Портокаловият сок лекува ли рака?

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Ябълките държат лекарите далече от вас – а портокаловият сок лекува рака. Поне така съобщават учените изследователи от Националния здравен институт.

oranges-cancer

За да сме честни, лечението изисква ДАЛЕЧ повече от няколко чаши портокалов сок. Всъщност, то се нуждае от масивни дози венозно вливан витамин С.

Точно колко обещаващо е това лечение? Д-р Скот Грийнберг от Центъра за уелнес Магазинър в Чери хил, Ню Джърси успешно лекува редица пациенти.

Пациентите, лекувани с венозни вливания на витамин С явно оздравяват!

Например, пациент на Грийнберг е диагнозиран с рак на белия дроб, поразил и мозъка му, а пациентка имала видим тумор на гърдата. И на двамата е казано, че положението им е критично. Обаче, след няколко месеца и двамата пациенти се повлияват добре от лечението с витамин С и днес и двамата са добре и излекувани от рака.

Всъщност, пациентката с рак на гърдата вече е преминала критичния пет-годишен срок – обикновено считан за пълна ремисия.

Макар че някои изследователи смятат, че лечението действа като пряко убива раковите клетки, други вярват, че то е доказателство за силната антиоксидантна защита на витамин С в действие.

И двете теории са верни, донякъде. Защото точно както химиотерапията и витамин С произвежда водороден прекис в тялото—онова нещо, което използваме за дезинфекция и убиване на микроби при порязвания и рани през целия си живот.

Раковите клетки са убити от последвалия приток на кислород

Водородният прекис има мощен окисляващ ефект вътре в тялото. И макар че окисляването (често посочвано като увреждане от страна на свободните радикали) в голяма степен се счита за нещо лошо, притокът на кисород, произтичащ от разграждането на водородния прекис вътре в тялото всъщност унищожава раковите клетки – оставяйки здравите клетки незасегнати като в същото време той освен това супер стимулира имунната система.

Прочетете още за водородния прекис: Водородният прекис унищожава рака

Обаче, за разлика от химиотерапията, странични ефекти от водородния прекис на практика не съществуват. И макар че лечението с витамин С в момента не се покрива от здравната каса, всяко вливане струва едва $125. Сравнете това с химиотерапията и лъчетерапията, които лесно могат да достигнат до стотици хиляди долари.

Д-р Грийнберг казва, че тази терапията може да се използва заедно с повечето традиционни терапии. Но също както е с химиотерапията и лъчетерапията, и това лечение не действа при всички пациенти. Обаче, то със сигурност си струва усилието при борещите се с рак пациенти.

Д-р Алън Сприйн

Източник:

http://healthiertalk.com/can-orange-juice-cure-cancer-3162?utm_source=Healthier%20Talk&utm_medium=subemail&utm_campaign=orange_juice_11.01.17

Снимка: www.1mobile.co.id

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

1 thought on “Портокаловият сок лекува ли рака?

  1. Гъбите рейши внасят кислород в кръвта, а при аеробна сред араковите клетки не виреят. И най-хубавото е, че всеки може да си прави профилактика, вместо да търси начини за лечение след като се разболее. Има чай (1 пакетче = 1 литър чай), кафе (1 пакетче – 2 чаши) и горещ шоколад с екстракт от рейши. Така всеки ден подпомагаме нашата имунна система в процеса на детоксикация и се грижим за поддържане на нашия кислороден баланс. http://www.kafe-ganoderma.eu/products

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *