Лек върху нотния лист: Слушайте тази музика, възстановете ДНК-то си

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

music-frequency

Знаехте ли, че само слушането на една единствена музикална нота, която вибрира с 528 Hz  доказано възстановява ДНК-то ви?

Цялата музика, която познаваме се състои от ноти от октава, разделена на 12 полутона с равномерна темперация (като равномерна темперация е музикална система, при която интервалът 1 чиста октава е разделен на 12 еднакви полутона б.р.). Всяка отделна нота има вибрационни ограничения.

Обаче, има древна 6-тонна скала на електромагнитни честоти, наречена оригиналната солфежна скала. Тази скала, която е била изгубена с векове съвсем наскоро бе случайно намерена от д-р Джоузеф Пулео и се казва, че тя има неограничен потенциал за лечение и личностна трансформация.

Една от нотите в солфежната скала, по-точно онази, която вибрира с 528 Hz се използва от биохимиците за възстановяване на човешко ДНК. Честотата от 528 Hz изглежда въздейства върху водните молекули, които обграждат ДНК спиралата и по този начин внася лечебно въздействие в ДНК-то.

Лечебното действие на честотата от 528 Hz върху ДНК-то

Може би водещият защитник на чудодейната лечебна сила на музикалната нота с честота от 528 Hz е д-р Ленард Хоровиц, световно известен автор на 15 научни книги за здравето, и завършил Харвард експерт по обществено здраве. Според д-р Хоровиц, лечението произтича от звуковите вълни или вибрации, специфичните честоти на звука, резониращ в цялата вселена.

Той твърди, че човешките клетки използват ДНК, по начина по който радиопредавателите използват антени, за да получават нотните вибрации и да привеждат в хармония ритъма на тялото с този на космоса. Той нарича солфежната нота с честота от 528 Hz „честотата на любовта”, която освен че предоставя ползи за здравето, също така отваря о порталите към духовна трансформация.

Това се потвърждава от д-р Кандис Перт, PhD, която твърди, че енергията и вибрацията стигат чак до молекулярно ниво. Тя освен това твърди, че хората имаме 70 различни рецептора върху молекулите — и когато вибрацията и честотата проникнат толкова дълбоко, те започват да вибрират.

Тази вибрация, която протича на клетъчно ниво, отваря хромозомите и излага ДНК-то на благотворните честоти.

Експериментите с ин витро ДНК, изложено на записи на различни музикални стилове се провеждат от Глен Рейн от лабораторията Quantum Biology Research Lab в Ню Йорк.

Четири стила музика за здраве, включително грегориански песнопения, използващи солфежната скала, бяха трансформирани в скаларни аудио вълни и пускани на CD плейър, за да се тестват епроветки, съдържани ин витро ДНК.

Въздействието на музиката беше определяно с измерване на усвояване на UV светлината, абсорбирана от пробите ДНК в епруветките след един час излагане на музиката. Усвояването на UV светлината се възприема като значително въздействие върху ДНК, защото именно когато ДНК спиралата се разплита, тя позволява подобно усвояване.

Резултатите от експериментите на Глен Рейн показват, че грегорианските песнопения водят до значително повишение в усвояването на UV светлината в сравнение с рок музиката, например, която имала малко или никакво въздействие.

Заключението е, че доловимите звукови вълни на солфежната скала могат да причинят резонанс в ДНК-то и могат наистина да имат дълбоко лечебно въздействие.

Ако искате да изпитате въздействието на звук с честота от 528 Hz от солфежната скала, просто влезте в YouTube където ще откриете множество видеа. Тук ви предлагаме продължаващо девет часа видео с тази лечебна честота, за възстановяване на ДНК-то:  https://www.youtube.com/watch?v=OvUt6rsUrEs&t=43s .

 

Източник:

http://undergroundhealthreporter.com/music-for-health-dna-repair/

Снимка: Zanimljivosti

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *