Ферментирал пшеничен зародиш БЪРЗО убива всякакъв вид ракови клетки

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Авемар срещу множество видове рак

Невероятен естествен продукт убива сякаш ВСИЧКИ видове рак и е подложен на редица научни изследвания за доказване на ефикасността му.

Avemar

Нетоксичният ферментирал пшеничен зародиш доказано спира анормалните промени в клетките – или онова, което кара „здравите” клетки да се превръщат в ракови. Всяка здрава клетка има потенциала да блокира, пречи или насърчава ензимното действие, което впоследствие може да превърне здравите клетки в туморни. Ферментиралият пшеничен зародиш (Saccharomyces cerevisiae), произведен чрез стандартизиран патентован процес и наречен Авемар, определено спира смущенията в ензимната дейност, така че нормалното клетъчно дишане (включващо глюкозния метаболизъм) да се случва единствено в здравите клетки.

Докато химиотерапията и лъчетерапията убиват здравите клетки наред с раковите, ферментиралият пшеничен зародиш се цели единствено в раковите клетки. Авемар не само спира растежа на раковите клетки, но и подсилва имунната система като цяло. Ферментиралият пшеничен зародиш доказано спира рак на яйчниците, различни видове рак на кожата, рак на гърдата, рак на белия дроб, рак на простатата, рак на стомаха, левкемия, лимфома и други. Той има цитотоксично действие върху почти всеки вид ракови клетки. Всъщност, в едно изследване, той показва 85% ефективност в снижаването на раковите тумори:

„Авемар е нетоксичен екстракт от ферментирал пшеничен зародиш, който е доказал, че значително подобрява оцеляването при пациенти, страдащи от различни злокачествени заболявания. Ние изследвахме въздействието му върху човешките промиелоцистични HL-60 клетки при левкемия. След инкубационен период от 24, 48 и 72 часа Авемар спря растежа на HL-60 клетките при администриране на стойности от 400, 190 и 160 микрограма/мл, респективно. Инкубацията с Авенар причини, в зависимост от дозите, индукция на апоптоза в до 85% от туморните клетки. Освен това, Авемар намали прогресията от G2-M към G0-G1фаза на клетъчния цикъл и също така в значителна степен намали ин ситу действието на рибонуклеотидната редуктаза, ключовия ензим на де ново ДНК синтеза. Стигаме до заключението, че Авемар упражнява редица полезни действия, които могат да са в помощ на конвенционалната химиотерапия при злокачествени образувания при хората”.

Мемориалният раков център Слоун Кетеринг казва, че екстрактът от ферментирал пшеничен зародиш не само е противораков, но и укрепва имунната система, както и помага в лечението на диабет, затлъстяване и подобрява здравето на сърцето, ефикасен е при автоимунни заболявания. Тази натурална хранителна добавка може да се взима преди, след и по време на химиотерапия и лъчетерапия, за да ги направи по-ефикасни. Освен химиотерапията и лъчетерапията, можете да използвате и някой от множеството други естествени методи, за да освободите тялото си от раковите клетки, като например:

Артемизинин & желязо убиват 98% от раковите клетки за 16 часа

Светият граал в битката с рака

Как ферментиралият пшеничен зародиш лекува множество видове рак

Но да се върнем на новите изследвания, които потвърждават, че ферментиралият пшеничен зародиш – особено ако се използват квасни методи на ферментация – е мощно лечение на рак, което успява да спре растежа на раковите клетки.

Новите изследвания от италианския Университет на Бари и германския Университет Мартин Лутер проучват внимателно повече от 40 ферментиращи вида бактерии и изследват ферментация на пшеничен зародиш с използването на традиционни квасни м Лабораторните изследвания след това изпробват горните видове бактерии срещу множество линии човешки ракови клетки. Те откриват, че макар че суровият пшеничен зародиш няма никакъв противораков потенциал, ферментиралият пшеничен зародиш показва значително спиране на растежа на раковите клетки.

Изследователите отбелязват: „Тези резултати са сравними с такива на други добре известни фармацевтични препарати…”

В изследването се проявила разлика между обхвата на спирането на рака сред изследваните видове рак, които включвали рак на яйчниците, рак на дебелото черво и тумори на зародишните клетки. Изследователите откриват, че ферментиралия пшеничен зародиш спира в най-голяма степен раковите клетки при рак на яйчниците измежду трите вида рак, но ферментната линия спирала и трите вида.

Изследването също така открива, че две от бактериите, използвани при ферментация – бактерии, обичайно съдържащи се сред ферментирал пшеничен зародиш – са особено продуктивни, защото произвеждат ензим, наречен бета-глюкозидаза. Двата най-силно произвеждащи бета-глюкозидаза ферментационни процеси използват бактерии от видовете Lactobacillus plantarum и Lactobacillus rossiae.

Бета-глюкозидазата е ензим, който разгражда глюкозата и друга растителна материя, освобождавайки съдържащите се в тях полезни фитонутриенти.

Два от полезните фитонутриенти, освобождавани в процеса на ферментация на пшеничен зародиш са метоксибензоквинон и диметоксибензоквинон. Биохимиците ги наричат също квинони (хинони). Различни видове квинони се използват в тялото за метаболитни цели. Един от най-известните е убиквинон, също познат като Коензим Кю 10 или CoQ10.

Тези квинони могат да са токсични в някои случаи, но в този случай те са токсични срещу раковите клетки.

Изследователите обясняват това така:

„Квиноните са клас биоактивни съединения с обещаващ потенциал като компоненти на противораковите химиотерапевтични лекарства”.

Вижте още за ферментиралия пшеничен зародиш и рецепта:  Ползи, дози и рецепта за ефикасния срещу рак екстракт от ферментирал пшеничен зародиш

Други изследвания потвърждават, че ферментиралият пшеничен зародиш е противораково лекарство

Ферментиралият пшеничен зародиш се изследва от много години. Например, изследователи от Раковия център и изследователски институт Лий Мофит във Флорида откриха, че екстрактът от ферментирал пшеничен зародиш спира клетъчните линии при рак на яйчниците. Изследователите изпробваха ферментирал пшеничен зародиш срещу цели 12 клетъчни линии при рак на яйчниците.

Клинично изпитание от фаза 2 на ферментирал пшеничен зародиш е провеждено също от изследователи на Раковия изследователски център Н.Н. Блохин в Русия в сътрудничество с Руската академия на медицинските науки.

Изследователите давали екстракт от ферментирал пшеничен зародиш (Авемар) наред с конвенционалната терапия на пациенти с меланома – вид рак на кожата. Пациентите били определени като „високо рискови” по отношение на оцеляването си.

Пациентите, на които давали екстракт от ферментирал пшеничен зародиш в продължение на една година, както и всички пациенти били поставени под наблюдение за седем години след лечението. Изследователите открили, че средното оцеляване било 66 месеца сред хората, които пиели екстракт от ферментирал пшеничен зародиш, докато средното оцеляване било почти 45 месеца сред контролната група – която била лекувана конвенционално без пшеничен зародиш.

Изследователите откриват също, че при пациентите, поставени на ферментирал пшеничен зародиш, развитието на болестта било значително по-слабо. При тях се наблюдавали почти 56 месеца без прогресиране на рака, в сравнение със средно 30 месеца ремисия при конвенционално лекуваната група.

Ферментиралият пшеничен разтвор блокира храненето на туморите

Освен цитотоксичните ефекти върху рака на бензоквиноните, произвеждани в процеса на ферментация, един от потенциалните механизми на ферментиралия пшеничен зародиш се свързва със способността му да блокира енергийния източник на раковата клетка – процес, наречен гликолиза.

Гликолизата е особено важна част от процеса на преобразуването на глюкозата и кислорода в енергия. Блокирането на този процес сред раковите клетки означава мъдро да им се отреже източника на храна.

Трябва да се отбележи, че бактериите, използвани за ферментация на пшеничен зародиш – особено Lactobacillus plantarum – обичайно населяват здравите черва. Lactobacillus plantarum и другите видове са използвани също за ферментирането на различни други храни през вековете.

С други думи, ние отново откриваме още една индикация за мъдростта на Природата и на използването на ферментацията от нашите предци. Природните храни, комбинирани с пробиотици – процесът на ферментация, който се извършва в здравите черва – не само предоставят редица лесно усвоими хранителни вещества. Те помагат и за предпазването ни от много заболявания, които в момента са свързвани с нашия антимикробни, съдържащ прекомерно обработени храни начин на живот.

А в този случай, ферментиралите храни могат в голяма степен да помогнат в лечението на опустошенията на рака.

Източници:

http://naturalsociety.com/avemar-fermented-wheat-germ-kills-types-cancer-cells-fast/

http://healthimpactnews.com/2013/fermented-wheat-germ-treats-multiple-cancers/

Снимка: article.wn.com

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Настоящата статия е информативна и не предполага самолечение. Първо се консултирайте с лекуващия ви лекар или със специалист преди да предприемате стъпки, насочени към самолечение.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

3 thoughts on “Ферментирал пшеничен зародиш БЪРЗО убива всякакъв вид ракови клетки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *