Шипки срещу артрит, снижете болката си с 90 процента, започвайки от днес!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

shipki-artrit

Болезнените и схванати стави ограничават качеството на живот на хората, понеже те изпитват болка или усещат ставите си вдървени и не могат да се занимават с любимите си обичайни дейности. Макар че съществуват множество продукти за здраве на ставите, хората търсят ефикасни и безопасни алтернативи. Те търсят алтернативи понеже много от тях не се повлияват от комбинацията глюкозамин-кондроитин, не искат да взимат лекарства, които може да имат сериозни странични ефекти или просто търсят естествени решения. И ето научно доказана алтернатива за решението на този проблем – специализиран прах от шипки.

Специалният прах от шипки има интересна история. В началото на деветдесетте години на миналия век Ерик Хансен, датски фермер, който отглеждал шипки, за да прави мармалад от тях, случайно открива, че точно този прах от шипки облекчава ставните му болки и подобрява гъвкавостта на ставите му. Той след това дава от праха на своите приятели и съседи и те също са удивени от положителните резултати, които изпитват.

Ето защо синът на Ерик, Торбьорн, отишъл в местна болница, за да открие учени, които да изследват продукта. Макар че в началото учените били много скептично настроени, те накрая се съгласяват да тестват праха от шипки върху пациенти с остеоартрит и за свое учудване станали свидетели на това, че той наистина облекчавал ставните болки и повишавал гъвкавостта на ставите на тези пациенти.

Оставете болките в ставите, краката и гръбначния си стълб в миналото с това противовъзпалително смути!

Така че фермерът Хансен решава да създаде фирма и да продава своя прах от шипки. Той дори развива и патентова лек процес на сушене на целия плод за запазване на активните съставки в него. Оттогава са предприети няколко добре структурирани научни изследвания с участието на няколко стотин души, като те са публикувани в уважавани научни списания. Ето основните научни заключения:

В изследванията 82% от участниците с остеоартрит са се повлияли със снижаване на болката след 3 седмици, през които приемали специалния прах от шипки в сравнение със само 49% от участниците, взимали плацебо. Значително снижение в сковаността и подобрена способност за извършване на ежедневните дейности също били демонстрирани при приема на специализирания прах от шипки в сравнение с плацебо пиещите след 3 месеца.

В 4-месечно изследване 65% от участниците с остеоартрит срещу само 44% от плацебо пиещите изпитали снижаване на ставната болка. Мобилността на ставите също се подобрила значително в сравнение с тази на пиещите плацебо.

В 3-месечно изследване 66% от участниците с остеоартрит, на които давали специализиран прах от шипки постигнали облекчение в сравнение с 36% от участниците на плацебо.

Историята на минерала бор или чудодейният лек за артрит

Специализирания прах от шипки бил изпитан също спрямо плацебо при пациенти с ревматоиден артрит и демонстрирал, че значително подобрява показателите за инвалидност след 6 месеца, докато показателите на приемалите плацебо се влошили.

На база на научните доказателства, специализираният прах от шипки има много ползи надминаващи тези на други продукти за ставно здраве, както следва:

  • Облекчава болезнените стави
  • Трайното му действие се проявява бързо, в рамките на само някакви си три седмици
  • Ефикасен е при четирима от петма страдащи
  • Подобрява мобилността на ставите и подобрява качеството на живот
  • 100% натурален е
  • Не е извлечен от животни или морски мекотели с черупка
  • Не съдържа сериозни алергени
  • Не са известни неблагоприятни взаимодействия с лекарства, нито странични ефекти

От първа ръка: Как излекувах ревматизма си, след като лекарите не успяха!

Още една хранителна добавка с прах от шипки

Изпитания с хора показват, че чудодейната хранителна добавка Gopo – наречена на ключовата съставка в растението – може да осигури невероятен лек за милионите хора, чиито живот е прокълнат от болки в ставите.

Хапчета, съдържащи хранителната добавка са на разположение в много страни по света.

Учените казват, че са доказали, че билковият лек притежава изключителни свойства, които облекчават заболяването, особено, ако то засяга ръцете.

Датски изследователи откриха, че специално култивираното съединение снижава упоритата болка при девет от десет от 30-те човека, участвали в клиничните изпитания.

Инвалидизиращата скованост в ставите на пръстите и палеца на ръцете – запазената марка на остеоартрита – може да направи почти невъзможно хората, страдащи от това заболяване да отварят  буркани, да държат приборите, докато се хранят и да си връзват обувките.

Резултатите от изследвания, проведени в Университета Фредериксберг в Копенхаген и публикувани в списанието Open Journal of Rheumatology and Autoimmune Disease показват, че този естествен екстракт предлага почти пълно излекуване.

Хапчето дава непрестанно облекчение на болката и една трета от страдащите е по-малко вероятно да използват болкоуспокояващи след приемането на хранителната добавка.

Босвелия при артрит, дози

Водещият изследовател, Кай Уинтър казва, „Gopo доказа, че притежава противовъзпалителни и хондрозащитни свойства като помага за предпазването и възстановяването на ставния хрущял дори при ниски концентрации. Снижаването на болките и сковаността в ръцете, наблюдавани в това изследване показва, че добавката може да играе ключова роля в лекарственото справяне с остеоартрита в ръката, предоставяйки на страдащите облекчаване на болката и подобряване на мобилността без риск от вредни странични ефекти”.

А говорител на Arthritis Research UK казва: „Нашите изследвания откриха, че капсулите, съдържащи шипков прах са ефикасни за облекчаване на болката при остеоартрит и се понасят добре”.

Шипките обичайно се използват за направата на конфитюри, желета, сиропи, супи, вино и мармалади.

Плодовете съдържат високи нива витамин С и ликопен, мощен антиоксидант, който спомага снижаването на холестерола.

Най-добрият лек за артрит, ревматизъм и ставни проблеми

От първа ръка за добавките с шипков прах

Бащата на три деца Стив Кросби, на 48 години, е диагнозиран с остеоартрит когато е едва на седем години и оттогава е на супер силни дози от противовъзпалителното лекарство диклофенак и от болкоуспокояващото трамадол, за да облекчава непрестанната агония в ръцете си – до този момент.

Стив, който е управителен директор на дружество в Бъркшир и диабетик, казва „не обичам редовно да вземам болкоуспокояващи заради увреждането, което те могат да нанесат дългосрочно”.

„Диклофенакът бе доказано, че повишава кръвното при пациенти с диабет, което е истински проблем за страдащите от диабет”.

„Gopo ми позволи да снижа приема на диклофенак от осем таблетки на ден на само две на ден. Изпитах значително снижаване на болката и съм облекчен, че намерих нещо, което мога да пия дълго време без риск то да увреди здравето ми”.

Лесен трик действа по-ефикасно от лекарствата срещу артрит, ишиас и болки в гърба!

Остеоартритът е познат сред медицинските експерти като „незабележимо появяващото се заболяване” и се развива с възрастта, като хрущялът, естественият абсорбатор на шока в тялото, се износва в ставите на таза, коленете и китката на ръката. То поразява половината от по-възрастните хора в Обединеното кралство.

Необходимо е също така да споменем, че хранителните добавки с шипки са ефикасни при споменатите вече артрит, остеоартрит, болки в ставите, скованост на ставите, ревматоиден артрит, възпалителни заболявания като подагра…

На пазара има множество таблетки и капсули, които можете да приемате според указанията на опаковките, и които ще намалят или напълно заменят фармацевтичните лекарства, които пиете.

Спрете болката в костите, ставите, при артрит… с този изпитан лек!

Можете също така да си берете шипки в края на лятото и да използвате рецепти, за да си правите конфитюр, лютеница, ободрителни лекове. Шипковият чай е един от най-лесните начини за консумиране на тези плодове, пресни или сушени.

shipki

Метод: измийте и почистете шипките. Ако използвате сушени, можете да ги накиснете във вода, докато набъбнат. Смелете ги в кухненски робот. Сложете една супена лъжица от пюрето в 3 ч.ч. вряща вода. Намалете котлона и оставете чая да къкри 5-10 минути. Прецедете и подсладете на вкус.

Източници:

https://www.express.co.uk/life-style/health/459297/Rose-hip-extract-pills-slash-the-pain-of-arthritis-by-90-per-cent

http://www.remediesforme.com/natural-home-remedies-arthritis-joint-pain-relief/

http://arthritism.blogspot.bg/2013/02/arthritis-pain-relief-specialized.html

Снимки: Melli; Zielarnie.pl

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *