобождаван във въздуха. И наистина дори и ниски дози на далечна UVC светлина дезактивираха вируса H1N1 в изследването им.

Изследователите вярват, че инсталирането на far-UVC лампи на обществени места като болници и офис сгради може да промени значително нещата по отношение на общественото здраве. Аз също така мисля, че трябва да имате такава, инсталирана в дома си понеже тя в голяма степен може да намали броя на микробите около вас.

За разлика от противогрипната ваксина, far-UVC светлината изглежда е ефикасна срещу всички щамове, както и срещу други предавани въздушно заболявания като туберкулозата, например. Както вероятно и коронавируса. В момента far-UVC лампите струват по-малко от $1,000 на лампа, и цената вероятно ще падне, ако се окажат ефикасни. Мисля, че това е ниска цена за здравето, особено ако включим в сметката нематериалните разходи като изгубена продуктивност когато грипът порази хората в даден офис. Освен това, тази година видяхме, че сниженото излагане на грип и на други вируси (като коронавируса), може действително да спасява животи.

Защо канабисът е бъдещето на медицината

Ако се заразите, може да помислите за лечение с третирана с ултравиолетово лъчение кръв (UBI). Това е вид окисляваща терапия, която лекарите използват от години да лекуват инфекции без лекарства. Можете да откриете лекар, предлагащ тази терапия в acam.org.

Допълнителната полза от всичките тези три лечения е, че те не просто убиват коронавируса, но че в същото време те се борят с всички видове бактериални, вирусни и гъбични инфекции. Ако решите да пиете витамин С, аз все пак препоръчвам липозомален С, какъвто можете да закупите във всяка аптека или дрогерия. Можете да взимате по-високи дози без да си причинявате какъвто и да било храносмилателен проблем. За домашно лечение той може да съперничи по ефикасност на венозното вливане на витамин С.

След като коронавирусът вече е реалност около нас, важно е да предприемете стъпки още днес за да защитите себе си и своето семейство. Не чакайте докато се заразите, за да започнете да използвате тези лечения. Защитете себе си още днес.

Ако развиете коронавирус, не ви препоръчвам да разчитате на само едно лечение. Правете всичко, което можете, за да се справите със заразата бързо. Колкото по-бързо унищожите вируса, толкова по-малко вероятно ще е да изложите други хора на нея.

Стив Крьонинг, лекар натуропат

Прочетете още:

Попълвайте редовно недостига си на този витамин, вижте как и защо

Колко витамин С да пием срещу настинките?

Суперплод съдържа 600 пъти повече витамин С от портокалите

Предупреждение: Захарта спира усвояването от тялото на тези 5 важни хранителни вещества

Лечение на различни видове рак на хранопровода със сода за хляб и витамин С

Протоколът с висока доза витамин С орално при рак (и при почти всяко друго заболяване)

Източник:

https://www.nutrientinsider.com/News/819/3-More-Ways-to-Beat-the-Coronavirus.htm

Снимка: Vietnam News

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация.

Важно:

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *