Чък Норис съди 11 фармацевтични компании за това, че са отровили съпругата му

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Norris-lawsuit

(Natural News) Повечето хора познават актьора Чък Норис, акшън герой в сериалите Тексаски рейнджър и Военно положение. Норис е известен с това, че винаги защитава онеправданите и винаги побеждава. Сега той май е предприел най-голямата битка в живота си.

Вестник Дейли мейл наскоро съобщи, че Норис и съпругата му Джина съдят 11 фармацевтични гиганти, твърдейки, че тя се бори с изтощение, болки и слабост откакто се е подложила на три ядрено-магнитни резонанса в изследването на ревматоидния й артрит преди пет години. Семейство Норис вярва, че Джина страда от болест на натрупване на гадолиний, заболяване, причинено от оцветителя (контрастното вещество), съдържащо гадолиний, използван при изследване с ядрено-магнитен резонанс.

Гадолиният е оцветител, който осигурява контраст при провеждането на ядрено-магнитен резонанс. Макар че производителите на контрастни вещества твърдят, че металът бързо бива изхвърлен от тялото, независими изследвания откриха, че той може да се задържи в кожата, мозъка  и костите далеч по-дълго.

Макар че Американската агенция за храните и лекарствата (FDA), Американският колеж по радиология и други организации твърдят, че ядрено-магнитните резонанси са безопасни и предоставят „много важна животоспасяваща информация” все повече хора настояват, че ядрено-магнитните резонанси са причинили сериозна дългосрочна вреда на здравето им.

Мерилин Монро, да се чувстваш добре в тялото си

Продължителни и необичайни симптоми

Уебсайтът GadolimiumToxicity.com изброява симптомите на това заболяване като:

 • Остра, горяща или изтръпваща болка, усещана дълбоко в костите, обикновено в крайниците, ставите или на мястото, което е било подложено на ядрено магнитен резонанс;
 • Промени в кожата, включващи лезии и хиперпигментация;
 • Мускулни проблеми, включително потрепване и слабост;
 • Зрителни и други очни проблеми;
 • Познавателни проблеми;
 • Проблеми в ушите, носа и гърлото;
 • Ниска телесна температура;
 • Оредяване на косата;
 • Сърбеж по кожата;
 • Проблеми с равновесието; и
 • Отичане на крайниците.

ЯМР може да не е толкова безопасен колкото мислите

Уебсайтът обяснява, че повечето пациенти започват да изпитват симптоми в рамките на един месец след ядрено-магнитния резонанс, а понякога само след няколко часа. Симптомите може да са плашещи, защото са така необичайни и защото често няма нищо видимо по тялото. Те могат също така да повлияят на психичното и емоционално здраве на пациента.

Норис твърди, че е похарчила повече от 2 милиона щатски долара за медицински лечения, включващи терапия със стволови клетки в опита си да се справи с инвалидизиращите си симптоми.

Мъж яде по 2 с.л. кокосово масло два пъти на ден за 60 дни и ето какво се случва с мозъка му!

Скриването на истината

„За жалост, съдебният процес е единственият курс на действие, който можем да предприемем, за да държим лекарствените компании отговорни за застрашаването на живота на толкова много невинни хора, които биват подлагани на ядрено магнитен резонанс”, казва Джина Норис пред вестника. „Тези компании продължават да твърдят, че няма връзка между гадолиния и неприятните последици, макар че доказателствата, че този тежък метал остава в тялото с години, а не часове са необорими”.

Cutter Law, правната фирма, представляващи Чък и Джина Норис е завела дело срещу 11 различни фармацевтични компании, участващи в производството на контрастни вещества на базата на гадолиний, включително McKesson и Bracco.

Болестта на натрупването на гадолиний в тялото често пъти е както невярно диагнозирана, така и недиагнозирана, според Тод Уолбърг един от адвокатите на семейство Норис.

Том Ханкс се вини за диагнозата си диабет тип 2, знае, че може да се излекува естествено

Във вестник Daily Mail обясняват:

Делото, заведено от семейство Норис не представлява официална, обществено заявена връзка между гадолиния и посочените симптоми от хората, които вярват, че металът е навредил на здравето им. Но това отчасти е защото изследванията за гадолиний в кръвта и урината бяха предоставени едва наскоро и повечето лекари не знаеха за заболяване, свързано с гадолиния, освен, че той засяга хората с бъбречни проблеми, твърди обвинението по делото.

Нужни са пари, за да бъде държана Биг фарма отговорна. Заведеното дело твърди, че производителите на оцветителя знаят за рисковете, но избират да държат обществеността на тъмно. Двойката е предявила иск за 10 милиона долара за нанесени увреждания.

Трейси Уотсън

Намерете други решения тук:

Чък Норис: ЯМР унищожи здравето на съпругата ми. Безопасни алтернативи.

Източник:

https://www.naturalnews.com/2017-11-16-it-takes-money-to-try-to-hold-big-pharma-accountable-chuck-norris-sues-11-drug-companies-for-poisoning-his-wife.html чък норис

Снимка: D.C. Clothesline

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *