От първа ръка: Как излекувах ревматизма си, след като лекарите не успяха!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

revmatizam

Читателка се похвали, че с помощта на алтернативен лек е успяла да се излекува от ревматизъм, макар че официалната медицина не й помогнала за решаването на проблема.

Съвременната медицина не успява да излекува ревматизма в ръцете й. Тя усещала силна скованост в ръцете и силни болки най-вече през нощта. Затова трябвало да направи нещо и тогава потърсила помощ в алтернативната медицина. Ето рецептата, която й помогнала:

Натурален лек за ревматизъм

Набавете си:

  • 2 кг натурален мед от полски цветя
  • 1 литър дъждовна или дестилирана вода
  • 250 г сушена люцерна (листа)

Метод на приготвяне:

Сложете водата и листата алфалфа да врат на тих огън 1 час, прецедете, добавете меда и разбъркайте добре. Налейте в стъклен буркан и по желание дръжте в хладилника.

Прием:

Взимайте по две супени лъжици от лека след хранене по 3 пъти на ден.

Люцерната (алфалфа) е силно алкална и изчиства пикочната киселина от ставите, така че след няколко дни ще започнете да усещате подобрение.

Алфалфа, бащата на всички храни

„Хубавото е, че няма да усещате мравучкане в ръцете през следващите 10 години, непоносимата болка повече няма да ви буди през нощта, най-накрая ще спрете да изпускате предмети и ще бъдете много доволни от резултата…” казва тя.

Сходни статии:

Най-добрият лек за артрит, ревматизъм и ставни проблеми

Много ефикасен балсам срещу болки в ставите, мускулите и гръбначния стълб

Билки срещу ревматоиден артрит

 

Източници:

http://somedaily.com/first-hand-testimony-here-is-how-i-cured-rheumatism-that-even-doctors-could-not/

http://healthypeople365.com/index.php/2016/04/17/first-hand-testimony-here-is-how-i-cured-rheumatism-that-even-doctors-could-not/

Снимка: Paranormal.lt

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *