Лесен трик действа по-ефикасно от лекарствата срещу артрит, ишиас и болки в гърба!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Рициновото масло предоставя множество различни ползи за здравето, като помага на хора с много различни заболявания. То е едно от етеричните масла с най-богато съдържание на мастни киселини, най-вече на рицинова киселина. На тази киселина се дължат повечето от лечебните свойства на рициновото масло.

castor-oil-arthritis

То се използва в Индия от стотици години като лек за множество проблеми със здравето, както и за подобряване на здравето на кожата и косата.

Рициновото масло също така предоставя антибактериално, противовирусно и слабително действие, последното от които го превръща в чудесно решение при случаи на хроничен запек.

Още за рициновото масло: НЕВЕРОЯТНО! Рициново масло и сода за хляб срещу повече от 20 здравословни проблема!

Приемът на рициново масло облекчава стомашно-чревни заболявания, но можете да го използвате и за оптимизиране действието на имунната система. Знаехте ли, обаче, че с помощта на противовъзпалителните, болкоуспокояващи, антибактериални и противовирусни си действия рициновото масло помага в лечението на артрит, ишиас и болки в гърба.

Рициновото масло е доказало, че е полезно в случаите на артрит, ишиас и болки в гърба

Сбогувайте се с тези неприятни болки с помощта на рициновото масло

За да облекчите болките, причинени от заболявания като артрит и ишиас, както и болките в гърба, просто нанесете рициново масло върху проблемната област и много внимателно и бавно го втрийте с масажиращо движение в кожата. Повтаряйте процедурата колкото можете по-често и скоро ще забележите как болките изчезват. Масажирайте засегнатите места по няколко пъти на ден и много скоро ще бъдете очаровани от резултатите!

Рициновото масло е отличен натурален лек за различни заболявания, но то има и способността да спомага овлажняването на кожата и растежа на косата. Именно заради това то се съдържа в множество продукти на полпулярни козметични марки, особено в продукти за кератоза и дерматит.

Освен това, рициновото масло облекчава и проблеми свързани с ухапвания от насекоми, белези от акне, мастни кисти и брадавици.

Рициновото масло е много полезно, но все пак трябва да се внимава, защото ако не се използва по правилния начин, то може да причини някои допълнителни здравословни проблеми.

Прочетете за още един ефикасен начин на използване на рициновото масло: Лесни начини за детоксикация на лимфните възли

 

Източник:

http://www.homehealthyrecipes.com/this-little-known-trick-works-better-than-pills-against-arthritis-sciatica-and-backache/

Снимка:  The Healthy Spirit

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *