Кърваво червената енергийна тайна за вампири и смъртни

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

rooibos-fatigue

Не отдавна Училището за социални дейности в Държавния университет на Айдахо публикува изследване в канадското списание Critical Social Work за хора, които „сами се определят” като „автентични” вампири.

Вярвате или не, глобалната общност на вампирите се счита, че наброява хиляди. И тези хора твърдят, че трябва да пият човешка и животинска кръв, за да поддържат здравето и добрата си кондиция.

Вампирите се страхуват да разкриват „нуждите” си пред здравните и социални работници, защото могат да бъдат осмяни или диагнозирани като психично болни. Макар че други „избори на начин на живот” отдавна са извадени от Диагностичния и статистически наръчник на психиатрите, вампирите — очевидно — все още са подложени на дискриминация.

Ройбос за женското здраве и още безценни ползи от него

Авторите на изследването казват, че тези вампири са от всички сфери на живота. Сред тях има дори адвокати и лекари. Разбира се, много от тези професионалисти вече са с добре изградена репутация на „кръвопийци”, но поради напълно различни причини…

Те иначе са успешни обикновени хора с изключение на едно нещо — те са много, много уморени. Така че те търсят възрастни, готови да играят ролята на донори на кръв.

Разбира се, пускането на кръв разрежда кръвта и спомага за поддържането на ниски нива на желязо, което не е нещо лошо. Все пак прекомерното желязо в тялото повишава процента на сърдечните заболявания, инфекциите и рака, което демонстрирах в изследвания заедно с нобеловия лауреат д-р Барух Блумберг преди почти 30 години.

Но аз съм съвсем сигурен, че редовното пиене на кръв не е правилното решение за подобряване на енергийните нива — дори и за тези предполагаеми „автентични” вампири.

Чай от ройбос против рак

По-добро решение при ектремна умора

Самопровъзгласили се „вампири” или не, много хора могат да изпитват усещане на ектремна умора.

Хубавото е, че имам перфектно средство за подсилване на енергията — както за вампирите, така и за смъртните. И то не включва пиенето на кръв. Но също е тъмно червено на цвят!

Наричам го аспал.

Това хранително вещество, известно също като червен храст или ройбос, отдавна е истинско „тайно оръжие” за бушмените в Калахари в Южна Африка. Изследванията показват, че то подсилва енергията, както и хидратирането на клетките и метаболизма — дори и в местата с най-сух климат на Земята.

Чаят от ройбос пречиства и подмладява

Част от моите собствени изследвания на аспала бяха проведени съвсем логично в друг университет в Айдахо. Давахме хранителното вещество на спортисти, които в резултат на това почувстваха бързо подобрение в атлетичното си представяне.

Докато някои хранителни добавки се нуждаят от няколко седмици, за да предоставят напълно всичките си терапевтични действия, според колежанските треньори, аспалът сякаш почти незабавно води до подобряване на енергията в тялото.

Забелязвам същото и при себе си. Всъщност когато взимам аспал, мога да разчитам, че ще изпитам известни ползи незабавно. А съм доста по-възрастен от колежанските или професионалните спортисти.

Иглички за здраве

Откакто изследвах колежански и професионални спортисти, много още изследвания на аспал подкрепят моите заключения.

Можете да закупите аспал (ройбос) в удобна форма на прах, в съчетания с други супер храни като прах от сини боровинки, боабаб, шипка и ло хан гуо.

Така че ако случайно срещнете истински вампир на Халоуин или в обикновен ден, кажете му за аспала. Пиенето му с вода може да му предостави повишаването на енергията, от която се нуждае… и също е с червен цвят.

от д-р Марк Макоци

Още по темата:

Почувствай се по-добре с незаменимия чай от фенел, решението за чудесно цялостно здраве

Пийте чай от хибискус заради многото му доказани във времето ползи за здравето

Домашен лек за кашлица и възпаление на белите дробове със силно и бързо действие

Удивителният чай от лимонена трева изгражда костите и има магично действие върху цялостното здраве

10те чудеса на зеления чай мача

Ройспресото, модерният поглед към чая и кафето

Източник:

https://drmicozzi.com/the-blood-red-energy-secret-for-vampires-and-mortals-alike

Снимка: fuszerekvarazsa.network.hu

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *