Ефикасен и безплатен японски метод за отслабване и горене на тлъстините

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Ще се изненадате да откриете удивително обширния обхват от методи за отслабване, практикувани от японците. И всички те са не само лесни, но също така са и наистина ефикасни.

japanese-doctor-weightloss-method

Обаче, ако вземем предвид колко напрегнат и забързан е животът днес, не е за чудене, че много хора просто нямат достатъчно време редовно да ходят на фитнес или да спазват диета. И за да се влошат нещата още повече, колкото повече напълняваме, толкова повече се повишава апетита ни.

При това положение, с липсата на време и енергия, ние прибягваме към предлаганите ни „чудодейни” хапове и елексири, които да горят мазнините вместо нас.

Или просто мечтаем да си полегнем и да отслабваме без да правим нищо. Е, изглежда японският лекар д-р Фукукудзи е открил именно такъв метод. След като помага на хората да се преборват с килограмите повече от десетилетие, д-р Фукукудзи съставя план за отслабване, който не включва подлагане на диета, енергични упражнения нито пари.

Метод за отслабване на д-р Фукукудзи

Какво ви е необходимо:

  • Голяма хавлиена кърпа.
  • Здрав ремък (лента).
  • Равна повърхност.
  • 5 минути на ден.

Какво да правите:

  1. Навийте хавлиената кърпа на руло със следните размери – 40 см дължина и 7-10 см дебелина. Увийте хавлиеното руло с ремъка (лентата), така че да не се развива.
  2. Легнете на равна повърхност – на пода или на леглото си.
  3. Сложете рулото под кръста си, точно под пъпа.
  4. Краката ви трябва да отстоят един от друг на ширината на раменете, палците да се допират един в друг, а ширината меджу петите ви да е 20 – 25 см.

Вижте снимката, за по добра представа как да изпълнявате упражнението.

Забележка: Внимавайте, защото докато изпълнявате упражнението костите и ставите ви са леко изкривени. Ако искате да се сдобиете с желаните резултати, т.е. да стегнете стомаха и да изгорите излишните тлъстини, важно е да сте упорити, въпреки че упражнението причинява лек дискомфорт.

Макар че изглежда лесно за изпълнение на вид, все пак описаното по-горе упражнение може да е болезнено на някои хора. Ако оставането на тялото в това положение в продължение на 5 минути е болезнено за вас, увеличавайте времето постепенно като започнете с продължителност, която можете да толерирате и достигнете тези 5 минути.

Споделете тази удивителна японска техника за отслабване и горене на мазнините с приятелите и семейството си.

 

Източник:

http://healthycures.org/effective-and-free-japanese-method-for-weight-loss

Снимка: extremesilverblog.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *