Животът е ТВЪРДЕ кратък, за да се притесняваме за тези 6 неща

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

life-is-too-short

Животът е твърде кратък, за да се притесняваме за неща, които не ни помагат да сме щастливи и охолни! С леки промени в мисленето си нека се отървем от следните често срещани притеснения и да започнем да се фокусираме върху ИСТИНСКИ ВАЖНОТО.

Ето 6 неща, за които трябва да спрете да се тревожите, за да подобрите живота си.

 

Спрете да сте нещастни на работа.

Не работете работа, която мразите. Има твърде много възможности и вие сте твърде значими, за да сте нещастни по поне 40 часа на седмица!  По-добре е да отстъпите тази работа на някой, който наистина я иска. Така ще си направите услуга. Или го направете за някой, който ще е щастлив на тази работа, ако самите вие не я поставяте високо в списъка на приоритетите си.

Спрете да се подценявате.

Всеки път когато застанете пред огледалото, искам да помните и да си казвате, „това е възможност да видя хубавите неща в себе си”. Във всяко огледало можете да видите хубавото. Животът е твърде труден, за да се критикувате и подценявате. Така че, всеки път когато заставате пред огледалото, това е възможност да си направите комплимент, да се ентусиазирате и наистина да оценявате нещата, които ви се случват!

Спрете да цените мнението на другите повече от своето.

Да кажем, че работите по проект, който много харесвате. Бихте ли позволи някому да дойде и да ви казва какво да правите по проект, за който той нищо не знае?!  Не, не бихте. Не компрометирайте всичката работа, която сте свършили сами като оценявате прекалено високо мненията на другите и подценявате собственото си мнение. Вярвайте в себе си. Вие знаете кое е най-доброто за вас.

Спрете да критикувате другите.

Започнете да създавате по-приятна обстановка за всички. Ако искате да спрете да критикувате себе си, първо трябва да спрете да критикувате другите!

Спрете да се сравнявате с другите.

Колкото и да искате и да се надявате да изглеждате като някой друг или да имате онова, което имат другите, това няма да се случи. Но като се научите да сте щастливи където сте, това ще ви помогне да сте щастливи навсякъде. Ако успеете да се научите да сте щастливи такива каквито сте и с това което имате, това ще се отрази на останалата част от живота ви.

Край на Оправданията.

Не бъдете твърде мързеливи относно променянето на живота си. За да поддържате дадено оправдание, вие първо трябва да го измислите, след това да си го повторите повече пъти, отколкото можете да броите, за да започнете да го вярвате, и след това трябва да убедите и другите в него. Това е много работа. Спестете си всичкото това време и енергия за нещата, които са наистина важни!

Източник:

http://www.theabundanceproject.com/2016/04/6-things-life-is-too-short-to-worry-about/

Снимка: heartfeltquotes.blogspot.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *