8ият елемент: Природният универсален убиец на рака

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

8-oxygen

Как нещо така елементарно, толкова обикновено, така абсолютно основно – нещо, което използваме непрекъснато – може да е лек за такова смъртоносно заболяване?

И – по-конкретно по темата – защо то е такава дълбока, тъмна тайна?

Ако сте учили химия в гимназията или университета, знаете, че 8-ят елемент в периодичната таблица е – хайде всички заедно – кислородът!

Преди около деветдесет години немският лекар Ото Хайнрих Варбург бе първият, който разкри силата на кислорода да се бори с – и да лекува! – всякакви заболявания, включително рак.

Както той казва на среща на Нобелови лауреати:

„Ракът, най-вече от всички останали заболявания, се дължи на безброй вторични причини. Но дори и за рака, има само една основна причина. Обобщено в няколко думи, основната причина за рака е заместването на дишането на кислород в нормалните телесни клетки с ферментация на захар”.

С други думи, липсата на кислород е причина номер едно за рака.

И какво е решението?

Варбург каза, „Неоспоримо е, че всеки рак може да бъде предотвратен, ако дишането на клетките в тялото се поддържа незасегнато”.

Казано кратко и ясно, неговите изследвания откриха, че ако клетките ви са добре снабдявани с кислород, това не само убива раковите клетки и туморите, но и предотвратява формирането на бъдещи ракови клетки.

Изследванията на Варбург бяха така напредничави, че му спечелиха Нобеловата награда за 1931 година.

Хиляди независими изследвания потвърждават заключенията на Варбург. Поне по 100 статии на месец по същата тема биват публикувани от източници с ранга на Харвард и Йейл всеки месец.

Безопасен ли е кислородът? В Германия преглед на 5.5 милиона лечения с кислород откри, че само в седем случая на един милион е имало някакви неблагоприятни ефекти. Сравнете това с обичайните терапии в САЩ, където има заключения, показващи, че повече пациенти умират от лечението, а не от рака!

И въпреки всичките тези изследвания и цялата това безопасно лечение, раковата индустрия крие терапията с кислорода от обществото през последните 80 години. Всъщност, Американската агенция за храните и лекарствата (FDA) я постави извън закона само десет години след като Варбург получи Нобелова награда за нея и наказва дори високо уважавани лекари, ако я практикуват. Те биват унижавани и обвинявани в шарлатанство и дори им се отнемат лицензите и практиката. И това въпреки чудесните постигнати от тях резултати!

Преди петдесет години д-р Варбург каза, „Никой днес не може да каже, че не знаем коя е основната причина за рака. Напротив, няма друго заболяване чиято основна причина се знае по-добре, така че днес невежеството вече не е извинение за избягването на мерките за превенция”.

Оттогава насам милиони американци починаха от рак след като бяха подложени на ада на рязането, горенето и тровенето. Защо? За да пълнят касите на фармацевтичната и медицинска оценявана на $175 милиарда ракова индустрия. Аз наричам това убийство, просто недвусмислено, умишлено убийство.

Още за 8-ия елемент

Президентът на САЩ Роналд Рейгън е диагнозиран с три смъртоносни форми на рак.

Малко хора са знаели за това. И дори още по-малко знаят какво е станало след това…

Как точно Роналд Рейгън спасява живота си с този таен лек на практика не се знае.

Но подробностите, свързани с неговото изцеление разтърсват медицинското статукво както никога досега.

Всъщност, медиите така и НЕ съобщават ИСТИНСКОТО лечение на президента, нито обясняват как ракът му изчезва.

Роналд Рейгън залага на различен път на лечение от конвенционалните химиотерапия и лъчетерапия.

Той избира алтернативна терапия за рак, наречена Протокол с 8-ия елемент.

И благодарение на това почти неизвестно лечение, той се завръща на поста си отново в по-добро здраве от всякога.

Той се противопоставя на медицинското статукво и прокарва собствен път.

При лечението Рейгън НЕ преминава през падане на косата… НЕ изпитва гадене… и НЕ е обезобразен от операции.

След излекуването си той живя още 19 години и почина на 93… но НЕ от рак.

И президентът Рейгън съвсем не е изолиран случай.

Всъщност, 6100 независими изследвания потвърждават, че Протокола с 8-ия елемент:

  • Лекува ВСИЧКИТЕ 213 вида рак – във всеки стадий
  • Има НУЛА опасни странични ефекти
  • И може безопасно да се прилага у дома – без прегледи, посещения на лекар или рецепта

Вижте малка част от елита…

Джак Никълсън

Елизабет Тейлър

Шер

Принцесата на Йордания Хая

Зигфрид и Рой

Сюзан Сомърс

Дженифър Лопес (която финансира успешното лечение от рак на леля си)

Джак Касиди (басиста на рок групата от 60-те Jefferson Airplane)

Джордж Хамилтън

Уилям Холдън

Антъни Куин

Всички те са използвали Протокола с 8-ия елемент, за да спасят телата си от рак в различни стадии на болестта.

Ако действа за тях 100% той може да действа и за вас или за любим ваш човек.

И не е необходимо да сте богати или известни, за да се възползвате от него. Съвсем не.

Хипербарна кислородна терапия

Сега ще цитираме описание на тази терапия, в което съвсем в тон с изложеното по-горе, клиниката Мейо изобщо не споменава факта, че тази терапия лекува рак, но въпреки това описва ефикасността на това лечение:

„Хипербарната кислородна терапия се изразява в дишането на чист кислород в камера или капсула под налягане. Хипербарната кислородна терапия е добре установено лечение за кесонна болест, опасност при скуба гмуркането. Други заболявания, лекувани с тази терапия включват сериозни инфекции, мехурчета въздух в кръвоносните съдове и незарастващи рани в резултат на диабет и радиационно увреждане.

В хипербарна кислородна камера налягането на въздуха се повишава до три пъти от нормалното налягане на въздуха. При тези условия дробовете се зареждат с повече кислород отколкото е възможно при дишането на чист кислород при нормално налягане на въздуха.

Кръвта разнася този кислород в цялото тяло. Това помага за елиминирането на бактериите и стимулира освобождаването на субстанции, наречени фактори на растежа и стволови клетки които благоприятстват оздравяването”.

И накрая

Вече сме писали за важността от поддържането на алкалността на тялото с храни (Алкалната диета: Основа за по-добро здраве), за силата на содата за хляб (Содата за хляб убива туморите, по-безопасна и по-ефикасна е от всичко останало, казва лекар) и за насищането му с кислород с помощта на кислородна вода (Водородният прекис унищожава рака). Представяли сме на вниманието ви и лечение с хипербарна кислородна терапия (Лечение на хронични заболявания у дома 2).

Така че за вас, читателите на нашия сайт, идеята за лечебното действие на кислорода не е непозната. Предстои да ви запознаем с още методи и растения, които насищат организма с кислород и следователно предпазват и лекуват тялото. Необходимо е просто тази информация да се използва за лечението и премахването на всяко заболяване от тялото.

И съвсем накрая, ето как д-р Варбург завършва речта си при получаването на Нобеловата награда:

„Това колко дълго превенцията ще бъде избягвана зависи от това колко дълго пророците на агностицизма ще успеят да спират прилагането на научните познания в областта на рака. Междувременно, милиони мъже и жени трябва да починат от рак ненужно”.

Здрави всеки ден

Източници:

http://jeannewbold.com/2015/03/the-8th-element-a-cancer-cure/comment-page-1/#comment-289106

http://www.rubynewbee.com/ronald-reagan-victory-over-cancer.html

http://www.mayoclinic.org/tests-procedures/hyperbaric-oxygen-therapy/basics/definition/prc-20019167

Снимки: www.studyblue.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *