Невероятно ефикасен лек за настинки, грип, кашлица, болки в корема и при менструация…

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Най-добрият и най-ефикасен народен метод за лечение на настинки, грип, кашлица и множество други болки е това изключително лечение, което изисква минимални усилия и е лесно за прилагане.

cotton-navel-treatment

Просто напоете тампонче памук в спирт с 50% концентрация, изстискайте излишната течност е го поставете върху пъпа си. Покрийте мястото с широк пластир, найлонов плик, лепенка, марля, бинт или кърпа.

Лечението облекчава болката, премахва натрупания през деня стрес и отпуска мускулите и цялото тяло, позволявайки ви да си починете по-добре. Прилагайте го при мускулна треска, настинка и грип.

Експертите признават ефикасността на това лечение и способността му да решава повечето често срещани болежки в днешно време. Мускулната треска, настинките, грипът и възпалението на мускулите са само някои от неразположенията, с които този лек се справя.

Той е много по-ефикасен от използването на конвенционалните лекарства и е особено полезен за родителите на малки деца, които лесно боледуват. Тампонът, напоен със спирт ще предпазва децата ви от свръхизлагане на конвенционални лекарства, които могат да се окажат опасни за организма им в дългосрочен план.

Можете да използвате този метод за облекчаване и на менструални болки като легнете и леко притискате памучето с ръце.

Използвайте метода при стомашни болки и за предпазване от морска болест или гадене при пътуване, като в тези случаи поръсите памучето с малко сол в допълнение към спирта и го поставите върху пъпа си. Ще почувствате незабавно облекчение.

Източник:

http://www.healthyfoodelements.com/wont-believe-putting-navel-will-help-colds-flu-cough-abdominal-menstral-pain/

Снимка: VNTinNhanh

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *