2 капки в ушите възвръщат 97% от слуха независимо от възрастта, плюс още натурални лекове

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

garlic-olive-oil-remedy-2

Поради големия интерес към този натурален лек, днес ви представяме статията отново, допълнена с още лекове.

Капвайте от този лек в ушите си и слухът ви ще се възстанови на 97%! Този лесен натурален лек е ефикасен дори за възрастни хора на 80 и 90 годишна възраст!

Много хора вярват, че изпитват проблеми със слуха основно заради остаряването си, но всъщност все повече и повече хора имат такива проблеми независимо от възрастта, пола и расата си.

Проблемите със слуха могат да станат сериозни за личностното ви развитие, например, в областта в която работите: може да имате проблеми понеже непрекъснато молите хората да повтарят какво казват. Можете също така да имате проблеми поради факта, че не чувате клаксоните на колите, особено когато се разхождате или шофирате.

Отслабването на слуха може да се дължи на редица причини от наслояването на ушна кал в ухото до появата на ушна инфекция в него.

Но преди да се обърнете към конвенционалната медицина и да започнете да пиете лекарства или да използвате капки трябва да знаете, че има естествени лекове, които много ефикасно облекчават болката и лекуват ушни инфекции.

Днес ви показваме ефикасен и напълно естествен начин за премахването на насложила се ушна кал, както и за премахването на инфекция от ухото с помощта на само две съставки. Той отпушва и лекува ушите и помага за възвръщането на слуха с 97%! Независимо от възрастта ви или сериозността на проблема. Резултатите ще ви изумят.

Има множество лечения, които се предлагат на пазара и те всичките предлагат решение и облекчение, но днес ви предлагаме естествено решение, което ще ви помогне лесно да намалите слуховите си проблеми! Съставките, които ви трябват са много обикновени и се използват всеки ден от хора в целия свят. Става дума за чесъна и зехтина!

Добре известно е че бактериите и вирусите в средното ухо са най-честата причина за ушна инфекция. Най-често срещаните симптоми за ушна инфекция: ушна болка, процеждане на течност, главоболие, повишена температура, усещане на загуба на равновесие, затруднения в различаването на звуци, проблеми със съня, висока температура и т.н. Знае се също така, че ушната инфекция е по-често срещана при децата, отколкото при възрастните.

Всяка част от ухото е податлива на инфекции, но най-сериозната инфекция е тази във вътрешното ухо. Увредено, спукано тъпанче и други усложнения могат да се предотвратят с правилното лечение. Но ако инфекцията не се лекува своевременно и както трябва, тя става хронична и води до загуба на слуха.

Има много ефикасни домашни лекове, които лекуват ушната инфекция и болка, но този лек е най-добрият – чесън и зехтин.

Ефикасен лек за възстановяване на слуха до 97% дори при хора на 80 и 90 години!

Ето рецептата, включваща тези популярни и ефикасни съставки

Трябват ви:

  • 3 скилидки чесън
  • Зехтин
  • Капкомер
  • Памук или марля

Начин на приготвяне 

Обелете трите скилидки чесън. Измийте ги и ги смачкайте добре, за да извлечете възможно най-много сок. Смесете сока от чесъна със зехтин и напълнете капкомера.

Капнете три до четири капки от така приготвеното масло в засегнатото ухо. Вземете парче марля или памуче и го поставете върху ухото, за да не позволява на маслото да изтече. Полежете малко в легнало положение на една страна, така че маслото да проникне дълбоко в ухото. Ще почувствате подобрение много скоро и ще бъдете направо удивени от резултата.

Защо чесънът и зехтинът са ефикасни при ушни инфекции

Използването на лека от чесън и зехтин за ушни инфекции е познат вероятно от стотици години. Онова, което прави този лек толкова ефикасен е че и двете съставки имат невероятни естествени антимикробни свойства.

Антимикробните свойства на чесъна се дължат на органичното съединение, съдържащо се в него и наречено алицин. Изследване откри, че алицинът е невероятно ефикасен за спирането на растежа на грам-негативните и грам-позитивни бактерии, включително на щамовете, резистентни на лекарства. То също показа, че алицинът има антивирусни и противогъбични свойства, което го прави ефикасен в лечението на ушни инфекции независимо от това какво ги е причинило.

Зехтинът има не само антимикробни свойства, но е способен също и да облекчава раздразненото или възпалено ухо. Изследване откри, че зехтинът е способен да спира растежа на всички бактериални щамове, срещу които е бил изпитан в изследването, като учените преписват антимикробната му ефикасност на фенолните съединения съдържащи се в него.

Тук сърдечно благодарим на нашата читателка за следните уточнения :

Stefana Dimova-Dhedel Да, това което пишете е вярно. Но пропускате да кажете,че преди употреба трябва да се затопли до възможно понасяща се температура, когато съставките са студени няма никакъв ефект. Може да използваме една стара лъжица, държим я повдигната от огъня да се затопли добре, след това изтегляме с катетър (да бъде обезателно със стъклена тръбичка) и е по-добре да е вечер и да остане няколко часа. Пак повтарям температурата да е поносима.

Прилагайте и тези натурални лекове за справяне със загубата на слуха: 

Сок от червен лук и чесън

Смесете 30 мл сок от червен лук с 30 мл сок от чесън и пийте всеки ден.

Мед и канела

Смесвайте равни количества мед и канела и консумирайте всяка сутрин и вечер.

Зелен чай и червено вино

Според последни изследвания, зеленият чай и червеното вино, освен че са полезни за сърцето, стимулират имунната система и подобряват настроението, също така съдържат антиоксиданти, които предпазват косъмчетата във вътрешното ухо, чиято основна функция е да спират външните въздействия и така тези напитки ни предпазват от загуба на слуха.

Прочетете още статиите от категория Слух в сайта Здрави всеки ден.

Източници:

http://foodsandhealthylife.com/2-drops-ears-97-hearing-recovers-even-old-people-80-90-driven-crazy-simple-natural-remedy/

https://philnews.ph/2017/03/16/improve-sense-hearing-natural-remedies/

Снимка: Education of Soul

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Важно:

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *