Напитка безжалостно топи тлъстините и бързо пречиства тялото

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Съчетайте тази напитка с постенето си и ще се подмладите в по-здраво и по-елегантно тяло.

melt-fat-fast

Процесът на детоксикация е жизненоважен за тялото. Той премахва излишните шлаки и токсини, позволявайки правилното усвояване на хранителните вещества. Също така, той пречиства тялото от токсичните съединения и от остатъците от химическите лекарства, които, ако не бъдат редовно изхвърляни могат да доведат до сериозни здравословни проблеми.

Тази натурална напитка има способността да пречиства организма, да ускорява метаболизма и да подобрява имунната система, да подхранва тялото и ви помага да отслабвате бързо. Излишните коремни тлъстини се свързват с високо кръвно налягане, диабет и развиване на сърдечно-съдови заболявания.

Излишните тлъстини могат да доведат и до внезапен сърдечен арест. Правилната диета и редовните упражнения са особено важни за намаляването на стомашните тлъстини. Тази напитка съдържа някои от най-ефикасните, горящи тлъстините съставки, които могат да доведат усилията ви до невероятни резултати в много кратък период от време.

Домашна напитка за плосък корем и детокс

Съставки:

½ – 1 лимон

1 краставица

1 ч.л. настърган джинджифил

1 връзка магданоз

1/3 ч.ч. вода

Указания:

Сложете всички съставки в блендера и разбийте добре. Пийте всяка вечер преди лягане. Резултатите ще ви удивят.

Прочетете още по темата:

14+ най-ефикасни в горенето на мазнините храни

Горене на мазнини и формиране на мускули за всеки

 

Източник:

http://healthylifestylebase.com/drink-that-brutally-melts-the-belly-and-purifies-the-body/ !!!

Снимка: SALUDHOGAR

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *