Ензими срещу фиброза, белези, келоиди, заболявания на белия дроб и рак

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

serrapeptase-scars

Основна полза от естествените ензими е премахването на и предпазването от влакнеста тъкан и фиброза.

Фиброзата е груба, влакнеста тъкан. С напредването на възрастта, фиброзата се превръща във водеща причина за евентуална смърт. Към края на 20-годишна възраст тялото започва да произвежда намаляващо количество ензими, а до достигането на 40-те, то вече произвежда много малко ензими.

Пациентите с кистозна фиброза на практика не произвеждат ензими, а децата с кистозна фиброза дори рядко достигат до 30-годишна възраст поради ограничаването и свиването на белите дробове от формирането на фиброза или влакнеста тъкан.

В резултат на сниженото производство на ензими, телата ни са все по-малко способни да намаляват прекаленото изобилие на фибрин, който фиброзата наслагва почти навсякъде, като се започне от обикновените порязвания и се стигне до вътрешната част на органите и кръвоносните съдове.

Ензими лекуват дълъг списък разностранни хронични заболявания

Тази неспособност е особено явна при жените, които често развиват заболявания като фиброкистозно заболяване на гърдата, маточни фиброиди, сраствания и ендометриоза.

И при мъжете и при жените се появява артериална склеротична плака (която е всъщност влакнеста тъкан). Всички ние също така сме предразположени към това фиброзата да започне да се разпространява като паяжина във вътрешните ни органи, смалявайки размера и функцията им с времето.

Шест начина за прочистване и обновяване на белите дробове за пушачи и бивши пушачи

С напредването на възрастта раните ни заздравяват с по-плътни, по-малко гъвкави и по-видими белези.

Но със заместването в тялото си на изгубените ензими, ние можем да спомогнем за контрола и намаляването на влакнестата тъкан и фиброидите, и по този начин да предотвратим много от проблемите, свързани с липсата на ензими и с наличието на прекомерен фибрин.

Добавянето на жизненоважни ензими също така може да помогне за излекуването и контрола на вече съществуващи заболявания, причинени от фиброза. Дори старата влакнеста тъкан може да бъде разтворена и „изядена” от рани от операции, белодробна фиброза, бъбречна фиброза и дори келоиди години след като е била формирана.

Макар че лекарите в Съединените щати едва наскоро започнаха да осъзнават ползите от добавянето на ензими, лекарите в Европа и Азия предписват ензими от десетилетия.

Мощният протеолитичен ензим серапептаза е средство за снижаване на болка и възпаление

Отървете се от грозните белези с ензим от копринената буба

Сред най-полезните ензими за премахването на влакнестите тъкани са серапептазата и натокиназата. Химотрипсина и панкреатина се считат за особено ценни срещу злокачествените тумори, особено за туморите на панкреаса.

Особено мощен е ензимът серапептаза, който е протеолитичен ензим, извличан от вид бактерия първоначално открит в червата на, ако щете вярвайте, копринените буби. Бактерията  Serratia mercesans E1 произвежда ензима, който позволява на копринените буби да разтварят твърдия си пашкул и да излитат от него като пеперуди на копринените буби. Бактерията Serratia се произвежда от ферментирали култури.

Рецепта кара всякакви кисти да изчезват без операция!

Изследвания доказват, че серапептазата…

  • снижава влакнестата тъкан,
  • подобрява заздравяването на тъканите, и
  • значително снижава възпалението.

Серапептазата разгражда не-живата влакнеста тъкан като оставя живите тъкани незасегнати

Серапептазата също така има уникалната способност да разгражда не-живите тъкани, които са вторичен продукт на лечебния процес без да уврежда живите тъкани.

Серапептазата може да се използва за разграждане на неживи тъкани, включително на:

  • влакнеста тъкан,
  • фиброза,
  • кръвни съсиреци,
  • кисти, и
  • артериална плака.

Откритието на един лекар – път към спасяването ни от възпалението

Тя се използва също така като противовъзпалителен агент срещу синузит и за разреждане на мукусната (слузна) секреция и като средство срещу разширени вени и фиброкистозни гърди.

Счита се дори, че този мощен ензим може да играе ключова роля за разграждането на външните защитни слоеве на раковите клетки и туморите и така да позволява на имунната система и на другите борещи рака системи в тялото по-добре да атакуват опасната болест.

Серапептазата може да е особено ефикасна при хората, които имат проблеми с белите дробове, понеже тя изчиства възпалението, слузта и мъртвата/влакнестата тъкан. Изчистването от организма на проблемните тъкани позволява на естествената, лекуваща система на тялото по-добре да замества увредените тъкани със здрави тъкани и води до по-добро функциониране на белите дробове. Серапептазата също така помага за премахването на старата влакнеста тъкан като бавно разгражда цялата мъртва тъкан/влакнеста тъкан, така че те да бъдат заменени от здрави тъкани.

Серапептазата е особено чувствителна към ниското … в организма, ето защо хранителните добавки с ентерично покритие се считат за по-ефикасни.

от Тони Айзъкс

Източник:

http://healthiertalk.com/enzymes-fibrosis-scars-keloids-lung-disease-and-cancer-2118

Снимка: Let’s Roll Forums

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *