Лечението с антинеопластони на д-р Бързински е важно научно откритие побеждаващо рака

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Как една малко позната терапия, наречена антинеопластони „прекъсва действието на раковите клетки” без да унищожава нормалните клетки

Stanislaw-Burzynski-therapy

Какво ще кажете, ако научите, че има безопасен и ефикасен лек за рака? Лек, който… е доказал, че е ефикасен в редица клинични изпитания… и за който има документирани много истории на успех… и който се използва от 1967 година … и не се придружава от нито една от опустошителните странични ефекти на химиотерапията или лъчетерапията… и който беше включен в прочут, печелил награди документален филм… и който привлича интереса на много от водещите световни алтернативни лекари и медийни суперзвезди, включително на д-р Мехмет Оз и на Опра Уинфри?

Истината е, че такова лечение наистина съществува. Той се използва при избрани пациенти и в този момент. Ако вие или ваш близък имате причина да се безпокоите от заболяването рак, то вие трябва да знаете тази информация.

Изумително откритие

Станислав Р. Бързински, M.D., Ph.D., е международно известен лекар и учен. Той е посветил цялата си кариера на изследванията на рака и от повече от 40 години лекува онкоболни от целия свят в своята тексаска клиника в Хюстън, наречена Клиниката на Бързински.

Д-р Бързински е прочут с откриването на антинеопластоните, субстанции в тялото, които по естествен начин действат като „молекулярни прекъсватели” за изключването на раковите клетки без да унищожават нормалните клетки.

Терапията с антинеопластоните може да се окаже най-ефикасното, насочено към гените лечение на рака, което светът някога е виждал.

Какво са антинеопластоните… и как ги откри Бързински?

Антинеопластоните са пептиди и деривати на аминокиселини, съдържащи се в човешката кръв и урина. Според д-р Бързински, те са също така компоненти на „биохимичната защитна система”, която контролира рака без да засяга и унищожава нормалните клетки.

Д-р Бързински за първи път откри антинеопластоните през 1967 година. Откритието му бе монументално, защото по онова време изследователите приемаха, че вече са идентифицирали и документирали всяка субстанция в човешката кръв и урина.

Както казва д-р Джулиън Уитакър в получилия награда през 2010 година документален филм за живота и работата на Бързински (Burzynski, The Movie), „откриването на нещо в урината (и в кръвта) по онова време, което дотогава не беше открито—е като откриването на цяла група нови острови на десет мили от Маями, то предизвика голяма изненада”.

Как антинеопластоните се превърнаха в лек за рака

Първоначално д-р Бързински не беше съвсем сигурен какво означаваше откритието или до какво щеше да доведе то. Но той подозираше, че тези новооткрити субстанции имат огромен потенциал за науката и медицината. Колегите му са съгласни и д-р Бързински продължава изследванията си.

Следващото огромно откритие идва доста скоро, когато д-р Бързински тества проба след проба човешка кръв от много различни донори от различни етнически и възрастови групи, мъже и жени, както и хора с различни заболявания, включително рак. Онова, което д-р Бързински открива го шокира: пептидите или липсват или почти ги няма в кръвта на хората с рак.

Д-р Бързински прави предположението, че ако може да извлече антинеопластони от здрави дарители и да ги дава на хора с рак, може би те ще се преборят с болестта. Той е напълно прав и много пациенти извличат огромна полза от подлагането си на неговите лечения, дори и когато страдат от най-безнадеждните случаи на рак.

Д-р Бързински скоро открива, обаче, че количеството кръв, необходимо за набавянето на необходимото количество антинеопластони далеч надвишава нормално наличното количество кръв. Той започва да извлича нужните субстанции от човешка урина, вместо това, след като можел много по-лесно да извлича големи количества от урината на здрави хора, отколкото от кръвта им.

Към началото на осемдесетте години на миналия век, обаче, д-р Бързински спря да извлича пептиди от урината и създаде най-съвременен синтетичен процес на производство, който напълно елиминира необходимостта от кръв или урина. Днес, д-р Бързински синтезира лековете за лечението в огромния ди производствен комплекс в Тексас.

Лечението му с антинеопластони е помогнало на безброй безнадеждно и нелечимо болни от рак хора да възвърнат здравето и живота си.

Как антинеопластоните се борят с рака?

Антинеопластоните са като молекулярни прекъсвачи. Те отрязват жизнените процеси при анормалните клетки и ги принуждават да умират чрез апоптоза (програмирана клетъчна смърт). Хубавото е, че антинеопластоните селективно се целят в раковите клетки и са напълно безопасни за здравите клетки.

Антинеопластоните са отговорни за излекуването на някои от най-нелечимите форми на терминален рак. Пълните медицински сведения за различни оцелели от рак пациенти, които са използвали тези лекове вместо операция, химиотерапия или лъчетерапия са налични на уебсайта на Бързински (Burzynski, The Movie).

Освен това, няколко систематични, контролирани от Агенцията за храните и лекарствата на САЩ (FDA) клинични изпитания, сравняващи антинеопластоните с други налични лечения са публикувани в рецензирани медицински издания.

Голямата медицина срещу д-р Бързински

От 1977-1995 година д-р Бързински успяваше да произвежда и провежда епохалното си лечение без одобрението на FDA, защото щатът Тексас не изискваше от лекарите да спазват този аспект на федералния закон. По-късно това положение се измени и когато това стана се разрази вероломна 14-годишна битка, водена от FDA и Биг фарма срещу д-р Бързински и неговите пациенти.

Тексаският медицински съвет предприе множество разследвания на д-р Бързински, безмилостно водейки войната срещу него чак до Върховния съд на Тексас. Филмът Burzynski, The Movie (който спечели наградата за хуманитарна визия на филмовия фестивал в Ню порт бийч, 2010) разказва възмутителната история на битката, подкрепена от невероятни разкази от първо лице на пациенти, излекувани с лечението на Бързински.

Ироничното е, че невероятната ефикасност на терапията с антинеопластони е истинската причина Бързински да е така злостно атакуван. Успешното му лечение на рака представлява твърде голяма заплаха за печалбите на алчната ракова индустрия. Ако антинеопластоните бъдат одобрени (което може да стане след приключването на клиничните изпитания при 3 стадии), това ще е първият път в историята, когато един единствен учен—а не фармацевтична компания—ще притежава изключителен патент и права за разпространение върху това изменящо парадигмата епохално медицинско откритие.

Самият Бързински ще държи ексклузивните права да произвежда и продава антинеопластони на пазара. Това напълно ще лиши фармацевтичната индустрия от печалби от най-ефикасното генно лечение на рака, което светът някога е виждал.

Ето защо не е за чудене, че медицинската машина прави всичко по силите си да спре Бързински… и да предявява неправомерни претенции за патентите му. Вестник Ню Йорк Таймс нарича д-р Бързински „жертва, стоически понасяща измамата за патента, тормоза от страна на държавата и научния саботаж”. Много популярният д-р Джоузеф Меркола казва, че историята на Бързински „прави скандала Уотъргейт да изглежда като клас по грънчарство в детската градина”. А списание Variety нарича историята на Бързински „драматично разобличаване на FDA и на неправомерните й отношения с Биг фарма, понеже тя иска първо да дискредитира, а след това да погълне откритието на Бързински”.

Получаване на лечение с антинеопластони

Непрестанни изследвания на антинеопластоните се извършват и контролират от екип опитни и самоотвержени учени в Клиника Бързински и в Изследователския институт Бързински.

Терапията с антинеопластоните не е, обаче, одобрена от FDA за лечението на което и да било заболяване. Тя се предлага единствено като експериментална терапия в Клиника Бързински, в момента достъпна единствено за хората включени в клиничните изпитания.

За да откриете повече за критериите по които се набират участници в клиничните изпитания, трябва да се свържете директно с Клиника Бързински.

Източник:

http://undergroundhealthreporter.com/antineoplaston-cancer-therapy/

Снимка: Pancreatic Cancer: Risk Factors and Prevention – blogger

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *