Домашен лек за кашлица и възпаление на белите дробове със силно и бързо действие

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

lemon-tea-655914_640_large

Доста продавани без рецепта лекарства за кашлица съдържат декстрометорфан или DXM. DXM се използва като активна съставка в лекарствата за кашлица от години, но повечето хора не знаят колко опасен е той. Всъщност, той е толкова опасен, че може да стане фатален за деца и младежи. Това е една от основните причини за посещения в спешното отделение и за свързани с лекарства смъртни случаи при младежи. Всички родители трябва да бъдат предупредени, че приблизително 10% от децата нямат в тялото си необходимите ензими за ефикасно метаболизиране на DXM, което води до изключително опасни последици.

 

Според Агенцията за храните и лекарствата деца и бебета под две години не трябва никога да пият лекарства за кашлица и настинка без рецепта „поради възможност от проява на сериозни и потенциално застрашаващи живота странични ефекти”.

Освен това, през юли 2004 година изследване, публикувано в списанието Pediatrics откри, че лекарствата декстрометорфан и дифенхидрамин не са били по-ефикасни от плацебо за успокояването на кашлицата и съня през нощта на 100 деца с инфекции на горните дихателни пътища.

Така че следващият път вместо да посегнете към опасни и потенциално смъртоносни лекарства за кашлица без рецепта, опитайте дадения по-долу домашно приготвен лек за кашлица и възпаление на белите дробове. Това е много ефикасен лек, който действа по-бързо от който и да било сироп за кашлица на пазара.

Съставките на този лек са обикновени ежедневни неща (куркума, мащерка, карамфил и мед), които действат заедно за създаването на мощен лек за конгестия, кашлица и възпаление на белите дробове. Мащерката облекчава мускулите на трахеята и бронхите, отваряйки дихателните пътища. Джинджифилът е естествено противовъзпалително средство и има отхрачващо действие.

Домашно приготвен лек за кашлица и възпаление на белите дробове

По-мощен от всеки друг сироп и по-бързо действащ

Съставки

  • 1 пакетче зелен чай
  • 1/2 чаена лъжица джинджифил (прясно настърган)
  • 1/2 чаена лъжица куркума
  • 1/3 чаена лъжица мащерка
  • 2 чаени лъжици натурален мед
  • сок от половин лимон (или 1 капка етерично лимонено масло)

Указания

Сложете пакетчето чай и билките в голяма чаша с вряла вода.

Оставете го да се запарва няколко минути.

Прецедете и добавете натуралния мед и лимона.

Намерете най-добрият лек за кашлица за вас или близките ви сред следните:

Чесновото мляко лекува ИШИАС, астма, пневмония, туберкулоза, сърдечни проблеми, артрит, кашлица и много други заболявания!

Рецепта премахва секрета от белите дробове и незабавно лекува бронхит и кашлица

Невероятно ефикасен лек за настинки, грип, кашлица, болки в корема и при менструация…

или като просто изпишете „кашлица“ в търсачката на сайта http://zdravivsekiden.com/

 

Източник:

http://healthycures.org/homemade-cough-lung-inflammation-recipe-powerful-cough-syrup-faster-acting/

Снимка: Dalson Foods

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *