Водородният прекис унищожава рака

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Победете рака с 35% водороден прекис

H2O2-81fbknQ7h6L._SY450_

(NaturalNews) Ракът е опасен. Не си играйте с огъня – ракът е бедствие. Не го яжте и не се докосвайте до него. Не го пийте. Не го нанасяйте върху кожата си. Да, това е предупреждение да не допускате рака върху или вътре в тялото си. Ракът е в генно модифицираното с пестициди ДНК на семената и в препаратите за третиране на зеленчуците и плодовете. Ракът е в пълните с токсини, блокиращи слънцето лосиони, които задържат потта в тялото ви и блокират нормалното проникване на витамин D от слънцето в него. Ракът е в козметичните продукти, гримовете, сапуните, пастите за зъби и шампоаните. Ракът може да се крие в хладилника, кухненския шкаф и домашната аптечка, но той си има заклет враг. Ракът има равностоен противник, който го унищожава, както картечница М-60 изтребва поле от вражески войници. Този враг на рака се нарича „водороден прекис” и с „купената си предубеденост” масовите медии ще ви кажат колко „опасен” е той в 35 процентна концентрация, но няма да ви кажат, че можете да капвате по няколко капки в чаша вода всеки ден и да сложите край на рака. Да, вярно е.

Ракът процъфтява в силно киселинен организъм, в който кръвта и органите се давят в индустриално обработените сол, захар, животински мазнини и изкуствени храни. Сърцето и мозъкът се борят да не допускат проникването на съдържащите се в повечето конвенционални форми на храната токсини като антибиотици, хормони, пестициди, инсектициди, хербициди, белина, амоняк, флуорид, тежки метали и какво ли още не. Ето защо лекарите и онколoзите казват на пациентите на химиотерапия да не ядат алкализиращи организма храни като къдравото зеле кейл, понеже това ще „попречи на химиотерапията”. Не дай боже да опитате да алкализирате цялата тази киселинност, която убива ЗДРАВИТЕ  ви клетки. Повечето онкоболни умират в резултат от увреждането, което химиотерапията и лъчетерапията нанасят на техните незасегнати от рака клетки. С други думи, здравите ви клетки, които се опитват да помагат на тялото ви да победи рака също са лишени от кислород, което води до появата на нови видове рак и често пъти до смърт в рамките на 5 години. „Най-пренебрегваното решение за всякакъв вид заболявания е може би най-простото. Всички патогени, вируси и паразити са анаеробни. Те процъфтяват при липса на кислород, но не могат да оцелеят в изобилстваща на кислород среда. Дори раковите клетки не могат да съществуват в кислород. Те разчитат на ферментирането на глюкозата, за да оцеляват и да се увеличават”.

Какво трябва да правите, без значение дали имате рак или не? Алкализирайте тялото си, ето какво. Обаче, имайте предвид, че водородният прекис не изгражда отново имунната система, нито възстановява клетките, увредени от токсичната химиотерапия; а „смяната на сезона” е най-подходящият момент за регенерирането на новите клетки на кожата, косата и органите. Това е препрограмирано в ДНК-то ви. Телата на мъжете и на жените следват един и същи цикъл:

120 дни – НОВИ червени кръвни телца

90 дни – НОВ скелет

60 дни – НОВИ мозъчни клетки, тъкан

49 дни – НОВ пикочен мехур

45 дни – НОВ черен дроб, НОВ клетъчен материал на ДНК

30 дни – НОВА коса, НОВА кожа

5 дни – НОВА лигавица на стомаха

Особено важно е в раковите клетки да проникне достатъчно водороден прекис

Клинично бе демонстрирано, че разрастването или метастазата на рака е „обратно пропорционално на количеството кислород, обграждащ раковите клетки”. Това означава, че колкото повече кислород има около тях, толкова по-бавно се разпространява даден злокачествен тумор. Обратно, колкото по-малко кислород, толкова по-бързо се разнася рака. Ако в раковите клетки се влее достатъчно кислород, те ще умрат! Водородният прекис убива раковите клетки, защото раковите клетки нямат механизъм, който да разгражда водороден прекис и да спира действието му.

Ключът към излекуването на рака с водороден прекис е във вкарването на ДОСТАТЪЧНО водороден прекис ВЪТРЕ в раковите клетки. Има научно описание на това: Протеолитичните ензими, наричани също панкреатични ензими, буквално разкъсват дебелия протеинов слой, който обвива раковите клетки, като по този начин предоставят на имунната система възможността да разпознава тези клетки като ракови. Е, човек не е необходимо да е учен, за да разбере това! Разкъсвайки протеиновата обвивка, водородният прекис прониква в раковите клетки. Няма да чуете за това в нито едно „извънредно съобщение за рака” по CNN или в шоуто на „Д-р Оз”.

Тази информация е известна на науката от 50 години

Носителят на Нобелова награда д-р Ото Варбург демонстрира ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 50 ГОДИНИ основната разлика между здравите и раковите клетки. И двата вида клетки извличат енергия от глюкозата, но здравите клетки се нуждаят от кислород, който да се комбинира с глюкозата, докато раковите клетки разграждат глюкозата без кислород, извличайки от всяка молекула глюкоза едва около 1/15 от енергията, произвеждана от нормалните клетки. Ето защо раковите клетки имат такъв огромен апетит за захар и защо хората, които са със затлъстяване по-често се разболяват от рак. Процесът се нарича „биохимична каскада”.

Водородният прекис и няколко други терапии с кислород са доказано безопасни и ефикасни. Обаче, обръщайте внимание какво купувате, защото 35 процентният хранителен клас водороден прекис е единственият клас, препоръчван за вътрешна употреба. Пазете се от 3 процентния „фармацевтичен клас”. Това е класът, който се продава в дрогерията или супермаркета до вас. Този продукт не се препоръчва за вътрешна употреба, защото съдържа куп стабилизатори, които не бива да се поглъщат.

Съвет за домашна употреба: Някои хора добавят чаена чаша 35 процентов хранителен клас водороден прекис във вана пълна с топла вода и се киснат 20 до 30 минути. Водородният прекис се усвоява през кожата, която е най-големия орган. Други пият чаша вода с няколко капки хранителен или реагентен клас водороден прекис. Освен това, обърнете внимание на храносмилателните ензими. Изследователите от години посочват връзката между ниските нива на ензимите и рака, като всъщност ензимната терапия се използва с добри резултати срещу различни видове рак в Европа и от някои лекари в Съединените щати.

С. Д. Уелс

Източник:

http://www.naturalnews.com/042577_cancer_treatment_hydrogen_peroxide_alternative_medicine.html

Снимка: www.amazon.com

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно:

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

По отношение на диетите, препоръчваме преди да се подложите на каквато и да било диета, първо да се консултирате с личния си лекар и по възможност с диетолог за избягване на непоносимост към храни или режим на хранене. По този начин ще извлечете максималното от диетата, без да застрашавате здравословното си състояние.

При предприемане на каквито и да било промени в храненето, препоръчваме първо да се консултирате с личния си лекар за избягване на непоносимост към храни и/или вредни последствия поради пиенето на лекарства. По този начин ще извлечете максималното от храните без да застрашавате здравословното си състояние.

Надяваме се да ви бъдем полезни.

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

3 thoughts on “Водородният прекис унищожава рака

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *