Причинете си отморяващ сън с този спрей за стъпала

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

THIS-Mix-On-Your-Feet-Before-Bed-

Много хора имат проблеми със съня и почти всеки е опитвал хапчета или приспивна музика само и само да заспи и да се наспи. За щастие има решение за този проблем благодарение на дадената по-долу рецепта от борещи безсънието етерични масла.

Така или иначе, всеки се нуждае от 8 часа сън всяка нощ. Въпросът е как да си набавяме тези 8 часа качествен сън. Тази статия се фокусира върху връзката между етеричните масла и добрия сън. Рецептата, която ви представяме използва три етерични масла: от магнезий лавандула и лайка.

Магнезий

Магнезият има множество ползи и употреби и е добре известен заради положителното си действие при тревожност, безсъние, крампи и лошо храносмилане. Макар че технически не е масло, наричаме го магнезиево масло заради вида и консистенцията. Това етерично масло има стимулиращо въздействие, особено при хората с недостиг на магнезий, така че нанасянето му върху лицето е чудесен начин да бъде използвано.

Лавандула

Лавандулата от пуска и успокоява, а маслото от тази билка е изключително мощно. Всъщност, поради силата му много хора го разреждат преди употреба. Просто капвайте по няколко капки върху възглавницата, но избягвайте да го използвате за деца.

Лайка

Лайката се използвана от векове. Тя може да се използва под много форми сред които чаят и маслото са най-известните. Когато от лайката се направи чай, той действа успокояващо, а етеричното масло има мощната способност да предизвиква заспиване. Все пак добре е да знаем, че етеричното масло от немска лайка е по-добро противовъзпалително средства, докато етеричното масло от римска лайка действа по-успокояващо.

Добре известно е че кисненето на стъпалата невероятно детоксикира тялото. Например, можете да киснете краката си във вода с разтворена бентонитна глина в нея и така токсините ще бъдат извлечени от стъпалата ви.

Стъпалата са идеалното място за усвояване на етерични масла заради факта, че те са мястото с най-много пори в тялото. Освен това, стъпалата са силно свързани с останалата част от тялото и стимулирането на определени точки по тях подобрява цялостното здраве.

Рецепта за спрей за сън

Съставки:

120 мл (4 унции) магнезиево масло

10 капки етерично масло от лавандула

10 капки етерично масло от римска лайка

Приготвяне

Налейте съставките в стъклена бутилка пулверизатор с вместимост 120 мл (4 унции) или повече.

Разтръскайте добре и напръскайте ходилата си!

Това количество ще ви стигне за 24-28 дози.

Всеки път преди да използвате спрея, добре разтръсквайте бутилката.

Нанасяйте го 10 минути преди да си легнете.

Осигурете добър и продължителен сън.

Катерина Маркус

Забележка на Здрави всеки ден:

Тези натурални масла ще ви предоставят дълбок и отморяващ сън, а комбинирани с масаж ще подействат много положително на цялото тяло.

Масажирането на стъпалата с помощта на натурални етерични масла има чудодеен ефект върху здравето и цялостното ви състояние. Очаквайте статия по темата скоро.

Още статии за невероятната сила на етеричните масла можете да прочерете в категория Етерични масла, а за съня, естествено в категория Сън в сайта http://zdravivsekiden.com/

 

Източници:

http://www.themagicoflife.info/health/recepies/spray-this-simple-3-ingredient-oil-on-your-feet-10-minutes-before-bed-and-watch-what-happens/

http://keepyourbody.com/apply-this-mix-on-your-feet-before-bed-and-watch-what-happens/

Снимка: PositiveMed

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *