Поредната история на успеха: мъж се излекува от терминален рак с масло от канабис

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

(NaturalNews) 33-годишен баща от Великобритания напълно се излекува от рак, но не благодарение на химиотерапия или лъчетерапия. Лекарите диагнозират Дейвид Хибит с терминален случай на рак на червата, който те му казват, че ще го убие в рамките на 18 месеца, но той успешно елиминира рака сам като пие терапевтични дози масло от канабис на цена от около $75 на месец.

david-hibit

Масло от канабис излекува рак на мъж, след като му казват, че му остават 18 месеца: защо истинските лекове за рак са винаги извън закона

След като първо се подлага на химиотерапия, лъчетерапия и операция – и вижда как всички те се провалят – Хибит решава да поеме контрол над собственото си здраве като проучва заболяването си онлайн. Когато се натъква на информация, описваща маслото от канабис като жизнеутвърждаваща лечебна алтернатива, той решава да го опита и постига невероятни резултати.

Според Daily Mail Online, Хибит поема по пътя на канабиса като последен опит след като всичко останало се е провалило и се оказва, че това е било най-доброто решение, което той е можел да вземе. Към януари (2015 г.) медицинските скенери показват, че Хибит е напълно излекуван от рак и всичко това благодарение на концентрираното масло от канабис, което той поглъща от малки фиали, предоставени му от местен доставчик.

„Приятели ми бяха казвали за маслото от канабис и аз първоначално отхвърлих идеята”, обяснява Хибит. „Никога не съм взимал наркотици. Но през февруари миналата година ми казаха, че ми остават 18 месеца живот и аз усетих, че трябва да опитам всичко което мога. Усещах че химиотерапията ме убиваше и нямаше какво да губя. Не можех да приема, че ще умра”.

Маслото от канабис клас ‘Phoenix Tears’ спасява живота на Дейвид Хибит като излекува рака му

Разбираемо колеблив поради стигмата, която все още обгражда това мощно лековито растение, включително необоснованата му незаконност на много места, Хибит дълго и упорито обмисля възможностите си преди да заключи, че си струва да опита канабиса, особено, в светлината на увреждането на здравето, през което вече е преминал в резултат на инвазивната химиотерапия.

Той се свързва с местен производител на силно ефикасно масло от канабис, терапевтичният клас на което обичайно се нарича „Phoenix Tears“, и успява да си набави количеството, от което ще се нуждае за лечението си. Резултатът, казва той е очевиден в това, че сега съм напълно здрав.

Рецептата на Рик Симсъм: Рецептата на Рик Симсън за домашно приготвено масло от канабис като алтернатива на химиотерапията

„Действието му е много силно и те умаломощава тотално, но далеч не е толкова тежко, колкото е химиотерапията”, казва той пред медиите. „Болката просто сякаш изчезна и то май си е свършило работата. Просто искам да кажа на други хора, че съществуват и друга възможности”.

Установеният ред е заплашен от естествени лекове за рака, които струват нищожна цена в сравнение с конвенционалните лечения

Човек би си помислил, че невероятното оздравяване на Хибит от напреднал стадий на рак на червата с използването на масло от канабис би било отразено от международните медии с големи заглавия, а здравните служители навсякъде яростно се борят за отменяне на забраната, за да позволят на хората да отглеждат и използват свои собствени лечебни лекове за минимални разходи в сравнение с химиотерапията и лъчетерапията. Но това е много далеч от действително случващото се.

Както е с повечето други естествени лечения на рака, които почти всичките са поставени извън закона в САЩ, така и маслото от канабис все още се счита за „недоказан” и дори „опасен” лек от статуквото, което по-скоро осъжда болните от рак на тровене, вместо да им позволи да консумират лековито растение, съдържащо буквално десетки лечебни съединения, които не се откриват никъде другаде в природата.

Ако случайно сте пропуснали да прочетете:

Масло от канабис излекува 3-годишно дете от левкемия след мизерен провал на фармацевтичните лекарства

„Знаем, че канабиноидите – активните химически вещества, съдържащи се в канабиса; имат редица различни действия върху отглежданите лабораторно ракови клетки  и върху туморите на животни”, споделя д-р Кат Арни от Cancer Research U.K., като в същото време цитира извинението, че „няма достоверни доказателства от клинични изпитания”, които да доказват, че тези съединения наистина помагат на пациентите с рак.

Но доказателствата са в пациентите, които успешно използват лека и изживяват чудодейно изцеление от него.

За повече относно маслото от канабис и за това как то лекува хора от предполагаеми уж терминални болести като рака, следете информационната страница на Рик Симсън: PhoenixTears.ca

Също така, непременно прочетете за изумителното лечение на рака с GcMAF, свързвано със седемте холистични лекари, които починаха мистериозно (и за които се предполага, че са били убити или докарани до „самоубийство” заради откритието си) през август 2015: GcMAF, преследваният универсален лек за рак, аутизъм и други заболявания, породени от имунна дисфункция

Източник:

http://www.naturalnews.com/051009_marijuana_cancer_cure_cannabis.html
Снимка: archangelosmichail.gr

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *