Върховният сок от джинджифил-куркума-моркови ще замени болката и противовъзпалителните лекарства

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

arthritis-smoothy

Всеки страдащ от артрит знае колко трудно прави това заболяване ежедневието им.

Когато артритът е в коленете или бедрата, болестта ограничава мобилността и причинява инвалидизираща болка без почти никакво облекчение.И докато много пациенти снижават болките си с лекарства без рецепта като ибупрофен или с лекарства с рецепта, тези хапове нанасят вреда на черния дроб, а могат да доведат и до зависимост и дори до пристрастяване.

Ето защо лекарите и медицинските експерти все повече се насочват към препоръчването на лековити храни и специфични за заболяването диети. За пациентите с артрит намаляването на възпалителните храни в ежедневието води до невероятно полезни последици.

Шипки срещу артрит, снижете болката си с 90 процента, започвайки от днес!

За облекчаване на болката, пийте това смути сутрин и ставите ви ще са като добре смазана машина през целия ден!

Причината силно да препоръчваме тази рецепта е защото сокът съдържа съставки, които са богати на антиоксиданти, витамини и минерали и предоставя следните ползи за здравето:

 • Укрепва имунната система
 • Предпазва от Алцхаймер
 • Предоставя противовъзпалително действие
 • Регулира нивата на холестерола в кръвта
 • Предпазва от риска от инсулт
 • Предоставя защита от заболяване на коронарните артерии

Снижете риска си от сърдечно заболяване с три супени лъжици от това масло на ден

Богато на антиоксиданти смути

Този сок е пълен с хранителни вещества и борещи заболяванията съединения, затова е важно да използвате органични продукти за най-добри резултати.

Съставки

 • 3 или 4 моркова
 • 1 червена ябълка
 • Парче корен от джинджифил с дебелината на пръст (1 ч.л. смлян)
 • Парче корен от куркума с дебелината на пръст (1 ч.л. смлян)
 • 1/4 лимон с кората

Указания

 1. Обелете корените от куркума и джинджифил и премахнете шупела на ябълката.
 2. Нарежете всички съставки.
 3. Разбийте ги в блендера на висока скорост. Добавете малко вода, ако е необходимо.
 4. Насладете се!

Ето защо да използваме тези съставки

Куркумата има способността да снижава болката при артрит по-добре от ибупрофена. Коренът също така се бори с инфекциите, предпазва от рак, снижава възпалението и лекува храносмилателни и чернодробни проблеми. Куркумата е полезна и в лечението на Алцхаймер, Паркинсон, множествена склероза и други заболявания.

Куркумата не прави нищо за вас, ако не използвате две храни и един трик

Джинджифилът снижава ставните болки и намалява възпалението при хора с остеоартрит и ревматоиден артрит. Той действа като потиска възпалителните молекули и дори изключва някои възпалителни гени. Като куркумата и джинджифилът предоставя резултати сходни на тези от употребата на ибупрофен.

Ябълките са сред източниците с най-високо съдържание на кверцетин, съединение с противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Кверцетинът има способността да поддържа здравето на сърцето и кръвоносните съдове и се бори с високия холестерол, сърдечните заболявания и проблемите с кръвообръщението.

Морковите съдържат големи количества бета-криптоксантин и други антиоксиданти, които предоставят значителни противовъзпалителни ползи, дори и в сръвнение с противовъзпалителните лекарства като аспирин, ибуприфен, напроксен и целебрекс.

Лимоните и особено кората им предоставят невероятни ползи за здравето. Макар че плодът съдържа лимонова киселина, той всъщност има алкализиращо действие в тялото. Хранителните вещества и съединенията в кората на лимоните успокояват кръвоносните съдове, снижават възпалението и се борят с болката на нервна почва и всички тези качества правят лимона чудесен плод за пациентите, страдащи от артрит.

Източници:

https://dailyhealthpost.com/ginger-turmeric-carrot-juice-replace-meds/

http://healthyviperson.com/ginger-turmeric-carrot-juice-can-replace-pain-inflammation-medication-forever/

Снимка: blikk.hu

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *